Sound of the alarm & Love

HIttade Adepts musikvideo, jag gillar den faktiskt. Adept är nog det enda bandet i den genren som jag fortfarande gillar, kanske beror på att jag har så mycket minnen ifrån deras musik och spelningar, men det är något speciellt med roberts röst också.
kika in videon vettja, den är helt ok. Bra filmad tycker jag, även om Robert inte kommer att få några oscars för sina skådespelar-talanger! hahah



deras myspace finner ni HÄR

Dessutom tipsade Katta mig om att Lars och Elins akustiska duett finns på youtube, låten är helt underbar och kommer ut på singel den 2 juni, låten kommer även finnas med på Elin ruth sigvardssons album.



but i can't turn back time...

Det blir nog till att dygna idag, kom inte ifrån jobbet förrens 04.40 typ och då mötte jag en tjej i min ålder som gick alldeles självm, jag frågade henne vad hon gjorde ute mitt i natten själv, hon kunde inte ta sig hem sa hon, så jag ringde nattbilen och bad honom köra hem henne till källby. Sedan har jag suttit här, lite slö i huvudet är jag allt, men ska nog fixa sig. Det är ju mors-dag idag, ska hinna fira mamma lite, göra två intervjuer för NLT, ev träffa martin, ev fota JJ om jag får tag på henne, sedan hänga med marro o kika gossip girl. Så ingen idé att sova, h ar för mycket o göra. men vore väldigt skönt o blunda i en timme bara. Men jag kommer nog inte upp då.

Jag bjussar på två sådär bilder på marro som jag redigerat nyss, den till höger är rätt lik en som jag publicerat nyss men det är något speciellt med ögonen på denna bilden som jag gillar.
tjingeling!







and i dont want to live this life

Det kliar på hakan, det är jobbigt. Jag kliar tillbaka. NU kliar det i örat också, fan då.
Det har blivit lite mer ös på jobbet nu.
Det är dock tråkigt att sitta här, hade gärna umgåtts med vänner ikväll, hörde att de skulle hängs lite hos sönegård ikväll, hade vart sköj, har itne träffat den pöjken påå länge.

Förövrigt är jag rätt besviken, arg och ledsen av diverse anlednignar. Eller en anledning faktiskt. Jävla skitliv, om man öppnar sitt hjärta för någon så förtjänar man ett svar tycker jag. jaja.

Jag har hjälpt till att planera för imorgon, tur att jag har angelica som hjälper mig! Det är jag otroligt tacksam för. Så nu har jag ringt in chaufförer så får börja tidigare osv, spännande va? mhm.

När jag kommer hem inatt ska jag sätta mig o förbereda en íntervju jag ska göra imorgon. Ska även förbereda en intervju till webben som måste in innan månsdagkväll,. uh stressigt. Men åpå tisdag drar jag till Stockholm iallafall! gött!

nä nu måste jag jopbba!
cheers

första klippet ifrån New moon

Movie Trailers - Movies Blog


Bara jag som längtar till New moon? Jag tror jag bryter ihop snart. Jag vill gärna byta skor med Kstew va!

Jaja, förövrigt så sitter jag på jobbt, halsontet har kommit tillbaka, helvete.
Det är rätt lugnt nu må jag säga, ruinger inte alls faktiskt, förstårligt dock med tanke på detta fina väder. Jag vill ligga i en park, lyssna på the sounds nya album, som förövrigt är grymt, och läsa en härlig bok. Men nänä, jag ska sitta här i 9 timmar till! Härligt va, eh nä. Tror dock det blir lite mer senare ikväll, det är ju lönehelg o allt. Vet någon om det är crousing i stan idag? uhuh.
Jaja, nu ska jag försätta jobba, eller ja spela spindelharpan! mohaha
cheers

Porträtt-fotografering med Marro




Jag kan inte bestämma, vilken gillar ni bäst, färg eller svartvitt?






Jag har fotat marro lite idag! Vad tycker ni? själv är den första bilden min favorit, jag är långt ifrån nöjd med bilderna men marro är så sjukt söt att det är svårt att välja bort bilder! Förövrigt har dagen spenderats hos Marro med fölk. Jag orkar inte riktigt skriva så mycket mer, ska kika lite film strax tänkte jag mig! Kommentera gärna vad ni tycker om bilderna.

cheers!

Dust, anybody? no? Dust?

Pojken i randig pyjamas, så hette filmen som jag, Julia och Linda alldeles nyss såg. Det är den enda filmen som har fått mig att gråta högt. jag gråter ofta till filmer, men bara så tårarna rinner ner och knske en tyst snyftning, men denna filmen fick mig att gråta högt, JJ fick hålla om mig. Vilken underbart bra men hemsk film. Den handlar om andra världskriget och hur en del barn var så omedvetna om vad som hände.
Filmen handlade om Bruno vars pappa var en högt uppsatt SS soldat, familjen flyttade ut på landet, nära ett koncentrationsläger. Bruno ger sig ut på "upptäcktsfärd" en dag och tillslut kommer han till "bonngården" som har sett ifrån sitt rum, bondgården där alla bönder har randiga pyjamaser på sig, det finns även barn där. Som ni förstår så är ju detta fångar och inte alls en bondgård. Bruno kommer fram till stängslet vid lägret där sitter en pojke, shmuel, de börjar prata och blir vänner, Bruno går och hälsasr på Shmuel varje dag. Sedan handlar filmen om det. Röken i luften tror bruno är hö som bönderna eldar, stängslet är till föratt hålla djuren inne. Vad bruno inte förstår är att det är människorna som är djuren.
jag rekommenderar alla att se filmen, underbart bra och berörande är den, men hemskt.

http://schoolnet.gov.mt/maria.regina/whatson/200809/pyjama.jpg http://www.irishtimes.com/newspaper/images/2008/0912/1221039082428_1.jpg

Annars har jag spenderat dagen med JJ, vi fikade på Mejjans, nått nytt fik, pratade osv. Sedan kikade vi runt på stan där Linda sedan mötte upp oss. Vi gick hem till mig, JJ lagade mat sedan kikade vi på filmen.

en rolig grej
Jag och Julia är påväg ut:
Farmor: vart ska ni?
omogen som jag är så säger jag: Vi ska gå och bajsa
Farmor: jaha vem fyller år?
HHAHAH!



jaja, nu ska jag bada!
Hare gött

Lubsan goes död

Jag var nära på att ramla av stolen. Jag fick andnöd, hjärtklappning och en hel del dreggel rann ut ifrån mungipan. Vad kan detta beror på då kanske ni undrar? Jo bilderna ifrån "återföreningen" ifrnån New moon inspelningen har kommit ut och Robert visar sig shirtless, mohaha. Han ska bli min någon dag.
Jag bjuder på en bild eller två.

edward picture15
picture18 picture21

bells-edw-kiss02
Kan inte filmen kommer ut typ, NU?
Vet ni vad jag dessutom skulle uppskatta? Om ni kikade på bilderna i inlägget under och säger vad ni tycker om dem!
nattkram

While my guitar gently weeps





Sådära, jag bjuder på lite nyatagna bilder. BIlderna blev sådär, men jag är faktiskt relativt nöjd med den första bilden, den som är stor. Jag fotar inte alls ofta längre, jag måste skärpa mig, jag måste hitta lite nya modeller också och inte bara tvinga ut Linda. Men på Söndag ska jag fota Marro är planen. Om någon vill ställa upp så är det bara o hojta till!

Ur högtalarna spelas just nu en härlig blandning av musik, just nu är det lite Pickadoll som spelas. Underbart. Tråkigt bara att mycket av min musik har försvunnit sedan den var inne på lagning, får försöka hitta all musik igen. Har iallafall fått in en massa goa beatles skivor i mitt itunes, skall jag sannerligen sitta och njuta av på vägen mot stockholm nästa vecka. Som ni kunde läsa i inlägget innan så är jag lite sjuk, jag misstänker halsfluss orsakat av en virusinfektion och inte bakterieinfektion dock, jag är vit i halsen och mandlarna är stora som bollar. Lite svårt att andas är det. Jag är vek.

Jag styrde iallafall upp mig och gick ut o fota med Linda lite idag, sedan begav vi oss hemåt Marro där vi spelade kort, kika skolkatalogen och annat. Linda gick sedan hem och blev avbytt av Johannes, Marros kille, så vi drog några parti kort till. Vi börjar bli gamla, mohaha.

Nä, nu ska jag lägga mig i badkaret och läsa den nyiköpta veckorevyn.
Senare blir det till att bädda ner mig o kika på de två nya och sista avsnitten i säsong 4 av criminal minds.
hare göttans vettja!
tjingeling

workplace monster

Jag har blivit sjuk, det är ett helvete för jag är så sjukt mesig. Jag har ont i hela kroppen, svag och krymplig. Tyck synd om mig. Jag skall strax umgås med min bästa vän sängen, söva vore riktigt skönt. Och klockan är bara halv tolv, jag måste vara allvarligt sjukt.
Jag ska nog lägga mig o kika på brokeback mountain som jag lånat av Lindis. Först ska jag nog trycka i min en alvedon eller två. Tur att jag åkte på skiten denna veckan och inte nästa, då hade jag sannerligen blivit bitter. the bitterfitta.

Ni vill veta vad jag har gjort idag, right? Förstår det, mitt liv är otroligt händelserikt. Skämt åsido, dagen har spenderats med Richard, vi fika på Larsson, kika på stan och sedan kollade vi på film, the happening. Mycket underlig film, 3 minuter in i filmen inwsåg jag att "vafan den här såg ju jag på bio". Jaja, den är faktiskt rätt bra dock.

Nu orkar jag inte skiva mer, måste lägga mig i sängen, ska nog äta en glass också. Glass är gott.
godernatt


Är jag konstig?

Jag har skrivit ett brev. Ett brev till en snubbe i USA som sitter i fängelse för "armed robbery", alltså beväpnat rån. Jag är emot vapen, som de flesta vet som känner mig, så mitt beslut att skriva till honom kanske kan ses som underligt och lite läskigt.

Allt började med en artikel jag såg på aftonbladet, någon brud hade en brevvän som satt inne för mord i USA. Eftersom fängelsena är betydligt tuffare i USA än i sverige så bestämde jag mig för att kolla upp det hela. i Usa sitter de i sin lilla cell, får gå ut 1 timme om dagen, de får inte 6 månaders fängelse för en våldtäckt de får livstid och livstid är inte 12 år utan livstid, tills man kolavippar helt enkelt. Jag vet inte riktigt vad jag anser om det.
Men iallafall, jag tyckte att det var en möjlighet att göra någonting för någon annan person och samtidigt kunna få ut någonting själv. Jag tror min ev framtida brevvän kommer uppskatta mina brev, jag skulle gjort det om jag satt inne. Och det är alltid kul att få brev, dessutom ville jag höra hans historia, jag ville veta varför han valde att göra det han gjorde. Hur han ser på vapen, vad som gick igenom hans huvud de sekundrarna när han gick in i en butik med ett dödligt vapen och tog någon annan saker. jag vill absolut inte döma killem, jag vill bara höra hans historia och förstöka förstå mig på någonting som ligger så långt borta för mig. Jag vill dessutom höra hans tankar om vapen eftersom USA och deras vapenlagar är någonting som förundrar mig något enormt.

Så, är jag konstig tycker ni som väljer att göra detta?
Inte gör jag bryr mig om vad andra tycker, men är lite intressant o veta om ni själva skulle kunna tänka er att göra någonting liknande?

Första New moon bilderna

whoa! De första New Moon bilderna är här!
Åh vad jag längtar till November.





imagine

Idag vaknade jag upp med halsont. woho, toppen. Men det är lika bra att det kommer denna veckan istället för nästa då jag åker till stockholm. '
Jag måste göra upp en budget imorgon när jag fått min lön, känner att jag har mer utgifter än inkomst denna månaden och ändå får jag en ganska go lön.

Jag ska alldeles strax traska mot BUP, jag vill inte, jag orkar inte. Men jag får la görat ändå. Ikväll vet jag inte vad som händer, ska försöka tvinga ut richard på en kaffe och sedan drar jag nog till mamma så jag lär mig lite inför jobbet.

Nej nu är det nog dags att ta lennon med mig på promenad till sjukhuset. höhö

hare!


ill never give you up

Sådära ja! Nu har jag äntigen fått tillbaka min dator, hurra säger jag bara. Underbart. Jag har fått vissa uppdateringar på datorn med, windows vista bland annat, behändligt och bra. Det tråkiga är att många låtar i min ljuva musiksamling har försvunnit under flytten till den externa hårddisken vilket är väldigt tråkigt, nu har jag dock lyckats fylla på itunes med en go samling låtar, båda gamla och nya. Tack varje Pjär (om ni klickar på hans namn kommer ni in på hans myspace), som är sångare i bland annat Chemical vocation och Break your frame så har jag fått tillbaka alla låtar ifrån Years of dysfunction, pierres soloprojekt, som jag bara älskar. Han påstår att jag är hans enda och största fan, well jag vet att många andra gillar honom och jag tycker definitivt ni ska kika in på hans myspace, lyssna, njut och lämna en kommentar. För er som är lite trögfattade så skriver jag ut länken också, http://www.myspace.com/yearsofdysfunction . Så nu är det omöjligt att undvika vetti.

Jag har även dratt hem lite beatles, lite ny raised fist, lite mer lennon, dylan, pixies, foo fighters m.m. Musik är underbart.

vad har jag gjort annars i helgen? Jo i fredags vet ni ju vad jag gjorde, det har jag ju skrivit om.
I lördags fick jag och Linda ett litet infall, eftersom det var min enda lediga helg så bestämde vi oss för att sätta oss i stadsparken och dricka lite öl och annat smått och gott (även äckligt).Sagt och gjort, victoria fick vi även med på köpet. Vi satt i stadsparken och pratade, drack och hade det trevligt tills sent på natten, vid halv 12 tiden begav vi oss mot stadens torg där vi mötte på några bekanta till Linda som vi samtalade med ett tag, trevligt. Till en viss mån dock. Vid ett tiden blev pensionärerna trötta så vi traskade hem. Linda följde med mig hem för o söva över medans vic drog hem och gjorde sig redo för en arbetsdag med start 8 dagen därpå. Jag och Linda kikade film och sedan stensöv vi.

Söndagen spenderade jag med Marro och Vic, vi var barnvakt, pratade, spelade kort och hade det allmänt mysigt.

Idag har jag vart på DLG, fikat o sett film med Ellie och sedan v´druckit kaffe och pratat med Martin. Trevlig dag.

Nä det var allt jag hade å säga.
Slänger in en ny bild också.
En bild på fyra olika ögon.
cheers
hej!



"Älvaslaget"

Lite bilder ifrån Älvaslaget, en brännbollsturnering som ägde rum här i Lidköping förra helgen, jag ahr inte haft tillgång till dator förrens nu så här kommer de. OBS: jag har inte fotat "seriöst" bilderna är inte alls bra. Jag lägger upp dem endast för att det är roliga bilder på mian vänner när de är utklädda. =) BIlderna är oredigerade, det är tråkiga färger, konstigt ljus osv.


 



Min morbror Robert robertsson =)

Den sista bilden är på min morbror och kusin Elton.

fööölj min blogg va!

Följ min blogg med bloglovin

Minigolf och mulle

tjosan,
tänkte göra en snabbt uppdatering bara. SItter hemma hos linda och väntar på mat, grillat o strips, aldrig fel.
Igår blev det film hos victoria, en dålig tjejfilm och en skitbra film vid namne taken, sjukt bra, vi var dock lite paraonida när vi gick hem. Filmen hadlade om en brud som blev kidnappad under en semester i paris av sådana som sedan säljer dem som horor. Hennes pappa som tidigare jobbat med sådant (säkerhetsgrej) åkte för o leta efter henne. sjukt bra film, kika in den vettja!
Sedan åkter vi hem, simone söv över hos mig, vi kikade filmer o låg o snacka.

idag har vi spelat minigolf, jag, julia, marie, richard, ida, bea, pierre o jacob. Pierre vann och jag och jacob kom på delad andra plats, 41 slag fick jag sammanlagt, par var 38 så det var inte illa.
sedan begavf jag mig hem till linda, hennes familj var o käpte mat. Lindas morfar och pappa var hemma så jag och lindas morfar spelade lite kort. Sedan kom linda hem o skratta och var sedan med.
nä nu är det nog mat p g.
hare gött och be till gud att jag får min dator tillbaka snart fölr jag döööööööör utan den. mohaha

cheers!


ssik retä enomis - simone äter kiss

hejsan alla små barn!
NU jävlar vetti, jag vaknade upp tidigt osm attans idag. Varan detta kanske ni då undrar? Jo jag och julia skulle gå på marknaden. Vid 11 tiden stog vi och kikade på Måns zelmerlöv, måste erkänna att han har en riktigt snygg rumpa, det var det jag o JJ spanade in! mohaha
Sedan begav vi oss iväg och köpte glass och sedan drog vi till framnäs för jag ville se caroline af ugglas, klockan tolv var jag helt säker på att hon skulle spela. Men hepp, var bara jag o julia där, men så helt plötsligt kommer caroline och gå¨r förbi oss. MEn spela skulle hon inte göra förens klockan ett, så vi gikc tillbaka till tört där Marie och nån mer i JJs klass skulle få extra hårfrisyrer. Fräsigt vetti. Jätte gullig blev hon, blev fotad också, richard fick vara med på ett hörn också.
Sedan fick jag ätnligen se caroline, lät faktiskt riktigt bra, jag gillar bruden måste jag säga.

NU sitter jag hos victoria, det blir lite film, chips och kortspelande ikväll.
Nä nu ska jag gå och vara social.
cheers

btw här är josefines blogg, hon som har gjort min design, kika in den! Hon fotar väldigt fint!

HÄR hittar ni den.

woho!

slänger in en bild också!
http://www.gt.se/polopoly_fs/1.733285!slot100slotWide75ArticleFull/3447786819.jpg
Bilden föreställer victoria efter ett ligg. mohahah


tjejmiddag med tacos och tjöt

konstiga tankar. Ja där ser man.
Jag har smugit mig in på marros rum och beslagtagit hennes dator medans de andra lagar tacos. mohaha
Jag tror ingen skulle vilja äta om jag lagade mat så! Sist jag lagade tacos fick vi alla en härlig dos maginfluensa. mamma var lite bitter på mig. haha

Ja ikväll äre tjejkväll som står på schemat, vi som ska åka till turkiet, dock är michaela utebliven då hon är i västervik den jäveln. MEn vi klarar oss väl. hoho

förövrig så har jag sovit en stor del av dagen, ringt till sj och suttit på balkongen o läst. Tråkigt utan dator. Förjävligt rent ut sagt.

nä nu ska jag vara social vetti.
hare gött!
vad tycker ni om min nya design btw som josefine har gjort?:)
Jag älskar den!

whats new pussycat

Josefine min älskade vän har gjort om min design. Och visst blev den snygg? super duktig är hon, även om jag har vart en plåga de senaste dagarna. Men vi alla vet ju att jag är en riktigt odåga. mohaha!

jag halvligger ner i min stol här på jobbet. Det är inte mycket samtal idag inte. Mest finninga ton¨åringar ute o super och de har ju inte ett rötet öre. De trycker ju för fan sina push-upade bröst mot killarnas ryggar och åmar sig fram på dansgolvet, endast för att få en drink gratis.
jag är fruktansvärt sugen på att slå klackarna i taget, supa mig redlös (okej inte så full, vill bli lite lagom sådära) och träffa folk! men nänä, jag sitter här och jobbar, samtidigt som jag bara är 17 jävla år. Vilket är rätt värdelöst. Sedan har jag ingen dator nu heller, vilket är ett jävla helvete. Får sitta hemma, kolla upp i taget, hytta med näven mot himlen och skirka VARFÖR VARFÖR JUST MIN DATOR? och sedan falla i gråt. Eller så läser jag en bok.

Vettni vad, imorses så ringde peter mig. Well, ni har ingen koll på vem det är kanske, men det är en person som har betytt otroligt mycket för mig, som fortfarande betyder otroligt mycket. Men vi har inte setts på 2,5 år vilekt har gjort sjukt ont för min del. IMorses ringde han och vi sågs en stund, jag åkte med i lastbilen till fatzer o lastade av. Gud vad jag har saknat den pöjken må jag säga. Det var nog årets höjdpunkt! haha samtidigt har det nog inte gå¨tt i i huvudet ännu.

ja, nu sitter jag här o jobbar, inget kaffe har jag fått heller, illa vetti. illa som attans.
ska nog bege mig hemmåt snart, händer inte ett skit här.

juste, jag har bokat biljett till stockholm nu, jag är dum i huvudet och bokade fel datum hem men ska ordna det imorgon då jag har en biljett som man kan boka om! woho!
Jag och ylva ska på gröna lund, chilla och ha det mysigt.
Sedan ska jag på Lars spelning den 5 med katta och den 6:e åker jag hem till lidköping och jobbar sen på kvällen! tror det blir en toppenvecka! =) VEt bara inte hru jag ska klämma in artikeln jag ska skriva för NLT bara.

nä nu ska jag jobba lite till, inte för att det händer nått, får la käka godis.
pössnatt


Some pics duuuudes!




Ratataaaaaa

nu minsann.
Nu får ni njuta av detta blogginlägg för om mina vänner inte är generösa och låter mig låna deras datorer så kommer jag inte kunna blogga på en vecka cirkus. Eller jo jag jobbar ju imorgon så ska bjuda på nått inlägg då också. Det är nämligen så att min dator och jag är lite osams, så jag lämnar bort honom ett tag. Göbben i dataäffärn får skruva dit skurven som är lös vetti. Nä såhär kan vi inte ha't vetti.

Förövrigt så har dagen vart mysig. Jag vaknade ganska tidigt för att gå till dator-affärn, berättade vad felet va, greja o dona lite och sedan åkte jag till josefine i mariestad. Vi drog i oss en keeeeebab på valentio. Gött. Jag har blivit besatt av kebabtallrik, seriöst, finns det kebabrehab? Får kanske satsa på fat-camp istället.
Sedan drog vi oss vidare o fotade lite. Jag körde, gick fint vetti. Körde med handbromsen i hela vägen hem sen, sjukt duktigt va? mohaha
Josefine fotade mig med min kära kamera inför min nya design som hon håller på med. Puppe så söt hon är va? NI hittar hennes blogg i mina länkar som förtillfället är vita av någon anledning.
Vid  6 tiden drog jag hem, badade, sedan kom pappa, vi spelade kort och chilla. nu ska jag dra över allt jag ska spara på datorn till en mapp på skrivbordet. MIn dator ska nämligen gå tillbaka till grundinstllningarna. ALLA program kommer att raderas. buhu.

nä jag bjussar på en bild på mig som josefine har tagit.

 


okej det blev tre bilder!

förbannad

hej och hå.
Det blir ett litet kort inlägg ikväll. Är trött och opepp på att skriva.
Är dock väldigt glad att folk uppskattat mina bilder. Gör mig pepp på att fota mer.

Oscar, en av arrangörerna ifrån kullenfestivalen ringde mig idag och frågade när min artikel kommer publiceras. Det har tydligen skrivits mycket negativt om kullenfestivalen i tidningar runt om i skaraborg, vilket gör mig förbannad.
Det är inte deras fel att människor inte kan sköta sig. Det var tydligen någon psykosnubbe som slått två pers med något tillhygge, detta rubriserades då som dråpförsök. Killen hade inte ens varit på kullenfestivalen men ändå åker arrangörerna på skiten för det, hur tråkigt som helst. Snubben hade vart ute på någon krog på kvällen, alltså hade detta skett även om kullenfestivalen inte ens hade vart!
Detta gjorde mig så arg att jag ringde upp anders, min chef och frågade om jag kunde få skriva någonting om detta och försvara dem. Vi kom fram till att en uppföljningsartikel vore inte helt fel så arrangörerna kan få delge sin sida i historian och berätta vad som faktiskt hände. För enligt mig så var det ganska städat på kullenfestivalen, det var trevlig stämning, underbar musik, bra mat, ja ett toppenarrangemang och någonting riktigt roligt för oss ungdomar att göra. Jätte kul att några tar ett sådant initiativ och gör någonting för oss ungdomar!
Visst folk drack alkohol på ett skolområde, men vem fan bryr sig? De städade efter sig, det var efter skoltid, det har hnt varje år trots att arrangörerna säger att det är en drogfri festival. Endast föratt nån idiot får för sig att slåss så blåser tidningarna upp skiten och går o intervjuar rekorn på katedral och skit. Det hände inte förra årets trots att ungdomar drack alkhol, varför i år? Jo för tidningarna är ute eftert o sälja lösnummer. Usch sådant äcklar mig, jag tänker fan inte bli journalist.

Men jag hoppas verkligen jag får skriva en artikel och försvara arrangörerna, för det var verkligen en toppenkväll, det vet jag att många håller med mig om och jag vill väldigt gärna gå på kullenfestivalen igen.

nä nu ska jag lägga mig o kika film.
cheers

Kullenfestivalen

Jag har varit dålig och har inte bloggat sedan torsdags. Det är för att jag har levt mitt liv, mohaha.
I fredags var det kullenfestivalen som gällde, uppstresad och nervös satte jag mig på bussen tillsammans med simpa och jenni. Linda, Julia, Mikka och Adam knödde in sig i adams bil och begav sig av till kullenfestivalen istället för buss. Fritidskortlösa människor vetti. Varför var jag då uppstressad? Jo Lasse Lindh hade skjutit upp den bestäma intervjun och jag hade två till intervjuer att avklara innan kvällensslut. Och alla som känner mig vet att jag alltid förbereder mig på det värsta. Ja nervös och uppstressad var hon. Vid kvart över sju ringer jag Lasse Lindh igen för att göra intervjun vid den bestämda tiden såhör löd samtalet.
Lasse: Ja det är Lasse
Jag: ja hej det är sanna här igen ifrån NLT, har du tid nu?
L: Ja jävlar, nä fan asså vi är inte klara med soundchecket än, eeeeeeeh jag ska sova på ett hotell i skara inatt, bor du där? Isåfall kan vi ju ta en fruktostfika och göra intervjun imorgon? Eller ska jag ringa?
J: Jo alltså, vilken tid isåfall? Jag bor i Lidköping och har lite grejer planerade imorgon. Det skulle nog funka bäst med en telefonintervju.
L: Ja men då kan jag ringa dig vid tio tiden jag ringer gratis! låter det bra?
J: Jo visst det låter bra, tack!
L: vi hörs imrogon då, kram kram hejdå!
en förundrad jag: eh hej då

Minst sagt trevling man må jag säga.
Efter det samtalet så traskade jag och Linda mot scenen för det var dags för martin och hans band We do guidance o spela vetti. Jäkla bra lät det må jag säga. Jag passade på o fota lite eftersom jag hade fotopass. Fotade även med mitt nya objektiv. woho. Resultatet finner ni två inlägg ner eller unden kategorin fotografering - spelningar.
Helt klart toppen kväll, jag, mikka, julia och linda hoppa in i bilen tillsammans med adam och begav oss till willys också för att införskaffa några saknade Dansken 3,5or, öj vad gött det var. Hävde i mig tre under kvällen så nykter vart jag sannerligen.
En jäkla överraskning fick jag när Sanna plötsligt ringer och ber mig skynda till cykelstället för "någonting har hänt", jag tänkte, shit jag kommer få stryk. Drog med mig JJ, när vi kommer dit så ser jag att ylva står där. Ylva som under hela dagen suttit och smsat med mig och sagt att hon är hemma. Jävlar vad chockad jag blev må jag säga. Trevlig överraskning. Lite senare stog jag, ylva och Linda och samtala inte långt ifrån bajamajorna, helt plötsligt ser vi att någon välter den ena bajamajan och en minut senare kommer två tjejer och klättrar ut ifrån toan. Det var nog det roligste jag sett på länge. mohaha!

Vid 11 snåret drog Pickadoll igång med sin spelning, Robin ifrån mitt favoritband chemical vocation spelar i pickadoll. Pickadoll hade en uppsättning av 10 pers cirkus på scenen, saxofoner och andra mysiga interument medverkade. De körde igång en toppenspelning och jäklar vilket härligt röj det blev på publiken. Tom jag gungade med och jag rör mig alderig när jag inte är full! mohaha Nej det var sannerligen trevligt, mycket trevligt. Nästan så jag funderar på o dra på picknickfestivalen där Pickadoll spelar i sommar.

Efter Lasse lindh så hoppade vi in i adams bil och drog hem, men först åkte vi igenom mcdriven, linda som var lite lullig sitter och hånskrattar åt kassören när hon tappade ett kvitto. haha Vi vart hemma vid ett tiden. Linda söv över hos mig, linda somnade vid 4 och jag vid 5, vilket resulterade i två timmars sömn för min del eftersom vi skulle upp till Älvaslaget på morgonen. Det var sannerligen en rolig syn när vi anlände till badhuset och fick se vic och de andra utklädda till bönner. Jag kissa nästan ner mig.

Vid 9 spelade bönnerna, da farm, sin första brännbollsmatch mot kemikalieinspektionen, de vann det var den enda matchen de vann, de var kassa. mohaha!
runt 10 så gjorde jag min Lasse lindh intervju, snackade i 20 minuter och fick ut en hel del. Det publiceras i tidningen idag.

nä nu ska jag lägga mig i sängen o kika på criminal minds!

cheers!
glömt inte kommentera vad ni tycker om bilderna.


Pickadoll och Lasse lindh



   
 

We do guidance

Nu blir det en liten fotobomd. Eftersom jag endast fotade We do guidance i dagsljus och därmed kunde använda lågt iso så är dem de enda bilderna som inte blev suddiga så får de ett eget inlägg.'
bilderna under är klickbara.



   
   

Bitterfittan talar

Jag måste säga, kära läsare, jag är besviken. Mina ögon tåras och underläppen darrar likt ett asplöv en blåsig dag. Jag bjuder på fina anekdoter från förr, söta videor på ungar som försöker sjunga, fina små bokrecensioner och mycket annat och vad får jag för det? Ingenting, inte en enda kommentar. Det ekar fan i kommentarrutorna så tomt är det. Nej, stackars sanna, hon sliter så, skriver och skriver men får ingenting tillbaka - era otacksamma hyndor! Nej, nu skall jag inte vara såpass otrevlig. Ni är ganska söta när ni vill. Så kommentera nu vettja.

I kvllens tristess så har jag utformat några nya mål i mitt liv här kommer de;
  • Nästa gång jag ser tre killar med brunt/svart hår som går på rad så ska jag skrika rakt ut "HERREGUD DET ÄR THE JONAS BROTHERS AAAAAAAAAAH!!!" och sedan börja gråta, springa fram till dem och försöka få fram några ord under all "gråt". Mohaha
  • En dag ska jag supa mig full som attans med en vän och sedan sätta mig i en biosalang, gå på en dramafilm och se hur det går. Jag hoppas på en rolig kväll full med skandaler. Popcorn lådan på hövvet, skrattattacker under fel tillfällen utav filmen och rapa rakt ut diverse gånger.
  • Jag ska gå in i en frisörsalang, rycka åt mig en rakapparat och raka av mig allt hår för att sedan se om det blir någon jävla uppståndelse när JAg gör det. Om brittney får en hel jävla tidning tillägnad sin nya frisering så bör jag åteminstone få en helsida i NLT.
Ja det är målen jag har utformat idag. Sen har jag ju självklart många andra som har legat på lager ett bra tag.
De tänker jag dock inte delge nu.

För er som vill veta, idag var jag, linda och simone på bio. På... eh Hannah Montana. HAHA! Nu skrattar ni allt åt mig va? Vet ni huuuuur mycket jag bry mig, ja typ skit lite. Sådeså. Iallafall så var det jag, linda, simpa och 10 stycken 8åringar. Jag och Linda skrattade mest. Roligt dag. Linda fällde en liten tår under filmen också. Det var nog kvällens höjdpunkt. haha!

Nä nu ska jag fortsätta tugga på pennan som jag redan har bitit på i en kvart eller något.
natti kram. Jag bjussar bild också!
Och imorgon ska jag fota på kullenfestivalen så ni SKA få se bilder på söndag. På lördag ska jag även fota älvaslaget vetti!

kram!


Jävla John!

Jag är nästan lite rädd. Det är sjukt hur böcker kan påverka mig. Jag blir så sjukt berörd, så ledsen, så glad, så arg, så fundersam, så avundsjuk ja alla möjligt känslor dyker upp. Jag trr det är något fel med mitt huvud, ofast ser jag karaktärerna i böckerna som mina vänner, jag lever mig in i det så sjukt mycket. Just nu läser jag Jävla john, en bok jag tidigare berättat om. Det är så äckligt läskigt, för jag kan inte sluta läsa den. Jag tänkte gå och lägga mig vid tolv, tog upp boken medans datorn var lite seg och började läsa, först nu kollade jag upp på klockan och den är nästan 2! I två timmar har jag läst utan att märka det. Nu har jag bara några sidor kvar i boken. Det som är mest skrämmande med den boken är att jag lever mig in i den så mycket att det känns som jag ÄR berättar-karaktärern i boken. Är det ett tecken på att författaren är underbart duktig eller att jag har blivit sinnessjuk? Jag börjar tro på det sistnämda. För även om jag tycker om boken väldigt mycket så är det långt ifrån min favoritbok.
Boken är hemsk, första delen i boken var vacker. Men andra delen är smutsig, ångestfylld, kvävande men framförallt fängslande. Även om man bara vill hålla om john, som är ett liten barn på insidan, så vill man samtidigt sparka på honom och fråga vad fan felet är. Man vill rädda katja eller som john kallar henne "gotcha" men vill samtidigt att hon ska stanna kvar hos john, för de älskar varandra så djupt trots alla problem. Boken är bra i vilket fall, jag rekomenderar er att läsa den, kanske inte om ni vill ha kvar dne fina bilden av en oskyldig john lennon. Boken är i och för sig fiktiv på ett sätt men författaren har gjort sådana reserch att precis ALLT stämmer i händelseförloppet, johns fru finns med, låtarna finns med, ticket to ride skriver författaren om till och med som att john skriver den till Gotcha när hon hotar att åka hem till sverige igen. Allt stämmer, bara det att gotcha är påhittad. En del av boken skrivs ur Johns synvinkel så man fårstår lite varför han beter sig som han gör.

Varför sitter jag och skriver om en jävla bok mitt i natten kanske ni undrar. Ja det undrar jag med. jag tänkte skriv ett inlägg om hur jävla berörd jag blir av böcker ständigt och det bara blev så.

vad jag ville ha sagt var väl att; böcker är mina stora passion i livet. Med en stapel bra böcker och högtalare med bra musik skulle jag kunna överleva hur länge som helst. Jag måste bara se till att skaffa lite distans. Ni vet ju alla hur fast jag är efter twilight-böckerna.
Men samtidigt tycker jag att det är lite charmigt med mig att jag blir så förälskad i böcker. Äh jag bara svamlar. NU ska jag lägga mig och kika på cold case. Ska fundera ut vilken bok jag ska börja läsa efter denna också tror jag. Kanske bob dylans memoarer? Jag tror dock jag behöver en lättsam bok. Kanske night world, en engelsk scifi bok om vampryrer eller kanske coelho, fast coelho skriver ganska så ångestfyllt. Äh jag får suga på den karamellen ett tag till.
Nu ska jag lägga mig som sagt! cheers

http://filipstadsbibliotek.files.wordpress.com/2008/04/dozzi1.jpg

lost and found

hejsan hoppsan lillebror.
Idag äre det onsdag och jag har inte ens börjat förbereda frågor inför kullenfestivalen - skit.
Jag SKA göra det imorgon, det ska jag. Det måste jag.
Jag orkarinte uppdatera riktigt.
vid fyra tiden idagn så gick jag och JJ på stan, vi var uppe på NLT och hämtade brevet som jag hade fått. Väldigt fint brev, det tackar vi för annika! Vem du nu är! =)
efter en runda på stan så satte vi oss vid larssons och chillaxa lite.
Sedan blev det en glass på gräsplätta vid tört.
mys. Årets första kanoncola är alltid toppengod!
Sedan gick vi hem till mig, satte oss på ballisen som julia sa, läste lite, tog det lugnt för att sedan käka lite mat som lalle lagat till oss. Sedan drog julia hem och jag begav mig till marro dit även mikka kom och johannes. Vi spelade kort, satt o snacka, johannes lagade mat för ett helt fotbollslag kunde man tro e1,5 kilo kyckling osv. herrejesus. Han behöver det dock! Och det var för hela veckan. haha!

Nä, nu ska jag snart lägga mig o kika på cold case. Jag har tråkigt, jag gillar inte kvällar. det är tråkigt o sitta här hemma.

Härru!

btw, den här videon är den sötaste jag har skådat!


Jokerman

Musik är underbart, visst är det?
Jag är glad att jag har en fader som delar det intresset med mig då det är 60-70-talet som lockar mycket för min del och det ligger det honom närmare i tiden. även om göbben är född 68 så kan han sin musik.

Jag avr så fruktansvärt arg och ledsen på pappa i så många år för det han undanhållit för mig. Men nu är han här igen, tillbaka, han är min pappa igen. Lögnerna är borta, inte bortglömda, men förlåtna. Vem är jag att döma honom? Jag uppskattar mina och pappas dagliga kortspel och prat om musik. Ibland när jag inte har någonting för mig på kvällskvisten tvingar jag pappa hoppa på cykeln och komma och spela kort med mig. Så sitter vi där och lyssnar på musik som vi gemensamt gillar, oftast så kan jag presentera lite band jag gillar för fadernmin som han genast börjar tycka om och lär sig spela på gitarr. Sedan kan han nämna någonting han gillar och jag tycker oftast om det också.
Jag har vuxit upp med Beatles, lennon och dylan, utan att riktigt fattat det. När jag började falla för musiken när jag var i 13-års åldern så skulle jag vara tvärtemot allt vad pappa var och sa. Om han sa att jag skulle lyssna på the beatles så drog jag på 50 cent istället, endast för att reta upp honom eller för att bevis för mig själv att jag fatkiskt var självständig, jag vet inte?

Tur att man växer upp eller hur? För nu sitter jag här idag och nyförälskad i the beatles och lennon. herr dylan har hängt med ett tag i min kära samling av underbar musik. Nu är det ju inte så att jag fick upp ögonen för dessaför att jag fick för mig att lyssna på pappa en dag, nej,  utan det började med en viss man (även en vis man) vid namn Lars Eriksson. I Augusti förra året satte jag mig framför Tv med min älskade farmor för att skratta åt alla idioter i det sketna programmet kallat Idol. Helt plötsligt stiger en snubbe vid namn Lars in i bilden, han tar upp sin gitarr och börjar sjunga "it ain't me babe" för att sedan spela en egen låt. Först tyckte jag att dylan låten var riktigt bra och när han spelade en EGEN låt, som faktiskt var underbart bra, så föll jag som en fura (jag hatar det uttrycket, jag vet inte ens vad en fura är?). Lars musik öppnade nya dimentioner för mig, musik han inspirerades av började jag lyssna på. Sedan har pappa gett mig en spark in i den riktiga musikvärlden, det ska jag inte förneka.

Jag vet inte varför jag sitter och babblar om musik, jag vet knappt vad jag babblar om. Och jag tvekar att någon ens läser detta. Det var nog någonting jag ville skriva sådär 04.05 mitt i natten.
öh, nu slog det ju mig. Jag skulle skriva ett inlägg om spotify var meningen.
Ja juste, jag fick nyss hem spotify, fy fan vilken skit. Visst, det finns lite bra musik. Men de har ju inte rättigheterna till the beatles, de har inga "ounderground" band, vilket är det jag lyssnar på mestadels, nej jag tänker hålla mig till mitt itunes och min egna älskade lilla samling 4500 låtar eller någonting liknande. Dessutom ska jag infröskaffa mig en musikspelare som man kan spela vinyl på, pappa säger att det är en helt annat känsla, vilket jag nog kan förstå.
Pappa hade sett den de hade på nån loppis för 600 spänn, begangnad, med högtalre, förstärkare och allt. skulle sitta fint. Problemet är att jag inte har något utrymme i mitt rum längre. Jag har ett såpass litet rumt, jag har min boksamling (böcker är min andra passion), min stora sköna säng, tv, en dylan poster, en NOFX poster, en vänner poster och min kära edward över tv:n. Fåt i värsta fall klämma in spelarn i vardagsrummet.


Nä nu ska jag sova. natti natt!

http://images.celeb9.com/blog/wp-content/uploads/2009/04/beatles.jpg
(det värsta är att en ung mccartney liknar någon jag känner... creepy som fan)

ångest

Jag känner inte alls för att blogga, någonstans. har ju två bloggar.
Men får knåpa ihop någonting ändå.
Jag har precis skrivlart veckans andra artikel. Woho - även om jag älskar mitt jobb på NLT såfår jag alltid ångest när jag ska skriva en artikel, är så rätt att felcitera, att inte vara tillräckligt bra osv. Imorgon ska jag sätta mig och börja förbereda frågor för kullenfestivalen. Rätt gött o ha fotopass också må jag säga. jaja.
För att övergå till dagen så kan jag börja med att säga att hela dagen har varit ett ångestmoment - varför är du så jävla dum i huvudet ibland sanna? Det är en jävla bra fråga. Måste jag göra bort mig hela tiden? jaja.

Jag vaknade av att herr törnqvist kom för o lämna tillbaka mitt fritidskort, sedan spelade jag kort med far min. Runt fyra tiden begav jag mig till dlg för o möta upp julia för en fika på larsson, vi fick sällskap av marie och richard och även birger som kom lite senare. Efter fikastuden traskade jag iväg hem till martin för ännu lite kaffe (det fanns ingen mjölk så jag drack en klunk i princip), lite kortspel och tjöt. who.
Sedan drog jag till marro, även vi spelade kort och satt o spelde spel, kikade igenom gamla bilder o bara tjöta.
Helvete vad jag har fart idag känner jag.

Jag vet att det har vart dåligt med bilder det senaste också, det beror på att inspirationen står på noll just nu.
men när jag var påväg till marro så fick jag en idé som jag tror kan bli bra, ska fota marro någon dag när det är fint väder så ska ni få se resultatet. Ska även få lite fotouppgifter av Kalle borg, fotolärare på media i lidköping, go göbbe!

nä nu ska jag kika på cold case och chilla lite.
Imorgon ska jag till skövde och kika på bio med Liz.
Natti!

http://www.traileraddict.com/content/ifc-films/how_to_be.jpg


how to be

HEJ HÅ.
jag sitter på jobbet, lite små stressigt va.
tänkte uppdatera ändå.
igår var en trevlig dag må jag säga
richard kom över, spelade lite kort, ritade lite osv, mohaha
sedan begav jag mig till bion där jag skulle möta anton. Vi kikade på X-men filmen. wolverine eller nått sådant hette den. Helt ok film, trevligt vart det iallafall.
Efter filmen var slut vid halv 11 eller någonting droppade anton av mig hemma varav det var dags för mig att möta upp julia med fölk vi allvideo. Drack nå¨n öl, lite lakritsvodka som smaka röva sedan kikade vi in om det var nått fölk vid sockertoppen, nä det var det sannerligen inte. Då begav vi oss till magnus gabriels, drack en cider, en drink osv... träffa trevligt fölk man inte sett på länge. Ja en trevlig kväll, tills vic fick för sig o handla med kort hahahh! då blev hon utslängd, linda likaså, så jag begav mig också ut. Jaja, kvällen vart trevlig iallafall, var hemma vid 2 tiden.

Söv hela dagen i princip, och nu sitter jag o jobbar. Ska jobba till 04, 10 timmar alltså.. mm roligt! =) haha


nä nu  får jag väl återgå till jobbet.
cheers dudes

Life is what happens while you are busy making other plans.

whoa
Jag har endast sövit 4 timmart inatt eller någonting liknande. uh. Ska snart lägga mig just därför.
Jag gick upp vid 11 idag, vid 12 kom jacob, vi satt o samtal lite, gick sedan och köpte varsin kulglass på birgers, trots det alldeles förförärligt tråkiga vädret.
Vid halv 2 hoppade jag på tåget till mariestad, skulle åka o träffa jossan. sagt och gjort.
Vi gick på marknaden och kikade runt lite, införskaffade mig en beatles-talva och en balong med helium i (en vanligt ballong som jag fick med helium i så jag kunde andas in) väldigt roande må jag säga. mohaha
annars gjorde vi inte så mycket mer, pratade, hade det trevlig. Käka hamburgare, busade lite med Milton. Åhåjaja vad barn är jobbiga må jag säga tur att de är så söta, annars skulle jag aldrig orka med dem. haha

När jag kom hem till lidköping vid 10 så kom pappa över med presenter till mig, eftersom jag informerat honom om min nyvunna kärlek till beatles och lennon så fick jag två LP skivor och en orginalplanch på Lennon. Sweet!
Vi satte oss och spelade lite kort, sedan återgick vi till gårdagens avrutna arbete, klippa ut alla artiklar/krönikor/notiser jag ahr skrivit in NLT och sätta in i en pärm. Vi drog på lite Lennon också. Nu har vi iallafall klippt ur allt, imörrn ska vi la sätta in skiten i pärmen och vips så har sanna lite meriter o gå på.
uhuh, jag ringde skolan idag också. Gick fint. Eller ja, ganska.

Nä nu ska jag lä'gga mig o kika på cold case o CM.
nattikram


All we are saying is give peace a chance.

Jhttp://in-this-economy.com/wp-content/uploads/2009/04/beatles-running-away-after-stealing-money-from-you.jpgag ska börja mitt inlägg med att säga att jag bugar för mr lennon.
Först IDAG slog det mig vilken fantastisk man han var!
Vilken underbar musik.
Tidigare har jag smågillat lennon, lyssnar någon gång då och då men idag har jag blivit förälskad.
Idga har jag lyssnat påriktigt och faktiskt insett hur sjuuukt duktig han och resten av the beatles faktiskt var.

Hur kommer sig detta då kanske ni nu undrar, varför just idag?
Jo igår började jag på en ny bok, jävla john heter boken. En biofiktiv bok. Alltså en bok med verkligapersoner men händelsen är påhittad. Eller tvärt om. I detta fallet var allt som är sant i boken att John lennon fans och the beatles och hur sjukt stora de var osv. Vad som inte är sant är Katja, som john träffar på ett hotell i sverige där hon städar. Han blir blixtförälskad, de träffas och hon blir sedan gravid och bor i London som hans hemliga flickvän. Boken målar upp en bild av herr lennon som ett riktigt praktarsel, vilket han kanske var.
Han har ju själv sagt

"All that 'I used to be cruel to my woman, I beat her and kept her apart from the things that she loved' was me. I used to be cruel to my woman, and physically... any woman. I was a hitter. I couldn't express myself and I hit. I fought men and I hit women. That is why I am always on about peace, you see. It is the most violent people who go for love and peace. Everything's the opposite. But I sincerely believe in love and peace. I am a violent man who has learned not to be violent and regrets his violence. I will have to be a lot older before I can face in public how I treated women as a youngster."

Well, boken är underbar i vilket fall. John lennon är underbar i vilket fall.
Undra egentligen hur många ungar de i the beatles har i oliak länder ifrån deras turner? Jag menar, de knullade nog runt en hel del med tanke på hur poppis de var.

Mina favoritlåtar hittills med både beatles och lennon är
jelaus guy
watching the wheels
hey jude
help
imagine (texten är nog världens bästa)
getting better
osv osv
lost är bra med, pappa säger att det är en parodi på dylan? någon som vet om det stämmer?

jaja, nu ska jag skriva ett till, vanigt inlägg tänkte jag mig.
btw, jag fick en orginalplanch på lennon och två LPs av pappa idag! woho

http://raymondorado.files.wordpress.com/2007/07/beatles-the-the-beatles-1192706.jpg
    

Hellre naiv än cynisk

Här kommer min krönika som publicerades i NLT i torsdagsSanna Hagman.

