and i dont want to live this life

Det kliar på hakan, det är jobbigt. Jag kliar tillbaka. NU kliar det i örat också, fan då.
Det har blivit lite mer ös på jobbet nu.
Det är dock tråkigt att sitta här, hade gärna umgåtts med vänner ikväll, hörde att de skulle hängs lite hos sönegård ikväll, hade vart sköj, har itne träffat den pöjken påå länge.

Förövrigt är jag rätt besviken, arg och ledsen av diverse anlednignar. Eller en anledning faktiskt. Jävla skitliv, om man öppnar sitt hjärta för någon så förtjänar man ett svar tycker jag. jaja.

Jag har hjälpt till att planera för imorgon, tur att jag har angelica som hjälper mig! Det är jag otroligt tacksam för. Så nu har jag ringt in chaufförer så får börja tidigare osv, spännande va? mhm.

När jag kommer hem inatt ska jag sätta mig o förbereda en íntervju jag ska göra imorgon. Ska även förbereda en intervju till webben som måste in innan månsdagkväll,. uh stressigt. Men åpå tisdag drar jag till Stockholm iallafall! gött!

nä nu måste jag jopbba!
cheers

Kommentarer

Erika

Nej, så gör jag också. Jag inbillar mig att jag känner dem. Och om någon annan pratar om dem så blir jag sur och tänker: "men de är ju mina!".. haha.. Det är tur att det finns en till som tänker jag;)



Går det bra på jobbet? Stressigt?

2009-05-31 @ 00:05:05
URL: http://priggles.blogg.se/
Erika

Jag har tyvärr inte läst någon av dem böckern. Inte ens twilight-serien. Jag har alla böcker ur serien hemma och även filmen. Min syster är ett stort fan av serien. Mina favoritböcker är Anna Karenina av Leo Tolstoj och Stolthet och Fördom av Jane Austen. Just nu håller jag på att läsa Krig & Fred av Tolstoj och den är även den otroligt bra!



Jag har precis gått och lagt mig och bekväm som man är har jag tagit laptopen med mig i sängen. Så jag ligger och läser lite bloggar och skriver lite på min bok.. :)



När slutar du inatt?

2009-05-31 @ 00:16:30
URL: http://priggles.blogg.se/
Erika

Nu är det dags att sova för min del. Ha det så bra! :)

2009-05-31 @ 00:43:13
URL: http://priggles.blogg.se/
Maria [ Fotoblogg ]

Sv: Så lite så!



Hoppas allt är bra med dig

2009-05-31 @ 02:59:51
URL: http://mariaholgersson.blogg.se/
Maria [Fotoblogg ]

sv. vad kul att du gillar dom ;) Tack!

2009-05-31 @ 03:10:51
URL: http://mariaholgersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: