twilight dildo

hahaha, jag läste nog världens roligaste artikel på aftonbladet.se nyss

Nu kan du köpa "Twilight"-dildonRobert Pattinson, 23, spelar vampyren Edward i
Utlovas vara precis som en "riktig vampyr"

Först kom vampyrmuggarna, vampyrtröjorna och vampyraffischerna.

Nu har sexindustrin fått upp ögonen för den mycket lukrativa blodsugarhysterin som sveper världen.

Ett amerikanskt företag tagit fram en vampyrdildo, The Vamp, som inte bara gnistrar som Robert ”Edward” Pattinson i filmen ”Twilight” – utan som även är kall.

Kall som vampyrhud.

– Lägg den i frysen för den där autentiska känslan, skriver företaget på sin hemsida.

Sexleksaken, som sägs vara till för dem som "fantiserar om det förbjudna", kostar cirka 300 kronor och finns i färgen rosa. Det är oklart om den har evig livslängd.


Some people lie about you and some people lie to you

Jag har suttit och redigerat lite nya bilder på linda von röfvhål ikväll. Det är helt absurt hur SÖT bruden är, jag smälter! Och inte nog med att hon är min personliga modell hon är också en utav mina allra bästa kompisar som dessutom är bra på att hålla mig borta ifrån att skicka klängiga sms även fast jag så gärna vill det.
Så gillar ni bilden bäst i färg eller svart-vitt?






TURKIET BILDER

jag tror jag börjar, eh ja vafan. Nä. haha
jag vet inte vad jag pratar om, men jag sitter här och är lite orolig och känner att jag kommer att vara det hela veckan, även fast jag inte har någon rätt till att vara det. eh sjukt, men så äre.

Jag lovade ju lite bilder ifrån turkland och det ska det bli också, men endast några få, jag är för trött för något annat.
Förövrigt så hade vi reunion på NLT idag, ska dra igång nu igen, jag har artikel denna veckan, känns som om det kommer bli rätt mycket jobb med den här artikeln faktiskt. Ska sätta mig och spåna på lite frågor och upplägg imorgon kväll tänkte jag mig, ska ju umgås med johan och han som är en klassisk skolpöjk söver nog rätt tidigt.
Dagen har annars spenderats med JJ och lindis, vi drog igång en lyxmiddag, fläskfile och potatisklyftor, lindas specielitet, sjuuuuuukt gott måste jag erkänna, jag åt så jag nästan spydde och sedan blev det till att slicka av tallriken.

jaja, nu slänger jag upp lite bilder sen ska jag lägga mig och inte tänka på det jag inte vill tänka på men som jag tänker på heeeela tiden ändå.















the ugly truth

skjepp ohoj!
min hand är brun och nej det är inte så att jag har bajjat ner mig utan den är faktiskt solbränd.

Det blir ett litet inlägg idag. Ikväll, inatt, ja sak samma. Jag är rätt deppigt så vafan.
Jobbade natt igår med feber, härligt! Var stressigaste kvällen någonsin också i princip.
toppen!
Idag kikade jag över hos marro en stund, kikade bilder ifrån turkiet osv och fick lite mat.
Sedan drog jag till sebastian och hängde med honom en stund, trevligt vettja.

Imorgon blire lek med JJ och lindis. Ska bli härligt för har mycket att prata igenom känner jag.

jag bjussar på en turkbild!


hemma ifrån turkland

hejsan alla glada!
Nu är jag tillbaka, tillbaka ifrån turkiet och tillbaka ifrån min förkyldning/svininfluensan/okända sjukdom. Okej jag är fortfarande sjuk, snuvig, huvudvärk och lite så men vafan, feber är borta. Peppar peppar.
turkiet vart underbart må jag säga. Sol, bad i det sjukt varma och sköna havet, festande, teqila, öl, billiga cigg, goda drinkar, trevligt sällskaåp, sjukt fint och stort hotellrum osv osv, nej det var jätte trevligt.
Dock inte lika trevligt med den härliga förkyldningen jag eller rättare sagt, vi alla, har dragit på oss.
nä fy fan
och nu sitter jag här och jobbar, hur kul är det?
Bara 7 timmar kvar nu ju (Y). mm skit kul.

jaja, jag lägger upp lite bilder imorgon kväll iallafall!
nu ska jag återgå tuill jobbet, väntar på lilla ava också.
Angelica har fått åka in akut till sjukhuset så ska vara hundvakt åt lillen.
Hoppas att angelica kryar på sig iallafall.

nu ska jag bege mig!
cheers

hej svejs!

Nu drar jag till tukiet i 8 dagar med brudarna! hörs va!

måndax jobb

hej och hå.
Här sitter jag på jobbet och gör inte så mycket. Ska styrax koppla över och bege mig hemåt och då ska jag dra hem lite musik som ska med till turkiet resan. om 24 timmar sitter jag i taxibussen påväg mto arlanda och om 28 timmar sitter jag på flyget till turkiet. Helt sjukt, har inte fattat det än.
jaja, nu har jag missat o skriva osv.
Tog emot lite telefon samtal och så.
Så nu har jag kopplat över och ska bege mig hem och ev börja smygpacka lite.
Uppdaterar mer imörrn!
hare gött.
cheers

i've just seen a face

det blev jobb för min del idag. Skulle åkte till erik i skövde och kikat på vänner med honom men hepp, så belv det icke. Kunde inte tacka enj till ett tolv timmar pass och förlora de pengarna. Ska dock åka till skövde imorgon och umgås med pöjken! Ska sannerligen bli roligt.
Jag sitter här på jobbet, är inne på min 10 timme, har två kvar. Sköj! Sitter här med jim sturgess i lurarna mellan samtalen. Det är helt sjukt hur beroende av musik jag är.

jaja, förövrigt 'är jag sjukt sugen på att se love kills, filmen om sid vicious och nancy spungen. Ska nog kika på den någon dag snart. Ska läsa "inte som andra döttrar" igen också bar ajg får tillbaka boken av martin nån gång. Se det som en pik martin! mohaha

nä nu ska jag återgå till att svara i telefonen.
tjingeling!


"kärlek är trams och jag är latjolajbans"

jag har blivit jävligt kass på o uppdatera min blogg, men vafan vem bryr sig.
min mage kurrar, jag är sjukt hungrig. JJ ligger och söver i min säng och jag sitter här. Borde nog gå och lägga mig men det är fan mycket jag borde.
Jag tänkte berätta om gårdagen som var den roligate dagen på läge.
Jag drog till göteborg, anlände vid fem tiden där nils mötte upp mig på drottningtört. Vi drog en kaffe eller två på centralstationen, tjöta och sedan bestämde vi oss för att vi skulle ta några folköl. Några blev fler och kvällen slutades med att vi druckit 30 öl sammanlagt. haha!
Först satt vi vid nån älv, lyssna på musik i min movil och tjöta. När klockan tickat på och det började bli lite kallt bestämde vi oss för att köpa mer folle, dra hem till nils och hämta bandarn och en tröja eftersom jag bara hade med mig en t-shirt. Sedan drog vi till rödasten och satt där hela natten, lyssnade på musik, kollade på stjärnorna, nils sjöng lite av humörsvängingars låtar, ett band som absolut bör kikas in eftersom de är sjukt bra och hade det allmänt trevligt.
När klockan drog sig mot halv fem på morgonen drog vi och köpte mer folköl, tog spårvagnen in mot stan och väntade på att donken skulle öppnas. När de väl öppnade vid 06.00 blev det toast, hash brown(is), ja seriöst de hette hash brown(!!!), kaffe och fanta. Sedan satte jag mig på tåget hem för att anlända i Lidköping vid 0900 cirkus. En sjukt trevlig eftermiddag/kväll/natt/morgon, hur man nu ser på det, härigaste dagen på länge. Ibland är det skönt att bolla åsiker och tankar med någon man inte träffar varje dag men som man ändå vet att "fan den här människan förstå mig". Underbart.

Jaja, jag söv till 4 idag och sedan kom JJ, lindis och simpa och våldgästade mig. Senare drog jag, JJ o lindis ner till fyren, drack kaffe och åt bulle och sedan, genom en snilleblixt JJ fick så badade vi nakna vid fyren! hahah det sjukaste jag har gjort som nykter någonsin tror jag. Men härligt vart det. skönt i vattnet och otrolig känsla att våga göra någonting man aldrig trodde skulle göra.
Nä nu ska jag bnog knö mig ner brevid Julia. Vi har precis kikat på across the universe, sjukt bra film! Se den!
vi höres va!

p.s imorgon ska jag träffa världens sötaste människa! =)

slänger in den enda bilden som togs under gårdagen

people always leave

7
Ibland känns fan skitlivet så. Som om jag står på samma ställe och vinkar av olika människor. Tyvärr är jag så jävla dum i huvudet att jag vinkat av samma människa två gånger. Det här har blivit en jävla klagoblogg eller någonting istället. Jag vet inte. Jag ska skärpa mig.

Jag vaknade alldeles för sent idag, jobbade natt igår så. Eller jobbade måndax 20.30-03.00, rätt ok. Sjukt tråkigt dock, ringde inte så många människor.
Jag har kommit på hur man ska beskriva mig "en skit jobbig brud på snart 18 bast som har en konstig förkärlek till flarnellskjortor och använder ordet sjukt sjukt mycket" eller något sådant. Jag vet inte.

jaja, över till min dag. Efter att jag piggnat till lite smått åkte jag tll skövde för en fika med sebastian som är minst lika konstig som jag, om inte värre, vi gillart. Det blev kaffe på rådhus-cafét och analyserande av människor som gick förbi rutan. Sedan trskade vi hem till sebbe där vi kikade på nån magisnubbe på datorn och tjöta. Vid 22 var jag hemma i lich igen och då tog jag en sväng förbi jobbet för o hälsa på jenny.
Jag blev kvar på jobbet i tre timmar, blev mycket tjöt och en cigg med jenny, jag nattkopplade och sedan drog vi och nu sitter jag här och väntar på att gossip girl ska bli klart.
Imorgon skall jag åka till göteborg och dra några folle med Nils. Ska sannerligen bli trevligt, för hoppas att Nils vaknar till liv också.

nä, nu ska jag kika på gossip girl.
cheers dudes!

Ny fotografering med Lindis








hur många sorger ska du orka bära?

det värker, inom mig. Det är sjukt hur mitt humör kan ändras så fort.
Hur lätt jag kan fastna för människor.
Jag hatar att jag alltid känner så starkt som jag känner.
Jag är klantig som fan, jag pratar om saker som är typ tabu, konstiga, som folk tycker är läskigt och obekvämt att prata om som om det vore helt normalt. Det är för att det har varit helt normalt för mig.
Jag blir paranoid så lätt också, jag är bara så rädd för vad folk ska tycka och tänka om mig, iallafall folk som jag tycker om. Människor jag inte känner skiter jag fullständigt i. Samtidigt som jag är trött över att behöva gå och skämmas för vem jag är och har varit. Jag vet inte riktigt, jag vet ingenting just nu.
jag vill bara att någon ska säga "sanna du är den du är och jag tycker om dig precis som du är". Fast inners inne avskyr jag den jag 'är men jag vet inte hur jag ska ändra på mig.
jag bara babblar.
Jag ska återgå till jobbet nu.
Jag blir sånhär när jag sovit 5 timmar, åkt tåg fyra timmar ifrån stockholm, sdprungit till jobbet utan att ens hunnit gå hem och sen sitta här och så frön med ångest. blöö

nej nu måste jag jobba. måsteeee jobba.
händer inget men.

cheers