Min allra första krönika jag skrev för NLT:s ungdomsredaktion skrev jag strax efter att en skolskjutning hade inträffat i Finland, en skolskjutning där åtta personer blev mördade av en kille på 18 år. Nu är det två år senare, samma saker har hänt, igen, flera gånger. Är det bara jag som känner – jag orkar inte mer? Vi lever i en värld där det hör till vardagen att människor blir mördade och ingen bryr sig något vidare, vi läser en artikel i dagens tidning att sju människor blivit mördade, att en flicka blivit våldtagen och att en tonårspojke hoppade framför ett tåg. Usch vad hemskt, tänker de flesta, men det är allt, man smäller ihop tidningen går och häller upp en ny kopp kaffe för att sedan ha glömt bort allt det där. Det är ju trots allt inte mitt problem, är väl en tanke som de flesta tänker.

Men det ÄR ju ditt problem, det är allas problem. Jag vill inte längre rycka på axlarna och tänka, det är inte mitt problem. Jag vill göra någonting, förändra någonting. Men det är ingenting jag kan göra själv, kanske inte någonting jag kan göra över huvud taget men det betyder inte att jag tänker sluta försöka.

Jag var nyligen inne på ett forum som handlade om tioårsdagen av Columbine-massakern (20 april 1999 dödade två killar 15 människor, inklusive sig själva, under en skolskjutning). Människor skrev, som kanske är ganska förståeligt, att killarna var dumma i huvudet och liknande. Ja, de var väl dumma i huvudet. Men de föddes väl inte sådana? Det var vi som gjorde dem så. Det var så fel det killarna gjorde och jag försvarar dem inte det minsta, men jag kan inte låta bli att tycka synd om dem. Någonting, någonstans, någon gång blev allt väldigt fel i världen. De killarna blev offer för det. Det som gick fel var väl att vi människor började tänka på oss själva alltför mycket. Om någon frågar dig om den får låna någon grej av dig eller om du kan hjälpa till med någonting tänker nog de allra flesta ”vad får jag ut av det?”. Ja, man kanske inte får ut någonting av det, men man kan göra sin vän glad. Det är väl värt allt i hela världen, att göra någon annan glad. Jag kanske är konstig som tycker detta men vem vill vara normal i en värld som denna undrar jag då?

Vad kan man göra då? Ja, var lite kreativa vetja. Under en hel dag, gör saker som gör dina vänner och medmänniskor glada. När mamma kommer hem ifrån jobbet kan du ha städat hela huset, utan någon baktanke. När pappas dator är trasig och du vet hur man fixar det, så gör det! Och kör inte med någon ”jag fixar det om du ger mig 100 spänn-stil”. Bara gör det för att göra din pappa glad. Om du ska på bio med dina vänner samtidigt som en annan vän till dig är jättedeppig, stanna hemma och prata med människan som behöver din hjälp istället, även om din kväll kanske inte blir lika rolig som du först hade planerat. En annan dag är det du som är i det läget, då hade du kanske velat att någon gjort samma sak för dig.

Jag är ingen idealisk människa som gör allt rätt, absolut inte. Jag har själv gjort många dumma grejer, egoistiska grejer, jag tänker ofta på mig själv och visst måste man få göra det ibland! Men jag vill försöka ändra på det, jag vill inte längre vara ”normal”, jag vill inte längre rycka på axlarna åt allt hemskt i världen. Jag vill göra någonting. Vad som helst. Om alla börjar bry sig lite mer om varandra istället för att tänka på vad som är bekvämast och vad man själv vinner på så kanske, kanske, världen kan bli en gnutta bättre. Eller lyckligare. Om någon hade brytt sig lite mer om någon av dessa killar som skjutit ihjäl sina skolkamrater kanske flera liv hade räddats. Kalla mig naiv om ni vill, men jag är hellre naiv än en av alla dessa människor som läser detta, lutar sig bakåt och tänker ”vilken idiot, världen kommer aldrig att ändras”.
Nej, inte med din attityd, tänker jag då och suckar.

Sanna Hagman

 

Bilden är skit gammal och tillhör NLT, men lånade den lite.


Some day

Klockan är svinetmycket och jag måste gå och lägga mig men tänkte köra en liten kort uppdatering först.
Jag vaknade idag med en otrolig ångestklump i mage, "helvete tandläkartid sen, skit också", jag som är sämst i sverige på att borsta tänder vaaaaaaaaaaaarje morgon och vaaaaaaaaaaaaaarje kväll, för mig räcker det varje morgon. mohaha på kvällen glömmer jag alltid. Jag vet, jag är dålig.
jaja, sadisten florlacka och greja o dona så jag har fortfarande ont i tandköttet. blöö
Sedan var det redaktionsmöte på NLT som stog och på schemat.
Efter ett kort möte med en rolig nyhet så begav jga mig till hm för o möta upp JJ, julia för er osm inte vet, vi kika runt på stan, gick till larssons och satt där en stund o snacka. Sedan skulle jag möta upp martin för en lite minigolfspelande. woho
Jag kan ju rätt meddela att jag vann, okej nu ljög jag, jag förlorade faktiskt. Men vi kan låtsas att jag vann.
Jag gjorde mig bara till, jag visste ju att martin skulle bli så ledsen om han förlorade. mohahha

jag ljög igen, jag är bara kass faktiskt.
Resen av kvällen har spenderas med farmin, spela lite kort och chillaxa.

Här får ni lite bilder och sen ska jag hoppa i sängen!
natt!








De är skittråkiga, jag vet. Men har inte haft någon inspiration den senaste tiden. Kommer väl snart igen.

ring då¨för faan

hejhå!
Jag orkade inte uppdatera igår, var för trött.
Vi chillade lite i örthagen jag, ida, julia, sidbrant, vic och michaela, sedan drog vi till birgers och tog oss varsin glass! gött va. Efter mycket övertalning ifrån min sida så fick vi sedan komma hem till  marcus, cäl där så drog vi ut o spelade kubb, linda, jacob, ojär och massa annat fölk joinade oss. Jag, julia och Marie mot Vic, marcus och sidbrant i kubbspelandet, julia gav upp efter en stund, sedan gav jag och marie upp efter 30 minuters spelande som inte ledde någonstans, vi sköt ner kungen. mophaha sedan kikade vi på syskonen bullevulle lalallas olycksaliga liv eller vafna filmen hetter. Fyra pers somna och jag var nära också.

sedan drog vi hem, jag kikade lite film och sömnade sedan.
NU sitter jag på jobbet och ska jobba ifrån 17.48 till 04.00 ska bli sköj! mohaha
jag har suttit här i en timma nu och har tagit emot två samtal.. känns som om det kommer bli en fartfylld kväll. haha!
nä jag återkommer senare, jag ska... röka eller nått.. be till gud att någon ringer innan jag och mia dör ac uttråkning här inne.

cheers dudes


ny massaker

Samma dag som jag skrver en krönika om skolmassakrar i NLT så sker en skolmassaker i azerbarzjan där 12 elver skjuts ihjäl.
Jag tror jag bryter ihop snart. Jag orkar inte leva i den här jävla världen mer.

min krönika länkar jag till imorgonb eller något eftersom NLTS webredaktör inte har skött sitt jobb så speciellt grundligt idag såp jag precis.
massakern kan ni läsa om HÄR