jobba, jobba, jooooooobba!

mmm you touch my tralalala...
eller hur den jobbigt dåliga låten nu gick.
jaja, jag sitter på jobbet och.. ja jobbar.

förövrigt har dagen varit helmysig. Eller ja, helt okej.
Skulle egentligen vart med Anton idag och sedan ev åkt till josefine men planerna blev ändrade.
Jag och richard gick fram och tog en fika i solen på Larssons.
Efter det så kikade vi in på HM där jag hittadde två klänningar jag införskaffade mig. richard betalade mohaha
nä jag lånade lite tills jag kom hem bara.
Sedan satte vi oss på min balkong, spelade lite svartepetter, käka glass, lyssna på musik och irriterade oss på grannkärringa.
Vid 6 tiden begav jag mig till victoria, grillkväll vankades, mötte sarah, robin, mikka, marro och pjär utanför, värden var dock inte hemma utan var på golfbanan. haha hon är rätt slut i hövvet den bruden ibland. Det kom allt fler och fler fölk, men ingen vic. Tillslut blev jag så hungrig att jag började gnaga på en en råkorv, mikka gjhorde mig sällskap. Jag peppa igång lite lekar, viskleken, michaelas ord "gladiatorsandal" blev till "kladdiga torsten flinck" hahah
Vid kvart över 7 kom victoria hem, 1,15 minuter senare. mohaha, jag kan käka en körv sedan var det dag att dra mig tilll jobbet. Och nu sitter jag här, så nu har ni min dag utredd.

Så, superni ikväll eller?
öh nu ska jag sätta mig o svara i tele igen, funderar på o beställa en pizza, ska ju trotsall jobba till 04 inatt och har bara ätit tåv körvar idag.

aja, cheers!


nattfoto!

Jag är rädd.
Rädd för svininfluensan. Jag är redan ett svin dock men in influensa verkar inte speciellt mysigt.
nej. Fy och blä. Jag köper aftonbladet varje dag och läser om svininfluensan och Linda skäller på mig lika mycket varje gång, idag kom hom med cykeln när jag satt på ballefjongen och läste tidningen med min vän ciggen i näven så skriker hon
"LÄSER DU OM DEN DÄR JÄÄÄÄÄÄVLA SVININFLUENSAN NU IGEN!?!?!" mohaha, självklart gjorde jag det.

Tidigare idag så drog jag mig upp till taxi föratt lära mig lite mer om planetresor och hur man emmar ut pass osv, det är ta mig fan svårare än att dra in en fot i käften dvs väldigt svårt! Efter 1,5 timme blev jag befriand ifrån min lektion och jag begav mig hemmåt - ilsk som attans.
På twilightbloggen hade jag lagt upp ett inlägg om en snubbe som dricker blod och har mördat två männskor. Jag la upp det föratt vi ska få lite distans ifrån den där fiktiva världen som så många, tillsammans med mig, har förälskat sig i. Någon brud blev vansinnig och sa att jag var respektlös som tyckte det var kul. Detta gjorde mig flyförbannad.
Hon känner inte mig så vem fan är hon att säga att jag tyckte det var KUL!?! en fotsula skulle hon allt få smaka på.
Nä för ni som känner mig vet ju att jag faktiskt är emot våld.

Sedan kom Linda till mig, vi spelade kort på balkongen, röka, drack cola, käka glass och hade det allmänt mysigt.
Senare på kvällen drog vi till DLG, jag fick följa med Linda och några ifrån henens fotoklass på en nattfotografering med min favoritlärare Kalle borg. Även fast Kalle inte är min lärare men ändå! mohaah han är skön den snubben va!

Näe, nu ska jag spela något meningslöst spel, börja fila på frågor till kullenfestivalen och fundera lite över livet tänkte jag mig.

JUSTE! jag får tenta av foto A och B hos Kalle om jag vill! =)
Jag ska iallafall få uppgifter från foto B kursen för jag ville gärna ha det.
Jag saknar ju att gå i skolan.
attans.
och jaja jag SKA ringa helliden.. imörrn eller nöe.
Och bilderna får ni se imörrn också ev för orkar inte lägga in dem i datorn ikväll.

krims krams kram

Lars är mysig så jag bjussar på en låt, min favoitlåt av mysiga larsgarage faktiskt.
Spitting Venom

Som ni kanske ser så nhar det hänt lite grejer på bloggen, jag har en ny, tillfällig design.
Sunny ifrån twilight.blogg.se håller på och grejar på en ny, mer hemsideliknande design åt min blogg för tillfället och jag var så sjukt trött på min gamla design att jag kände för o byta, om endast för några dagar. Sagt och gjort.

Någonting har dock hänt med länkarna, man måste dra musen över dem för o se vad det står, jag vet inte hur man fixar sådant så det får kvarstå och ni får heltenkelt överleva.

Vettni va!
Idag kom TWILIGHT DVDN UT PÅ DVD PÅ SVENSKA!!! woho! (Martin du ska få låna den och se på den, jag vet att du så ivrigt vill lägga vantarna på dvdn för att kika in robert pattinson). Detta friades med lite chips, skönt sällskap och självklart twilight tittande. Åh det finns deleted scens med på den, puppe så sött.
Jag, Linda, Julia, richard, Simone och Marie kikade in filmen hemma hos Linda. Richard var lite skeptisk men jag vet att han gillade den, i smyg! mohaha
För övrigt så har jag införskaffat mig ett nytt fint objektiv 70-300 mm! Sweet som attans, nöjd? Jajjemän!
Jag bjuder nog på lite bilder imorgon eller torsdag, för imörrn är det nattfotografering med MP2an och calle borg som gäller! ska bli toppenkul må jag säga!

Nej nu ska jag lägga mig i sängen, ska upp o jobba vid 12 imorgon. blö.

cheers!


jag saknar Emmy. Mycket.

Inlägg som inte tidigare fungerat o publicera

Jag må säga att vittvin och sanna går inte ihop, inte alls. Jag känner mig fortfarande bakfull och det är söndag, fy fan säger jag bara. Eftersom jag, som vanligt, har försvummat bloggen lite under helgen så ska ni få en update, för jag VET att alla är så intresserade av mitt liv. hoho.

I fredags var det som sagt dags för ferre hos Marie. Vi gjorde oss iordning hos linda, jag blev klar väldigt snabbt och passade på att kika på talang med marcus och bea. Talang måste vara världens sämsta program, dock är då så dåligt att det blir bra.
Efter en massa donande och fixande så var alla klara för avfärd hem till marie. väl dä kände jag mig sjukt obekväm då det helt plötslig slog mig, öh jag har ju för fan inte vart på riktig fest sedan min misslyckade 17 årsdag i september. Och ylva om du läser detta så hade jag det underbart tack vare allt DU gjorde, det var annat som gjorde att jag bröt ihop, allt du gjorde var så gullig och gjorde hela min dag. Men efter några cider och några glas vin var ho' på töpp vetti. Tror tom jag dansade på ett bord eller två. Spydde gjorde jag med. Jag måste säga att jag hade riktigt trevlig. När jag senare kom hem vid 2 tiden, fortfarande gôr full så sliter jag upp dörren, kikar in till farmor och halvskriker "HEEEJ FARMOR HIHIHIIHIIHIII" Varav farmor hychar mig. Jag sätter mig då på ballefjongen och skrattar för mig själv, sedan började det riktiga helvetet, jag spydde, jag fick superdunder huvudvärk och mådde allmänt skit. Lyckades tillslut somna föratt sedan vakna upp vid 8 tiden med världens värsta bakfylla, fy fan säger jag, jag ville verkligen dö ett tag där. Men det löste sig.

I Lördags kom adam och hämtade upp en fortfarande bakfull Sanna och vi åkte till Ida för lite träning inför älvaslaget. Vi spela brännböll en stund föratt sedan bege oss till Bea för korvgrillning och robinson kikande. mohahaha johans favorit åkte ut, vilket gjorde johan sur. mohahaha

nu ska jag söva. tjipp

PS, dett ainlägg skrev jag IGÅR söndag, det gick dock nte att publicera då.
men nu kommer det


bakfull o jävlig

öööörk, jag mår apa. Har vart bakfull hela dagen och nu har jag även blivit förkyld, toppen.
Jag orkar inte direkt skriva någonting nu.
Skriver mer imorgon och då kommer det dessutom bilder ifrån fredagens festligheter.
pözz


nej

Ibland är jag dum, dum dum. Elak, blää.
Förlåt.
Det gör så ont ibland bara.
Jag vill inte att du försvinner.
jag dör lite då.
jag vill inte att någon tar min plats i ditt liv.
men jag vill att du ska vara lycklig. du vet.

whoa.
förövrigt så har vi gjort glasstest med NLT idag. smakade la sådär.
sedan har jag umgåtts med linda, marro o marros pöjkvän johannes lite.
nä nu ska jag kika vänner o sen söva, imörrn äre lite festligheter som gäller!
cheers

blandade naturbilder

uh, jävla internet som stäng av hela tiden och jävla korvar som skickar virus itll mig via mejl, hoppas ni får fula barn.

här är lite random naturbilder jag har tagit hej hopp

en dag hängde jag med herr fluga, dryg jävla fluga må jag säga, var inte villig att ställa upp på kort alltför länge.


Fotografering vid kakelugn

nu har jag äntligen tagit igen lite datortid och redigerat gamla bilder som har legat o väntat på o bli behandlade! hoho

nu kommer de
först på linda vid en.. sorts... kakelugn tror jag det var?
(lägg märke till att fonten, stilen jag har skrivit mitt namn med, är den stilen Sex pistols har
sitt bandnamn skrivet i, hittade den nyss och var tvungen  testa)chillax

woho, tänkte bjuda på lite bilder ifrån våran härlig picknick i lördags!
johan lekte med min kamera och tvingade alla "agera naturligt" HAHA


förövrigt så har jag lekt med marro, mikka o vic idag! spelart kort, pratar resan och aft det trevligt.
cillax!

Mesig

Förvirrad och trötter vaknade jag upp i morses för att höra farmor säga att jag har missat min tid hos kärringen med praktikplatsen, jag kunde inte låta bli att känna mig glad. mohaha Jag vill inte. Jag tänker inte.
Men på lördag ska jag till tidahölm o kika på skolan jag troligtvis ska börja på. Behöver bara någon som kan skjutsa mig. Kanske adam? äh får kika upp detta.

Dagen har besått av en tid på bup, en promenad med brudarna på stan och sedan drog jag till taxi för att lära mig om planetresor  företagsresor och sjukresor och liknande. Uh kul, not. Fick mitt schema för maj och juni nu också, ska jobba midsommar, midsommardagen och valborg, alla supar dagar! hoho och en massa mer tider har jag. Men det blir pengar iallafall. Synd bara att jag får lönen den dagen jag åker hem ifrn peace and love. Jag förstår inte varför vi ska få lönen på 27 och inte dne 25 som i princip ALLA ANDRA! skitliv. haha
Jag fick med migg en tjockpärm hem där texten lyder "upplärining växeln" så nu har jag väldigt intressant lektyr att slita mig in på, toppen.

VARNING NU KOMMER SPOLIERS FÖR ER SOM INTE LÄST DE SISTA TWILIGHT BÖCKERNA!!! LÄS INTE DETTA DÅ
Jag började läsa New moon igår igen, det är tredje gången jag läser den och jag VET ju att han kommer tillbaka och att allt slutar lyckligt men jag grät som ett litet barn IGEN. Jag låg i sängen och grät så jag inte fick någon luft, jag grät till det gjorde ont inom mig, ja jag är mesig. Jag gick upp efter att ha tvingat mig själv att lägga ner boken ohc grät fortfarande
Farmor: Vad är det som har hänt?
Jag: HAN HAR LÄMNAT HENNE!!!! gråter ännu mer
Farmor: MEN LÄS INTE DEN IGEN DÅ OM DU BLIR LEDSEN!!
Jag: men den är BRA!

sen grät jag lite till och lite till idag också när jag läste.
Jag måste söka hjälp. Jag HAR faktiskt tagit upp det här med min psykolog men hon tycker bara det är gulligt! hahah


Nu ska jag kika runt lite.
krims krams kramisI can’t live in a world where you don’t exist.

Jag är trött på mina gråtdagar som blir allt fler och fler.
skit också.
jag är trött på människor som inte respektera andra.
skit också.
Jag är trött på prenatiösa människor och översittare.
skit också.
Jag är trött på att aldrig bli sedd.
skit också.
Jag är trött på att vara trött på saker.
skit också.
Jag är trött på att sakna emmy, emilia, fäck, peter, ja alla.
skit också.
Jag är trött på upprepandet av jag är trött på och skit också.
skit också.
skit
skit
skit också.

chillidill

hej och hå!
nu är det såhär att jag har levt mitt liv i helgen och därför inte hunnit uppdatera något vidare men tänkte uppdatera er om vad jag ahr pysslat med i helgen:

I fredags tog jag tåget till M-stad för att umgås med Josefine, bästa sötaste josefine, vi började med att åka till stallet, josefine mockade medans jag och milton spikade i en spik i en planka, fint sammarbete där. Sedan bestämde vi oss för att en picknick vore mysigt, jag och josefine åkte och handlade lite saker och sedan hämtade vi upp jessica som ville följa med oss, vilket vi också ville! Vi åkte itll något mysigt ställe med en porlande bäck, massor med blommor och solsken. Käkade baugette, drack kaffe och mumsa i oss lite chips. Jag och Josefine som båda är fotonördar hade med oss kamerorna och vi tvingade Jessica att stå modell för oss, vilket hon gjorde mycket bra! synd bara att jag är dum i huvudet och sämst så bilderna blev sådär. Ni kan se resultatet i inlägget under.
Här är lite behind the scenes bilder som josefine tog!:)Efter picknicken och fotograferingen och annat skoj åkte jag hem till lidköping och åkte till majåker för att fira marcus 18-årsdag med lite polare. skoj

Lördagen började med en härlig utflykt till kinnekulle, munkängarna med Johan, Marie, Richard, Linda och Julia. Alla knödde vi in oss i en bil med marie som förare och tog en härlig grillning och pikcnick med lite kubbspelande. jäkligt roligt! jag och Johan vann när vi spelade kubb! slå den ni, även om den jäveln tog åt sig all äran och sa att jag inte gjort nått! den jäveln. Senare på kvällen drog vi till Bea och kikade film, spelade kort och hade skrattanfall, sedan sov jag hos Linda. Vi skulle se på Big mommas house 2 men Linda somnade och låg och skrattade för sig själv i sömnen! haha

I söndags käka jag glass med richard och senare drog jag till marro och kika tv med henne och vic.

Idag har jag vart på NLT, fikat med martin och sett film med Ellie och även kollat in alla 315 bloggkoll inlägg jag missat under helgen! mohaha och nu går det även o kommentera twilightbloggen igen! toppen!

nu ska jag söva hörrni! bilder ifrån picknicken kommer när jag orkar rensa datorn och kan lägga in dem.
hoho  hej!

The columbine massacre

Idag, den 20 april 2009, är det exakt 10 år sedan Dylan klebold och Eric harris gick in i en skola i littleton, colorado och dödade 15 personer (inklusive sig själva) och skadade 24 andra. De hade satt ut bomber i skolans matsal och planerade att döda alla. De hade satt timern runt 11 tiden, om jag minns rätt, då det skulle befinna sig runt 500 elever i matsalen, för att döda så många som möjligt. Dock hade bomberna kopplats fel och, som tur var, utlöstes aldrig. Efter detta gick Dylan och Eric in i skolan med automatvampen och dödade sina klasskompisar, lärare och andra elever.

Enligt vittnen ska en flicka ha gömt sig under en bänk när Eric dyker upp, kikar ner under bordet och säger "pickaboo", som betyder "tittut" för att sedan kallblodigt mörda flickan.
De ska även ha frågat en annan flicka "do you belive in god?" Då hon svarade Ja så sköt de henne till döds.
(finns en låt om just det flyleafs - do you belive in god)

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/d/dc/Eric_harris_dylan_klebold.jpg
Här är en bild ifrån övervakningskameran i matsalen då killarna är i full fart och dödar.

Jag har kikat lite smått på Bowling for columbine (en film om vapenindustrin av michael moore, där han krisiterar USAs vapenlagar. Filmen är inspirerad av columbine händelsen och namnet kommer ifrån det att killarna var och bowlade på morgonen, bara nån timme innan de dödade sina skolkamrater). Det är helt absurt, filmen börjarar med av Michael moore går in i en bank som ERBJUDER ett gevär om man öppnar ett konto på deras bank. HALLÅ!? heeeelt aburt.  man får ett gevär sådär bara, det enda de gör är att kolla upp om man har diagnosen psyskiskt störd, annars får vem som helst ett vapen som man lätt kan döda med. VAD FAN sänder detta ut för signaler till ungdomarna? Det är huuuur lätt som helst att få tag i vapen i USA, jag själv har aldrig ens sett en pistol, eller jo på en polis en gång, dock i hylsan. jag vill inte se någon heller för den delen. Mina eventuella framtida barn kommer inte få ha en leksakspistoler ens, det är INTE okej.

Jag kan inte låta bli att tycka synd om Dylan och Eric. De är uppvuxna i en värld där ondska är en del av vardagen, ingen föds ond, deras föräldrar var inte onda, det är USA, världen som har förstörd dem, gjort dem onda. Fått dem att döda UPPMANAT dem att döda men sina jävla skjutspel, vapen som delas ut hej vilt och alla svinga jävla ungar som mobbar. Ja de var mobbade och NEJ det gör det inte okej att döda någon. Allt jag menar är att dessa killar var offer de också. Jag sörjer inte deras död, jag sörjer de oskyldiga MEN det gör ont i mitt hjärta att samhället inte sträck ut en hjälpande hand åt de som verkligen har skrikit efter hjälp. (Dylan och Eric la upp videoklipp där de står och skjuter och säger att de längtar efter att få döda, de har skrivit dagboksanteckningar på internet innan och varnat om vad de ville och skulle göra. Dessa uppgifter fanns hos polisen och de gjorde ingenting, det gör mig arg, 15 dog p.g.a att ingen orkade göra någonting)

http://channel.nationalgeographic.com/staticfiles/NGC/StaticFiles/Images/Show/28xx/287x/2878_tfr_columbine-4_04700300.jpg http://davron.files.wordpress.com/2007/10/paguns.jpg

Usa är ett sjukt land.
Nu ska jag sova.
godnatt

Bilder ifrån fredag!

Här har ni bilder ifrån i fredags, jag ahr vart så fruktansvöärt förbannad när jag har redigerat dem, skuggorna förstööööööörde så mnga bilder, jag är såa rg på mig själv... jag har både skrikit och gråtit och kallat datorn fula namn. Klicka på bildhelvetena så ser ni dem i störra versioner. Jag orkar itne heller skriva någonting om helgen nu för mtit JÄVLA internet stängs av lite då och då!

fula jävla blommor:söta milton!

new moooon film!AH! nästa vecka kommer det mer mer mer! Jag vills e new moon nu!
sluta mobba mig, ni är bara avundsjuka för att jag är coolare än er!vidvinkel sanna

whoa
dagen började med att en superpigg linda ringer och säger att det är toppenfint väder ute. woho.
jag somnar om för att vakna en timme senare och bege mig till NLT för o möte upp Anton för en fika, trevlig må jag säga.
efter detta har jag häng med marro o linda hela kvällen, spelat spel (jag vann), jag förstörde en stol, tjöta och greja.
Jag orkar faktiskt inte skriva någonting mer.
jag ska kika på lite hipp hipp klipp, sen ska jag kika CM och sen söva för imörrn ska jag till JOSEFINE! WOHO!

natt


Brädåkning!

Nu var det dags att damma av brädan och ge sig ut igen.
Jacob kom hit vid 16 tiden sedan kom Linda och vi drog iväg för att åka lite! Jacob på sin longboard och jag på min skateboard. Jag ställde mig på brädan när vi kom til en bro, jacob höll i mig halva vägen ner sedan bad jag honom att släppa, och det gick fint, tills det gick för fort och jag hoppade av, men envis som jag är så ställde jag mig på den igen 10 meter kvar av backen som var relativt brant och självklart ramlar jag, fick väldigt ont i benet först men det gick över rätt fort.
Dock när jag badade ikväll upptäckte jag att jag hade en hel del skrapsår och jag får ondare i foten för varje timme som går, nu sitter det ett bandage på.

Såhär snygg var jag när jag ramlat (linda har fotat med vidvinkelobjektiv, jag har inte så stor hövve)
Men det var bara upp opå brädan igen, vi drog oss mot silona (hur fan stavar man?) och åkte. Jag provade jacobs longboard och blev jävligt sugen på o köpa en, jacob ska köpa en ny en loaded så jag är rätt pepp på o köpa jacobs, lite dyyyyrt dock, men sköj som fan. Linda har vart med hela tiden och fotograferat. Lägger upp lite bilder!:)

 

skövde med Liz!

SÅÅÅÅÅ!
nu ska jag inte pålåga er som följer mig via bloglovin med mer inlägg idag! Har dock emr bilde ro lägga upp, som ni kanske märkt så lägge rjga upp både nya och gamla, det är för att jag ska ha lite mer struktur på bloggen tänkte jag mig. Och som sagt kommer snart en ny design, denna bildbomb har lite med den att göra dessutom.

Vore kul om ni tog er tid att titta!:)

Idag gick jag upp tidigt, tidigt, vid halv nio. Jag skulle nämligen ta bussen till Skövde o till Liz. Liz o hennes mamma diana hämtade upp mig och sedan var det en massa tjöt som gällde. Jäklar vad jag har filat min engelska idag. haha! Jag började tänka på engelska tillslut efter att ha ungåtss med Liz i fyra timmar!
vi var inne i en secondhand butik, där hittad ejag två fräsiga LP skivor, en som hette Donny osmond DISCO TRAIN! den såg rolig ut så den införskaffade jag mig samt en svensk LP med några schytts - vi ska ha fest! Hittar dock ingen googlebild på det omslaget, men jag kan meddela att rolig var det sannerligen! 20 spänn, som hittat!
Sedan var det stan som gällde, lite donken, lite kaffe, lite tjöt.
Sedan drog vi hem till Liz där vi satt o kolla på någon sjuk serie hon hade, haha jag älskarn!

Resten av dagen har jag fotat o vart hos mamma, ni kan kika bilderna underkategorin foton - människor!
cheers

10donnyosmonddiscotrain.jpg image by RobotNine

Blandade foton, natur


Blandade foton på Linda


Fotografering med lillebror och "lillasyster"Fotografering med Linda vid Fyren!


Blandade foton


Fotografering med Lars Eriksson

Foton vid manifestation
Fotografering vid sjön
Linda, vinter!


många foton!

NU kommer det komma in cirka 10.15 inlägg med endast, foton, jag varnar er! (håller på o fixar med bloggen lite)

Linda!

Ni får en bild idag bara, jag har så sjukt mycket bilde ro redigera och en massa andra grejer o göra.
Den här bilden r tagien idag och det är den enda jag har hunnit redigera, kommer nog mer imorgon!
Orkar inte skriva någonting mer nu, har vart med linda hela dagen, fotat, grejat o imorse var jag o martin ute o gick.

här är bilden!


påskhelgen

Förlåt för bristen på uppdateringar, har vart ute i den riktiga världen och levt lite i solskenet.
I Fredags traskade jag iväg till den årliga marknaden i Lidköping och mötte upp JJ. Vi spatserade runt i solskenet, kikar på människor, fula grejer, roliga tröjor och vi klämde även in lite fotbollskikande. Efter vi hade skiljts åt så tog jag mitt pick o pack och drog till herr sönegård ute på landet, det dröjde inte längre förren Jacob o Marcus, jobbiga som få, kom och gjorde oss sällskap. Hela dagen spenderades med dessa grabbar men runt 6 tiden var det dags att bege sig till den planerade picknicken/grillningen i stadsparken med Julia, Richard och Marie (och även lite senare Linda och Simone och en lill kille vid namn Daniel som vi frågade om han ville vara med). Det blev grillning, kubbspel och allmänt tjöt.

Sedan satte vi oss i bilen, Marie har fått körkort nämligen och begav oss iväg till gocart banans parkering och där övningskörde jag och JJ lite, busigt men oj så kul! sedan drog vi till Malin som fyllde 18, grattis igen sötnos. Blev nästan tårögd av hur glad Malin blev av att se mig. Jag saknar henne, sötan. Hoppas du läser detta.

Sedan söv julia hos mig för igår(lördag) var det Fairfest för oss som gällde, vi drog till Vänersbörg, såg CV, Adept, Lasse lindh, några småband och hade det allmänt mys. Vi drog i oss en öl/cider på en restaurang också, gött! Sedan var det Lidköping igen där vi åkte till Richard för lite "chillkrök" med massa vänner, vi spelade brännboll, drog en öl eller två, eller fem, haha och hade det mysigt. Trevlig dag, förutom att jag var vresig av ingen anledning på kvällen, förlåt JJ och ni andra. Men speciellt Julia som jag av någon anledning var obefogat arg på, var inte meningen.

Idag har jag vart hos Linda, vart ute o fotat lite, vart hos Johan, vart hos Bea, haft mysigt. vi "löka" som Johan säger.

Cheers

p.s sedan ska jag sätta mig o redigera de "riktiga" bilderna jag fotat, fast det får bli imörrn för har två minneskort med bilder. haha! dessutom kommer det att ske en massa förändringar i bloggen imorgon, ska greja lite inför mi nya design som kommer snart.
tjöööt

Min blogg har blivit lite bortglömd sedan jag börjat skriva på twilightbloggen. Förlåt.

Jag vaknade i morses med den mest osannolika huvudvärk jag någonsin känt, gjorde fruktansvärt ont. Nej Jag bestämde mig för att somna om. Kunde inte förmå mig till att resa mig ur min alldeles för sköna säng förrens vid 4 tiden, helt sjukt, jag vet. Men när man har haft ett par toppen dagar med kompisar sovandes över så blir man rätt trött.
När julia, linda och simone sov här så sömnade ju julia, den lilla mesen som spelat laserdoom innan, redan vid 1 tiden medans jag, linda och zimpa satt uppe till halv 6 tiden. Blev en hel del kortspel, en hel del mysprat om allt mellan himmel och jord på balkongen mitt i natten men även en massa skratt och helt sjuka grejer. haha om julia bara visste vad vi pysslade med när hon sömnat så sött i soffan.
nä när Lalle tillslut hade slutet jobbet så kröp jag och linda ner i min säng och zimpa kröp ner i extra sängen och vi stensömnade. Dock vaknade jag vid 11 tiden av att julia vaknat till liv. Så det blev inter många timmar sömn den natten vilet resulterade i att jag och Linda var så sjukt övertrötta hemma hos Ida igårkväll att alla trodde vi var fulla eller rent ut av dumma i huvudet.

