jag vann ett halsband!

denna dagen började lite bättre! Vann ett jätte fint halsband ifrån http://amazilia.blogg.se/ , tänkte ge det till mor min! Jätte glad är jag för det, tack så mycket!

nu ser mitt öga värre ut, det har spridit sig till ögat så jag ser ngenting på vänster öga i princip, är blå också soma ttans. fy fan.

mamma...

jag vill vara hos mamma. Jag vill att mamma ska hålla mig i sin famn. Jag vill vila i mammas famn.

varför blir man så mammig när man har slagit sig eller är sjuk? jag blir alltid det, om jag börjar gråta är alltid min första tanke, "mamma". Jag längtar alltid så efter mamma när jag blir sjuk. En instikt kanske? just nu vill jag bara krama mamma och aldrig släppa taget. Och huvudvärken blir värre för varje sekund.

     Mamma med kusin elton.

ramlat och slått i huvudet

okej, jag är dum dum dum dum, kalntig och dum i huvudet.

jag har haft världens skitfredag, ok rätt ok men ja nä. Illadfall, käkat pizza med pappa, sedan ringde linda och sa att lite fölk skulle hem itll johan och frågade om jag ville hänga med, det ville jag så åkte och mötte dem vid michaelas hus. Vi började cykla hem till johan, som jag inte träffat på jätte länge btw, det var sjukt isigt ute och johan påpekade det hela tiden. MEn såklart halkar jag och slår i huvudet först, toppen. Hela ögonbrynet är svullet jag har en fruktansvärd huvudvärk, ser skit ful ut och har skämmt ut mig totalt. Jag hatar att jag är så äckligt klantig. Jag ramlar inför mina vänne,r blörjar stor lipa (mest av chocken tror jag) och skämmer ut mig som attans. Äh jag bryr mig inte så jätte mycket, de är ju mina vänner så. men ändå. jag skämms.

Jaja, vi gick sista biten hem till johan och johans mamma gav mig en handduk att hålla över svullnaden, vi spelade lite tv spel men jag blev jätte trött, då började alla fjolla sig om att jag hade fått hjärnskakning så johans pappa fick köra hem mig. Och nu sitter jag här, utan hjärnskakning troligvis men med en fruktansvärd huvudvärk och nackont. och svansen mellan benen. hoho.

förlåt för den usla stavningen men smådarrar hela tiden. och orkar inte anstränga mig så mycket just nu, förlåååt.

här kna ni skratta! Jag kommer nog göra det imorgon när det inte gör så ont:)


av någon konstig anledning gråter jag hela tiden, det gör inte SÅ ont att jag vill gråta och det är inte det.. det är någonting annat jag vet bara inte vad osm gör mig så ledsen. blööööööö jag borde aldrig vaknat idag.
nu ska jag lägga mig och mysa med edward och bella om inte huvudet gör för ont sedan ska jag kolla på criminal minds. åh gubler.

hejdå!

annabel lee

Jag måste bara lägga upp denna dikten av Edgar allan Poe den heter Annabel lee och berör mig sjukt mycket, mes som jag är. Det är matthew gray gubler som citerar den med underbar inlevelse.
Texten till dikten kan hittas här
http://www.poemhunter.com/poem/annabel-lee/
jag vet att troligvis ingen bryr sig... men ja ifall ni lyssnar på den, berätta gärna vad ni tyckte i en kommentar.


gubie

oooooooooooojojoj! Har suttit vid datorn i två timmar nu, om inte mer, men har ännu inte hunnit uppdatera någonting. Jag hade 64 inlägg att läsa via bloggkoll.se, det blir alltid så om jag inte hunnit kolla tidigare på dagen. Men det är bara kul. Har även suttit och kikat på time out, åh så dålig humor men jag älskar det. Jag har även dragit hem "hela" midnight sun (twilight ur edwards perspektiv) den är dock inte färdig består bara av 267 sidor som läckte ut, vilket var anledningen till att Meyer slutade skriva på boken, tråkigt som attans, men jag kunde inte hålla mig. Det är ju inte ens säkert att den någonsin kommer att bli kvar, jag klarar inte av att vänta! Och jag har precis fått hem det alldeles nya Criminal Minds avsnittet som jag ska gosa ner mig i sängen och kika på sen. nöööööööörd.

