your call

jag tror jag har åkt på en släng seprationsångest eller nått. Jag har nog ringt runt varenda en på min kontaktlista i mobilen och typ... 2 har svarat, har dratt iväg några sms också till de jag var osäkra på om de sov eller inte, men hepp väldigt få svar på den fronten också. fuuuck it tänkte jag då. 2010 är nog året där alla gått in i en pakt om att ialla ska ignorera sanna. nä fyfan, era jävlar.

ikväll har jag vart i ett sånt behov av att höra någons röst. men nänä! Så istället har jag spelat tråkiga spel och kollat på glee. Men gud vad jag gillar glee, det spelar ingen roll om jag har gråtit ögonen ur mig, så fort jag sätter på glee hamnar jag i ett feelgood humör. åh! gud. ååååh. nej jag fick inte orgasm utan  jag upptäckte precis en gammal favorit secondhand serenade - fall for you. guuud vad jag älskade hans musik förr. aja

förövrigt så har jag umgåtts med julia och simone ikväll, det blev lite te drickande, sally kikande och pepparkaksätande. Minst sagt trevligt må jag säga. Vi kikade även på en film med en titel som jag ej minns just nu, långtråkig som fan men funka.

nu ska jag bita bort sårskorpor på läppen och vresa.
uh förlåt.
natti!

Kommentarer

Daniel

Ush kom hit vetja!

2010-01-02 @ 12:39:50
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Manda

hejhej hur är det ?:P

2010-01-02 @ 13:09:48
URL: http://blondinadenfina.blogg.se/
Linnéa

allt bra idag? ;) fin blogg! :D

2010-01-02 @ 13:10:22
URL: http://typlinnea.blogg.se/
Linnéa

Sv. jodå det är väl bra med mej, synd att man börjar skolan snart igen bara... :/ orkar inte!

2010-01-02 @ 19:24:46
URL: http://typlinnea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: