stressig dag!

ooooojojoj, sanna ligger här i sängen och är helt slut. Jag har lärt mig att jag och stress går inte ihop, jag är som skalman, tar allt i lugn och ro och sover hela tiden i princip.

Jag har gjort en intervju med Marcus ifrån bandet Kultiration, jag har fotat Linnea, bilderna ska jag redigera imorgon tänkte jag mig tror det kan bli några riktigt fina bilder då linnea är väldigt duktig. Sedan har jag sprungit hem och gjort profilen, skickar in till NLT, upptäckt att en bild fattas och att jag inte får tag på henne jag gjorde pforilen med och måste göra om allting. Simone kommer, vi ska möta upp Carl, fotografen för ungdomsredaktionen, och sedan gå och kolla på Kultirations spelning. Jag var där en kort stund innan stressen hann ikapp mig och jag gick hem och stress skrevihop artikeln och skickade in den, sedan kom simone tillbaka till mig och jag fick göra profilen med henne istället. PUH jag blir anfådd av att bara skriva allt detta.
Sedan vart Linda och juliet här också en stund.

Senare ringer Jenny, vi tjötar, beslutar att jag ska komma över på ett glas vin och en cigg. Sedan slutade det med att vi satt ö tjöta till halv två, blev några glad vitt och lite ostkrokar och mycket tjöt. Hur trevligt som helst och behövligt.

Nu ska jag lägga mig och läsa lite och sedan försökta söva.
natti

btw IMORGON BLIR DET FOTOBOMB!

Kommentarer

Karin

Finns alldeles säkert underlägg att köpa ! - Men som med allt som har med datorer att göra är de väl svindyra förstås.....

Eller... Jo, IKEA har en grej, men den är rätt klumpig.

Å andra sidan är den mysig att ha i knäet, för den är vadderad. Den är inte så dyr.

2009-10-23 @ 06:36:35
URL: http://karin.hermansro.se
Caroline

sv: Tack så mycket!! :) tröjan kommer ifrån vila, men det var ett tag sen jag köpte den så vet inte om den finns kvar.. :) kram!

2009-10-23 @ 14:38:23
URL: http://emcl.blogg.se/
http://gaabriiellaas.blogg.se

jaha förstår..tråkigt

2009-10-23 @ 15:33:54
URL: http://gaabriiellaas.blogg.se/
http://gaabriiellaas.blogg.se

ååå va kul! :D

2009-10-23 @ 17:26:28
URL: http://gaabriiellaas.blogg.se/
Karin

Ja du...

Om det är farligt eller inte med sprutan får vi väl egentligen inte veta förrän om några år....

Det kan ju såklart bli lika farligt eller inte farligare att inte ta den...

Men förmodligen behöver du som frisk 18-åring inte vara speciellt rädd för influensan heller... - Men det vet man ju inte heller förrän sen...

Det är svårt det här !Den här svininfluensan är en ny influensa, men det fanns alltså en annan influensa, som också spreds till människan från grisar på 70-talet.Kram på dig !!! =)

2009-10-23 @ 20:06:50
URL: http://karin.hermansro.se
[SOFIA - FOTO & DESIGN]

Sv: Haha, ojdå! Så pass ;O Men jag kan nog hålla med dig om att det är en hel del jobb och långa stunder man sitter still. Inte det roligaste i för stora mängder... ;)

2009-10-24 @ 01:48:49
URL: http://sofiawahlby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: