korthajar

Okej, jag börjar med det här eftersom det är VIKTIGT!
Snälla skriv på denna http://petitionspot.com/petitions/twilightcasttosweden, det är en namninsamling, om rillräckligt många skriver på är det mycket möjligt att robert pattinson, kristen och alla andra ifrån new moon och twilight filmerna kommer HIT! SKIRV PÅ FÖR FAN ANNARS BLIR JAG ARG!

wöö. Idag drog jag fram på stan, försov mig tack vare farmor, och mötte upp julia för att gå in i nån second hand affär, rätt trökigt må jag säga, fanns inget kul. Sedan satte vi oss på larssons för en köpp kaffe. Sarah kom in med sina kryckor och jag var tvungen att ge mig av föratt gå till läkarn på bup.
Efter läkarmötet drog jag till stan' igen och mötte sarah, vi kikade runt, jag köpte en väska, en skjorta och nån sorts bodybutter?? det luktade gött iallafall. VI mötte linda också! Kikade runt några varv till. Linda hade en jättesöt väska som jag blev kär i, den fanns dock inte kvar. Sedan gick vi hem till mig, linda blev kär i väskan jag hade köpt vilket resulterade i att vi bytte väskor! Fint allt löser sig ibland va?
Sedan spelade vi lite kort, tog kort och spelade yatzy.
Sedan drog brudrna hem och jag la mig i ett varm och skötn bad och läste ut tredje twi boken för andra gången. mohaha jag och julia har fått över linda till "the twilight side of life", toppen! Bokcirken blir större!

Nu ska jag sätta mig och rita lite eller något liknande och lyssna på musik, musik är bra, fint, underbart.
röv!
Ni får la se bilderna då om ni tjötar så mycket! Jag avsäger mgi allt ansvar för vilka efterföljder som kan tillkomma efter dessa bilders synlighet!


Kommentarer

Moa

sv: Japp, jag låg inne i höstas för anorexi och följer fortfarande samma matprogram.

2009-03-04 @ 22:31:01
URL: http://moaslife.blogg.se/
Moa

sv: Haha jo, lite läskiga är ni nog (A) fast jag var nog minst lika knäpp, satt och skrek, kastade stolar och skor osv. (A)

hur mår du nu då?

2009-03-04 @ 22:49:20
URL: http://moaslife.blogg.se/
Moa

sv: Så bra! :)

2009-03-04 @ 22:56:48
URL: http://moaslife.blogg.se/
Linda

TWILIGHT!<3 leka leka leka! jag har inga pengar på mobilen, men jag kan ringa när jag kommer hem efter skolan är hemme ca 4 :D

2009-03-05 @ 11:25:07
Rebecca

hej fin blogg, undrar om du ville hjälpa mig med förslag till att söka jobb? kolla min blogg!:)

2009-03-06 @ 23:03:09
URL: http://resolute.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: