i wanna go.

Du är så ren, så fin, så oförstörd av denna skit världen.
Så vacker, så ärlig, så hatad, så omtyckt. älskad.


Idga upptäckte jag att mitt sista konkreta minne av en av de viktigaste människorna i mitt liv är försvunna. Jag vet inte hur men bilderna är borta. Jag har raderat dem! jävla skit liv. Jag saknar dig så sjukt jävla mycket. JAG DÖR UTAN DIG!
jag saknar dig, jag saknar dig.....jag saknar dig. Och du säger att du saknar mig, men det kan du omöjligt göra, för om du skulle göra det så skulle du ringa, du skulle vilja träffa mig. Du säger att du saknar allt det roliga vi gjorde tillsammans, men varför kan du inte höra av dig då? Det går inte en dag utan att jag tänker på dig och jag skulle göra vad som helst för att få träffa dig. Jag vet inte vad jag ska göra längre, ska jag bryta mig in hemma hos dig och tinvga dig att dricka en köpp java, som du brukade säga, med dig? va? Vad ska jag ta mgi till, för jag orkar inte utan dig.


tårar

säg mig är jag redan död eller väntar jag bara? huh?

prutt

jag ahr tråkigt, jag har jätte tråkigt.
jag har ont i magen, för mycket pepparkakor tror jag minsann.

jag orkar inte skiva mer just nu. men skriver om en stund igen, lovar!:)

lars
han är vacker

what if

hallå där i stugan! det var ett tag sedan nu javisst. Men jag har inte orkat, jag har mått piss, jag har mått toppen och jag har inte mått alls under tiden. Jag har pausat lite bara. men jag är tillbaka nu, inte för att jag tror någon bryr sig numera? michaela om du läser detta vill jag absolut att du lämnar en liten kommentar.

 Den senaste tiden har jag itne gjort mycket, varit i uddevalla mest med emmy, emilia o fäck!:) ska dit på torsdag igen! alltid lika kul med de där brudarna va. Slänger in en bild när jag ändå är på G

öhh


Sen så har jag jobbat lite i taxi växeln och så på helgnätterna. Det är faktiskt ganska kul. Jag stormtrivs faktiskt med det. Förutom när det ringer elaka fyllon ibland. haha
I fredag var jag och kikade in Gustafs nya lägenhet lite, mysigt!
Igår hade jag det skit jobbigt, fick väldigt jobbiga ångestattacker osv.
senare på kvällen satt jag och lyssnade på lars musik och jag blev väldigt lugn då, så jagd rog iväg ett mejl till honom och han svarade faktiskt!:D fast vad han svarade vill jag behålla för mig själv!;) Det gjorde mig genast gladare.

Det är dessa förbannade P-piller som gör att jag blir knäpp tror jag! Idag satt jag och rökade och helt plötsligt så fick jag bara för mig att bränna mig med cigaretten så nu har jag helt plötsligt tre varandre brännsår på armen och handen. helt stört, jag sysslar ju inte med sådant längre. Jag har tom gått och köpt rakhyvlar, fast de ligger i jackan och är oanvända och imorgon ska jag slänga dem för jag vill inte. ( dessuom är det bigs orangea engångshyvlar och det går inte att peta ut bladen ur den så o de har bara ett blad i sig som dessutom sitter väldigt långt in så det gör bara så att det blir ytliga sår som varar sig, sist ja använda en sådan fick jag en allvarlig infektion och det vill jag inte ha igen). UHHH varför vet jag sådant.

Lyssnar lite på bob dylan nu och ska snart byta över till lite coldplay. Annars är det mest Lars musik som kvällen har bestått av. Har kikat på filip och fredrik också och pratat med gustaf i telefonen!

Jag skulle nog vilja byta design på min blogg lite som en nystart så om någon, helst josefine eftersom hon är så sjukt duktig på det, har lust att hjälpa mig vore jag evigt tacksam!:)

Nu ska jag lyssna lite på coldplay, sedan blir det till att gå och lägga mig, ska till BUP imorgon, göra en inervju för NLT och hem till mor och hämta mitt arbetsschema och försöka hinna åka till ylva en stund med så!:)

cheers!