Jag och linda drog sedan till donken, kom fram en idiot och satte sig brervid oss och började förhöra mig om mina ärr och sår på armen. Usch för sådana människor, så jag och linda drog hem och kikade på sweeney todd. Jag gillade den sjukt mycket. han är ju inte lite snygg den där Depp.

I filmen talade de brittiska vilket slutade med att jag och Linda enbart komminucerade på engelska resten av kvällen... vi kom på en ny lek.

Linda - Sanna do you know what a riverhorse is?" hahaha flodhäst.
Jag - have you ever seen a voimibowtie?" = spyfluga
Linda - Look a fishmose = fiskmås.
ja vi höll på tills vi nästan kissade ner oss av skratt.

Idag har jag inte gjort ett piss, vart hos mor min, pratat med liz i telefonen och lite så.
Imörrn blire marknad, sedan fika med anton, sedan mys med juliet och lite fölk.

Nu ska jag lägga mig och kika på nyaste avsnittet av criminal minds med jackson rathbone! WOHO
hug

new moon

" I felt like i was trapped in one of those terrifying nightmares,
the one where you have to run, run till your lungs burst,
 but you can't make your body move fast enough...
But this was no dream, and, unlike the nighmare,
 I wasn't running for my life;
i was racing to save something infinitely more preciouse.
My own life meant little to me today."

- ur New moon

Jag är trött, trött på allt. Trött på respektlösa människor.
Trött på att gråta, trött på att finnas. Trött, trött, trött!!
Pyjamasparteey

Hejsan hoppsan.
Mitt i natten är det, ja.
Klockan 11 så var det tacobuffe som gällde, Julia och marro lagade maten, simone dukade och jag och Linda spelade kort.
Väldigt god mat må jag säga.
Efter detta spelade vi lite rappa kalja extream. Sköj!
Sedan gick marro hem och jag, julia, linda och simpa kurade ihop oss i soffan och kikade en film.
Men nu är det sannerligen kaffe time,
glöm inte kika in twilightvbloggen som jag co-driver

www.thetwilightseries.blogg.se


kort update

Whoa.
Jag har tråkigt.
Väntar på att julia och simpa ska komma.
Senare ska även linda komma.
Ska som sagt bli lite pajamasparteeey idag vetti.
Jag skall försöka tvinga tösera till lite kortspel också. haha!

Jag har vart på BUP idag än så länge ch suttit och uppdaterat för fullt på thetwilightsaga.blogg.se
Det har kommit ut nya bilder på en jävligt het rob, mums.

Jaja, skriver eventuellt mer senare, ska sätta mig och läsa lite hade jag tänkt mig.
cheersoch imorgon är jackson med i CRIMINAL MINDS! WOHO

Sanna goes twilightbloggare

hejsan hoppsan lillebror!

jag har roliga nyheter, well det är roliga nyheter för MIG iallafall, jag har börjar co.driva en twilightblogg nämligen thetwilightseries.blogg.se. Dock skriver jag anonymt där men eftersom detta är min privata blogg (som jag inte kommer att göra offentlig där) så tänkte jag skriva det här iallafall. Ska bli jätte kul, har redan ikväll hunnit skriva två inlägg! Kika in den vettja, det var den allra första twilightbloggen jag började följa faktiskt.

jaja, möte på NLT idag, måste fixa klart en massa grejer redan innan onsdag, det innebär alltså att jag måste fixa allt imorgon, någon som är upfor profilen månntro? lite enkät kanske? inte? snälla?

Efter NLT mötet begav jag mig hem till martin, vi gick ut på en promenad i vårvärdret,  mysigt, förutom att jag är rätt lat.
okej, väldig lat. sjukligt lat faktiskt.
Senare s¨å anlände tjejtrion, simpa, linda och JJ hem till mig, vi tänkte kika på en film jag har sett fram emot att se något otroligt mycket, nämligen the cake eaters med kristen stewart, men efter 15 minuter av filmen tyckte linda och julia att den var tråkigt så jag blev lite arger och stängde av filmen. Bestämde mig för att se den själv någonkväll.
Sedan drog vi hem till simones fader, kikade film, getting over sarah marshall, pratade skit och hade det allmänt mysigt.

Imorgon blir det pajamasparty med ovannämda brudar, film och spelkväll och FF vetti, mys.

Är dock lite oroligt för min älskade farmor som ska till kss.

nä nu ska jag kika runt lite bloggar.
nattinatt

P.s jag har hittat ett objektiv jag skall införskaffa i slutet av denna månaden. WOHO!


twerd

Förlåt för mitt otroligt deprimerande inlägg förut men ja. Det är ju för fan min blogg och jag skriver vad jag vill. faktiskt.
Jag är bar ai behov av att någon håller om mig och säger att allt blir bra. Jag vill ha närhet.

jaja, iallfall dagen har tillbringats med simone och även en härlig bakfylla.
Jag och simpa satt på en lekplats i stenhammar och pratade om livet förut, mysigt och välbehövt.
Resten av kvällen har jag suttit och analyserat olika grejer.

Nu ska jag sätta mig ner och se på twilight med audio commentary där robert, kristen och cathrine sitter och kommenterar filmen. Ska bli kul, har sett lite klipp på youtube och rob är sjukt rolig må jag säga. mohaha kalla mig nörd om ni vill, men jag föredrar twerd. hah!

natt

pöjken ser ju rätt mumsig ut så ni får en bild!


