"you are my life now"

"And so the lion fell in love with the lamb"

"What a stupid lamb"
"What a sick, masochistic lion"

ro ro ro din båt, lalalala. 

Jag måste bli bättre på att inte skjuta upp saker. men å jag ahr ju vart sjuk, skyller jag på, denna gången. Nej imorgon bitti (1 tiden sådära) blir det till att ringa sommarland för en telefon intervju angående sommarjobb, någonting jag finner helt ointressant må jag säga därför jag antar jag har skjutit upp det, om det r något roligt jag ska skriva om, eller någon roliga människa man ska intervjua, då blir det så mycket lättare. Men jaja, har knåat ihop några frågor sedan får jag hoppas på att fler dyker upp under tiden jag pratar.Om inte annars får får jag väl dra ihop någonting annat som utfyllnade, sommarjobbstips kanske, kanske hinner dra ner till arbetsförmedlingen och intervjua dem också. får se. Vill helslt slippa. Vill inte vistas i sådana lokaler där det är hög risk att folk är sjuka och snörvliga. usch, äckligt. (åh paranoooid). ojoj

Rob pattisons två låtar på twilight soundtracket har verkligen gått på repeat här ikväll, seriöst! jhan har sjukt fin röst, påminner lite om josuha james musik, lite aukustisk gitarr, sjukt skön röst och chill sådär. Ska nog tvinga emmy lyssna, tror hon kommer gillat. På tal om emmy blir det uddevalla på torsdags, sweeeeeeeeeeet saknar de där töserna sjukt mycket. Onsdagen blir det fota julia ute vid piren, mohaha jag har lovat att ta med en termos. haha! (vad hon inte vet är att den kommer vara tom mohahahahaha) nä. Sedan ska jag vidare till mariestad och fika med jessica och sedan fota henne lite, blir nog en trevlig dag. Saknar ju hela familjen gustafsson. Tisdag blir det götebörg träffa bell som jag inte träffat sedan kullenfestivalen, hon ska fota mig och jag fota henne. Så ska jag klämma in daniel där också så vi ska ta en liten fika. blir nog en mysig vecka detta, jävla rom jag blir sjuk säer jag bara.

märkte ni hur jhagh skrev veckan bakvänd där? där lurade jag er lite va.

nu ska jag se filmen tretton med nikki reed som spelar rosalie i twilight. sedan blir det.. kan ni gissa det? japp criminal minds.

natt


Kommentarer

Linnea

Vilken fin bild :)

2009-02-16 @ 16:13:09
URL: http://twerds.blogg.se/
Julia

Har du tagit bilden? Eller är det kanske du? :) ♥

2009-02-16 @ 22:06:31
URL: http://nesral.blogg.se/
Julia

Har du tagit bilden? Eller är det kanske du? :) ♥

2009-02-16 @ 22:06:36
URL: http://nesral.blogg.se/
julia

sv: haha oj! :) gillar din header ♥

2009-02-16 @ 22:25:57
URL: http://nesral.blogg.se/
Erica

Inte bra att skjuta på saker.. ;)

2009-02-16 @ 22:53:49
URL: http://faithhopelove.blogg.se/
Erica

Svar: - Okej, bra det.. :)

2009-02-16 @ 23:16:36
URL: http://faithhopelove.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: