uttråkad och opepp.

hallå där.
jag har sjukt tråkigt. Har suttit ocoh kollat runt på youtube ett tag och inte gjort någonting i princip. klockan är snart halv sex och jag funderar på att dra fram till stan' innan de stänger för att köpa ylvas födelsedagspresent, men jag vet inte om jag pallar. Jag är så sjuuukt opepp på allt idag. Ute måste jag ju gå iallafall, så det är väl lika bra.

Imorgon ska jag till uddevalla o hänga lite med emmy, emilia o fäck!
På lördag ska jag jobba natt och på söndag blir det nog till att chilla för på måndag åker jag till stockholm och är där tills fredag. yes! Så ligger det till.

Nej nu ska jag nog ta tag i livet och gå fram till stan'. hare!

pussen!

and when your heart begins to bleed, you're dead, you're dead, you're dead indeed.

hallå i stugorna!
Det är mycket osm händer nu, tankar som flyter runt och mycket saknad.
Jag saknar ylva. Jag sitter här och lyssnar på adept nu, och kom att tänka på alla spelningar jag och ylva har varit på. fy tusan vad roligt vi har haft va. Åmål kom jag att tänka på nu, fy fan vad jag saknar ylva. Vi har gjort så mycket sjukt ihop. Även om slutet av tiden här nera kanske gick på lite sletrian. Men tusan, ylva har varit med när jag piercat mig, vi har fart runt i hela västragötaland och åkt på chemical vocation sopelningar, vi har varit i stockholm och pratat med vakterna på slottet, vi har gått på jakt efter en potensiell mördare, vi har gjort olaglisga saker, vi har kramats, vi har gråtit, vi har skrattat, vi har haft sjukt kul tillsammans. På måndag åkter jag till stockholm, till ylva. Det ska bli skönt men samtidigt lite jobbigt för jag åker igen på fredagen. Skit liv va.

Ska iallafall se lars:)

ojoj det händer grejer här nu, lars 17 dec, sen blire bob dylan i mars troligtvis med emmy, sen peace and love i sommar med lidköpingsorna, sen emmaboda med emmy och emilia och kanske fäck! åhåhåhå pepp pepp pepp! och sen turkiet med brudarna i stan' här. Och kanske en eventuell flytt till uddevalla också. åh!

jag ska försöka knåpa ihop en ny layout men josefine gör dem finast men jag vill ha en nyy nu:( saknar josefine som tusan också. Men ibland finns det ingentign att göra åt det.

Nu ska jag sätta mig i ps och greja lite smått.

pussen!

ha

LARS!

åh jag är så sjuuuukt glad nu va! jag fick precis bekräftelsebrevet att jag har fått två biljetter till Lars konsert på en liten teater i stockholm den 17 dec. Han ska spela sina egna låtar och spela gitarr. åhåhåhå vad glad jag är. jag fick nästan en liten glädjetår i ögat!

Snart ska jag ner till soc också o gå på möte med martin, jag hoppat innerligt att jag får honom som kontaktperson igen va.

Ylva har flyttat nu också. Hion har redan börjat sitt nya liv, som jag inte kommer vara delaktig i det har jag märkt. Livet är rätt bajs, men bara hon är lycklig så!

nu ska jag se på OTH!
cheeers

how everything is relative

hey ho the road is long, ja!
jag har varit i uddevalla i helgen, jajjamänsa. fick upp humöret lite.
I fredags spelade vi spel hemma hos jonathan, det var jag, emmy, emilia, jonatan, linus aka patrik, uffe och james.
sköj som fan, rapparkalja är sjukt kul må jag säga! Jag blev dock lite opepp i slutet, kom och tänka på en massa grejer, började sakna peter, det kändes lite i hjärtat, jag saknar när han, jag och simon satt och spelade spel osv. Så tänkte jag på gustaf och hur skit livet är. ah så jag blev sjukt opepp och arg på mig själv för det så jag brände mig själv igen, som ett straff för att jag förstörde stämningen. Jag ville bara hem till emmy o käka nudlar och mysa med katterna och gråta hjärtat ur mig men jag höll bara tyst, som vanligt. Även fast jag tyckte spelkvällen var sjuuuukt mysig och roligt!:)

På lördagen drog vi till gbg och jag köpte lite kläder på monki osv. rätt nöjd må jag säga. emmy fick sina uggs och jag slog te på ett par jag också! Senare på kvällen hade vi myskväll och såg på film och käka chips.

På söndagen sov vi ut sen drog jag hem till sketna Lidköping.

Idag kom julia hem till mig, som jag har saknat den underbara bruden va, hon följde med mig till tandläkaren och sen gick vi till larssons och tog igen en massa, käka bruchetta och senar  tog vi en kaffe, ja jag drack faktiskt kaffe:D, och en kaka. Mysigt som tusan må jag säga! Sen kikade vi runt lite på stan'.
Ikväll har jag bara suttit och sett på tv, filip och fredrik, snackade lite med gustaf förut också.

blöö vad jag är trött på obesvarad kärlek. usch fy fitta kuk apa. nä nu skiter jag i skit livet!
ÅH! juste! jag har fått hem mina böcker nu paulo coelho böcker! åhåhåhåh och några andra!:)

Men nu ska jag sannerligen gå och lägga mig o kika på vänner o så!

cheers! NI får en bild på mig också mnä'r jag ändå är på g! och en på min pojkvän!;) haha