ångest tankar

Jag är en konstig människa. Jag förstår mig inte på mig själv, hur jag reagerar, hur jag agerar, hur jag känner.
Vad jag känner, varför jag känner som jag känner och framförallt vem fan jag är?
Jag förstår inte varför, helt plötsligt jag bryter ihop, hatar mig själv så innerligt, gråter, gråter och gråter. Varför jag blir så svag helt plötsligt.
Jag sitter här och torkar mina ganska så patetiska tårar och funderarar över om livet är värt att leva. JA! skriker "sanna" inom mig medans någon annan, jag vet inte vem, den som har kontrollerat mig så många gånger förr bara vill att jag ska försvinna.
Ikväll började det med att jag blev arg på mig själv föratt jag blev avundsjuk på en vän, så fruktansvärt avundsjuk. Jag hatar den känslan, det är det värsta som finns.
Jag vet inte.
Jag vet ingenting.
jag vet bara inte..

godnatt

sdfsfaa

sketna idiot människa.
jag blir så trött.
dra åt helvete.

Cullenism

Jag hittade en helt sjuk grej på sagathetwilight.blogg.se
Det är tydligen en massa människor som har startat en religiös förening som de kallar för cullenism, jag ska förklara för er som inte är twerds som jag. Stephanie Meyer har skrivit en bokserie på fyra böcker vid namn the twilght saga set som handlar om vampyrer och kärlek. Bella en en brud som blir kär i Edward, en vampyr som endast lever på djurblod och inte människoblod som de andra vampyrerna gör. I edward familj ingår ävenCarlisle, Esme, Rosalie, Jasper, Emmet och Alice.
I efternamn heter de Cullen. Därav Cullenism.http://www.freewebs.com/emmettsgirl/cullenism.jpg
jag citerar ifrån sagathetwilight.blogg.se
"Dessa Cullenister tror precis som vilken annan religion, att "det finns en viss andlighet att hitta i Twilight-serien, som utgör regler och principer som ligger till grund för deras grundsatser". Deras tro, säger Cullenisterna, "innehåller en bas av övertygelse att Edward och resten av Twilight karaktärerna är verkliga, att Twilight serien bör dyrkas och att Om du är en  bra människa i livet, kommer du att välsignas med evigheten av och med Cullens." vidare säger Cullenisterna, "det finns inga gränser för vad man kan tro på när det gäller Cullenismen.  Vi kommer att acceptera alla andra Cullenismiska trosuppfattningar du har."

      Cullenister förväntas också läsa någon av böckerna ur Twilight sagan på en daglig basis, "som Bibeln" och göra en pilgrimsfärd till Forks."

Detta är väl att gå lite för långt va.
Jag är sjukt förälskad i böckerna jag älskar karaktärerna som om de vore mina egna vänner, det gör jag med de flesta böcker jag gillar. Twi serien är några av mian favoritböcker, absolut och jag tycker att om folk tror på "gud" så ska man fanimig få tro på vampyrer också om man så vill. Jag tror inte på någon gud och jag vet inte om jagt ror att vampyrer finns. Nej det gör jag nog inte. Iallafall så skulle jag aldrig gå så långt som att gå med i en religiös skitgrej.
Jag skulle inte ens bli religiös mot tortyr, för jag tycker religioner är tortyr i sig.

Jag tycker detta är lite små löjligt, de skriver även att man endast ska dricka röd vätska, endast äta mat med gaffel (forks, staden där de bor) osv. hmm....
jag tycker det är roligt iallafall! hahah
och NEJ jag är inte med i nån sånhär skit.

Svar till anonym

Jag fick en kommentar ifrån någon som var anonym som frågade vart jag har läst midnight sun (twilight ur edwards perspektiv som sagt, för er som inte vet). Anonym, eftersom jag inte kan svara dig direkt på din blogg så skriver jag detta till dig;
De första 12 kapitlen går att läsa på Stpphanie Meyers hemsida, det är 264 sidor, Meyer säger själv att hon inte rekommenderar någon att läsa den för det är stavfel och bara ett utkast eftersom hon abrupt slutade skriva på efter den las upp illegalt på internet. Hon la dock upp den för att hon inte ville att hennes fans skulle behöva känna sig dumma för att de ladda ner den olagligt.

HÄR är länken

Jag tycker själv Midnigh sun sun är bättre är Twilight, faktiskt.


http://img242.imageshack.us/img242/1467/midnightsunp3aq2.jpg


Mysdag med josefine

hejhoppsan.

Denna dagen har varit en fin dag, en dag som var toppen faktiskt.
Vaknade vid halv ett tiden, drog på mig kläder, käka lite fruktost och sedan begav jag mig till mariestad och till Josefine.
Och oj vad kul det var.
Vi drog hem till jossan, kikade på lite bloggar, pratade lite strunt, drack en kopp kaffe och bara var. Sedan var det dags att hämta milton på dagis och skjutsa honom till arne, som är min morfar. Efter detta drog vi en sväng till nån körvkiosk där jag drog i mig en pizza och josefine en hamburgare.

Efter detta tog vi vårt pick och pack, alltså våra kameror och josefines stativ och begav oss till ett vattenfall för att fota. Det gick åt helvete för mig, fick inte en jävla bild som blev någonlunda bra ens. Josefine fotade dock mig, jag såg inte ut osm ett totalt missfoster på alla bilder så kommer lägga upp några av bilderna här.
Efter detta åkte vi hem till josefine igen greja lite och sedan tvingade jag josefine att övningsköra med mig, det är ju faktiskt hon som har lärt mgi det lilla jag kan. Det gick faktiskt fint, körde på en liten väg, hur kul som helst, lärde mig dessutom backa lite idag med. Om jag inte får licenshelvetet snart kastrerar jag ta mig fan idioterna på transportstyrelsen. Har betalt, gått kursen, gjort ALLT man ska, men idioterna har fortfarande inte skickat min licens efter 2 månader. Helt sjukt, ska ringa och klaga på måndag.

Sedan begav jag mig hemåt. Satte mig på tåget med the host i högsta hugg och levde mig in i en värld där "souls" har tagit över jorden. Sjukt bra bok om du frågar mig, inte lika bra som twilight bok men stephenie Meyer kan hon.

Helt underbar dag måste jag säga.
Här får ni bilderna och nu ska jag kika nån film eller nått.
natt

Och en bild jag tog på milton som är lite suddig men han är söt


förbannad

Först och främs ska jag börja med att säga JÄVLA FITT IPRED LAGEN! Förstör mina kvällar för fan.
nä sådant blir jag vansinning på.

jaja, sitter o lyssnar på lite pink floyd, hey you go låt!
dagen har tillbringats med julia mestadels, vi kika runt på stan'
träffade linda som hade sett stina lee? nån fjolla ifrån lidköping osm tydligen är en "känd" modebloggare. haha
räcker det inte med att vi har scotts ifrån stan'? man fr ju flytta snart så man skäms.
efter en stund mötte jacob upp lindqa och de begav sig hem och richard kom föratt umgås med mig och JJ.
Det blev en mjukglass vid solskensväggen vid birgers och en massa prat, muuuusigt.

efter detta gick jag o julia och feta i oss en pizza på elan, blev sittandes där i nästan 1,5 timme då vi hittade ett väldigt spännande program att kika på! hahah

efter detta var jag hos mor min en stund.
Men nu ska jag sätta mig o kika på cold case på youtube för det är ju oooooolagligt o ladda ner och om man gör det kommer facisterna och slår en. skitliv.

Fotat Linda

IDag kommer det bara en kort text och bilder jag har tagit idag.
Jag var och klippte mig klockan 11 idag, ser ut som en idiot, vill dra ett örngott över huvudet och aldrig mer visa mig ute i princip. MEn men får gå i tofs i tre månader så bör jag ha fått en någolunda normal längd. skitliv. jag ä dum i huvudtet och linda tar numera besluten gällande mitt hår.
JAg och linda begav ioss ut på en trevlig fotorunda efter hon slutat skolan, mycket mysigt.
snälla ni som orkar kolla igenom bildern aohc ge mig lite konstruktiv kritik, jag vet dock att jag använt alltför högt iso därav att endel bilder är suddiga dessutom låg det många skuggor i lindas ansikte vilket har gjort det väldigt svårt att redigera bilderna. jaja
Här är resultaten, för er som är lite tröja så kan jag meddela att det går o klicka på bilderna så de blir större:
naken robert pattinson

jag vet att det inte bara är jag som e smygsugen på att se little ashes med robert pattinson i huvudrollen som salvador dali för att rob är NAKEN i filmen, det kommer dessutom bli en del intima scener med rob och en annan snubbe i filmen, för om jag har fattat det sätt så spelar rob en homosexuell salvador dali.

hihi nu finns det en bild på en naken rob,
jag tänker inte lägga upp dem för de som inte vill se den men länkar till en annan brud som här lagt uipp bilden
hon ksriver även

"The picture is rated R and I am not just saying! It has naked Rob. Note for the teens: Please please please do not click on it if you are underage! You don't want your Robward dreams spoiled. The picture is Salvador Dali, not Rob and definitely not Edward.
"

kika på er egen risk
http://www.robsessedpattinson.com/2008/10/italian-magazine-scans.html

ton

Okej

Hasse spelar gitarr
Eva lyssnar intensivt
Kurt spelar gurka
Gerd äter gurka
Jens spelar triangel
Julia räknar ut arean

Okej

Ska jag spela tamburin eller trumpet?

(ej jag som skrivit denna men tycker om den något otroligt)

slåta gråta lilla barn

blö.
skillnaden mellan att älska och hata sig själv är ibland så hårfin att man inte vet förrens man blöder eller skrattar.
Ja så kanske det är.
Jag känner av det där tomma, vidöppna hålet inom mig som gör sådär ont.
Inatt grät jag mig till sömns,
idag satt jag vid datorn och märkte inte ens att jag grät förrens jag kände en tår rinnandes på kinden.
Vad händer tänker jag.
Jag vill inte falla tillbaka.
Jag behöver någon, jag behöver kärlek.
Jag vill ha min edward och jag vill vara någons bella.

konstig jag är va?
jag har en ful näsa också.Sluta gråta lilla barn.
Melankolin och kärleken flyter om vart annat
ner längs gatan, ner längs kinderna, ner på dig.

Sluta gråta lilla barn.
Radioaktiva ämnen har gjort dina tårar giftiga.

Sluta gråta lilla barn.
Dina vänner sköt sig själva igår
efter att ha skjutit på sina mödrar.
Sluta gråta, annars skjuter geväret dig.

Sluta gråta lilla barn.
Världen har blivit en sotig handflata som slår och slår
dig i ansiktet tills dina tårar faller
och förgiftar havet, bäcken, och blodet.

Sluta gråta lilla barn. Tårarna gör dig ensam.