ångest, åh denna ångest.

Ibland får jag sådana där dagar där jag bara kommer in i en ond spiral av jobbiga tankar. Idag är en sådan dag.
Jag vet inte riktigt hur det går ihop, men jag känner mig tom ibland. Tom i hjärtat, eller mer som ett hål. Fysiskt så känner jag verkligen hur det är ett tomrum där, det far bara igenom luft där. Ingenting annat, det gör jävligt ont faktiskt. Eller så kanske det är ångesten som ligger och lurpassar där. Ångest, alla denna jävla ångest. Jag kan hantera panikångest men inte ångest. När jag får panikångest tar den en konkret from, men ångesten är så abstrakt att jag inte vet vad jag ska göra. Bara sitta och känna smärtan inom mig antar jag, förr så skar jag mig när ångesten kom smygande. Nu gör jag inte det längre, även fast jag väldigt gärna skulle vilja ibland. Jag önskar att jag bara kunde stoppa fingrarna i halsen och spy ut all ångest. Jag provade det ett tag, det fungerade inte. skit också.
Ibland försöker jag fylla det där tomrummet inom mig med sex. Det fungerar inte heller, det slutar bara med att det blir ännu större. Sex är inget speciellt för mig, sex är någonting som ska ske under killens villkor. Iallafall för mig. Ibland vågar inte inte säga nej för rädslan om vad som kan hända om jag gör det.
Jag vet inte riktigt vad jag pratar om längre, men iallafall.

Nu blir snart min hjärna överbelastad så jag ska lägga mig och kolla på vänner nu för att lätta upp min hjärnverksamhet!

Puss!

Jag har suttit lite photoshop idag här är resultaten:

simon! <3

foto jag!

vatten

uttråkad och trött

Hej alla barn.
Jag har så tråkigt att jag funderar på att peta ett finger i ögat, endast för att ha något att göra, igen! fan alltså. hahah
Har sovit jäääääätte länge igår, fy fan vad skönt. igår gick jag ju upp så tidigt. Sen ahr jag kikat på vänner under min vakna tid och laddat upp vidor på youtube ifrån igår. Sök på chemical vocation junkfest så kommer de upp!

Fan snart måste jag ta tag i att ringa upp hon tjejen angånende en intervju, jag orkar verkligen inte, men måste. fy fan vad jag är trött på allting, redan.
 Skolan, fy fan. ÅH ÅNGEST MOMENT!

Det blir en kort uppdatering den här gången för ska lägga mig och kika på vänner, är så jävla trött fortfarande, så MÅSTE jag skriva de där frågorna nu också. aja skriver mer senare.

cheers

junkfestjunkfestjunkfestjunkfestjunkfestjunkfestjunkfest

Junkfest

Tjena igen!
Dagen har bestått av musik och skateboard åkning. Vilket har varit jävligt sköj kan jag meddela. Först gick chemical vocation upp på scenen och jag fotade lite. Tänkte lägga in några bilder här under så ni får se. Iallafall, så var det dåligt drag i publiken, troligtvis föratt de flesta skejtade men ändå. grabbarna gjorde en rätt okey spelning, bättre än på frasses fixar fest förra helgen iallafall, hahah då hade de ej med sig pierre (sångaren). Lite tråkigt att vi inte hann snacka något med grabsen idag men.

Efter cvs spelning införskaffade jag mig en Sweet skateboards kept, nöjd som en rövknullad bög(förlåt för mitt språk, jag vill vara omogen så länge det är acceptabelt, livet är mycket roligare då). Jag köpte även ett par jeans. Sen satt jag och ylva och kika på skejtarna. Uppvärming inför tävlingen och snowboard, frontline, tävling. sköj! Träffade även på fäck och emilia, så hälsade på dem. movitz träffade vi också.

Fan vad det var gött att knäppa en bärs och bara sitta och kika på när massa killar skejtar. Fan jag börjar lära mig GILLA öl faktiskt. Jävla duktig jag är, fast dricker det helts INTE. hahah

Senare på kvällen spelade Randy, de är de som har gjort soundtracket tuill smala sussie, världens bästa film! Pölsa för fan! go spelning med en jävla moshpit på 6 pojkar som var i behov av varandras närhet. hahah kärlekskranka.

Nu ska jag lägga mig och se på vänner tänkte jag mig!
och tack till bästa josefine som har gjort min blogg så fin, kika in hennes blogg den finns länkad på sidan, jessica underbar finns också länkad!

Kika in bilderna ifrån idag också!:)

foto: jagFoto. jagfoto: Jagfoto: jagFoto: jagFoto: Jag

Skate/snowboard bilderna kommer upp imorgon!
cheers!

Heey!

Hey dudes!
detta här är min nya blogg, för sista gången. Denna SKA jag sköta om, så är det. Om jag inte gör det så får ni sparka på mig tills jag blör.

Jag tänkte börja med en liten presentation av mig själv., här kommer den.
MItt namn är, om ni inte redan har förstått det, Sanna. Jag är 17 år och går media. Har precis gått om, så jag går ettan igen, på grund av att jag inte riktigt pallade med allt förra året, då jag mådde dålgt psykiskt. aja nog om det.
Förövrigt så älskar jag att gå på spelningar och musik är min stora passion. Tyvärr har jag inte motoriken eller taktkänslan för att själv kunna hantera någon intrument. hahah säämst. Mitt favoritband är chemical vocation, och senaste idag faktiskt så såg jag dem live för 11 gången. hahah grabbara är för söta!
Annars så lyssnar jag på mycket svenska band inom skatepunk pop/punk och punk/rock genren. Mina favoritband (dock inte bara inom svenska genren) är NOFX, a good reason, steve and the alcoholics, reel big fish, Social siberia, years of dyfunction, Motion city soundtrack, Raised fist, Nemorosa, In flames, Copeland, Marissa brusn trey, alkaline trio, sex pistols, bowie. mm!:)

Nu ska jag redigera lite av bilderna ifrån idag, sen kommer ett inlägg om Junkfest som jag varit på idag! puss

Välkommen till min nya blogg!