Idag har varit en trevlig dag. Vaknade "tidigt" gick och mötte Malin på stan strax innan ett tiden, var ett bra tag sedan vi sågs, den 30 juli för att vara exakt. Hm tråkigt. Men det var trevlig att prata lite idag, vi käka lite på elake måns jag var dock proppmätt efter mina fyra rostade mackor jag precis ätit innan så åt bara pyttelite. Sedan kikade vi runt på Kicks och JC lite. Och någon tråkig väskbutik, efter det begav vi oss till de la gardie, köpte oss varsin kaffe på café klara. sedan gick jag in till mediaungarna och malin började sin lektio, hängde lite med Thom, påpekade att kaffet smakade lite salt, thom förstörde min dag med kommentaren "Det kanske är rune som gjrode kaffet" mmmm vad gott. eh. Jag satt med ungarna på deras lektion och sedan begav jag och linda oss till larssons för en trevlig 2 timmars fika med mycket allvarligt snacka men även en hel del skratt också. Trevligt som attans, där smakade inte kaffet salt iallafall.

VI kikade runt på stan lite, gick sedan till hjertbergs för att införskaffa hårfärgningsmedel till mig, röööbrunt vetti. Linda färga håret på mig o det blev faktiskt rätt fint. Tycker jag och vad ni tycker kan ni ju trycka upp någonstans, om det inte är snällt då kan ni överrösa mig med kommentarer! höhö.

nä nu ska jag kika Justice, sedan lägga mig och gossa med criminal minds. jajjamänsan.

how to be (a serial killer)

JAG LÄNGTAR SÅ JAG DÖÖÖÖÖÖÖR TILL DESSA TVÅ FILMER!

1. HOW TO BE, med Robert Pattinson i huvudrollen, kika in trailern för mer info. Det finns inget bestämt realase datum än, just nu visas filmen på olika filmfestivaler och på hemsidan står det att den kommer släppas på bio "early spring" och att filmen ska komma ut kort därefter. åh kom ut NU!



2.Andra filmen har ett liknande namn HOW TO BE A SERIAL KILLER, med Matthew gray gubler, min favorit pöjk, matthew går en kurs hos en snubbe som heter Mike, mike lär ut hur man blir en seriemördare. SJUKT BRA verkar den. Spännande att se matthew i rollen som en "unsub" (namne de använder för mördaren i criminal minds, står för unknown subject). KIKA IN trailern!


eclipse

Det kliar på ryggen, jag når inte, det är lite frustrerande. Jag har målat naglarna rosa, det ser jätte löjligt ut. jätte. Jag vill gifta mig med en vampyr, helst edward cullen, jasper hade vart helt ok också, men nä edward.
Nu ska jag lägga mig och läsa Ljudet av ditt hjärta.

Ur "Ljudet av ditt hjärta"

"-Du är ganska förtjusande när du är svartsjuk. Det är fruktansvärt angenämt."
Jag blängde på honom i mörkret.  "klockan är mycket", sa han igen med en röst len som sammet.
"sov min bella. Dröm vackra drömmar. Du är den enda som någonsin har rört vid mitt hjärta, och det kommer alltid att tillhöra dig. Sov, min enda kärlek".
Han började nynna min vaggvisa och jag visste att det bara var en tidsfråga innan jag gav vika, så jag slöt ögonen och kurade ihop mig mot hans bröst"


åh hur kan någon INTE villja vara Bella är min fråga. Jag måste verkligen sluta leva i min fantasivärld. Fast nä jag gillart!


This is a long drive for someone with nothing to think about

hallå gott folk!
Idag har det skett lite förändringar här serrni. Maria har varit väldigt snäll och gjort om min blogg! Sjukt duktig brud må jag säga, kika in hennes blogg vettja. Finns mycket fint där. jajjamänsan!
Just nu sitter min lillasyster och terroriserar mig på msn, jag sitter och terroriserar ylva, som jag förövrigt saknar väldigt mycket. Blir nog Stockholm i slutet av Mars, förhoppningsvis.
Tidigare idag var det inplanerat i min åh så fulla kalender en fika med malin blanck, men hon hade gjort klart någon matte C grej så hon orkade inte riktigt. Jag förstår henne, men måste vara ganska utvilad för att orka umgås med mig. Vi bestämde oss för att ta en fika imorgon under hennes håltimme som är mellan 11 och 3 istället. Sedan ska jag umgås med Linda. Jaja, åter till denna dagen. Mestadels har jag suttit och pratat med Maria över msn, hon har drivit med mig en hel del må jag säga. haha! rolig tös.

Vid halv fyra traskade jag fram i snöslasket till tört. Gick in på gina, bytte ett par brallor, gick till vero moda, införskaffade ett par blåa jeanstights, hm konstigt ord. Sedan gick jag till åhlens och köpte mig ett rosa och fint nagelack, jag måste sluta bita på naglarna så det var sannerligen ett måste! Sluta retas!
Efter det mötte jag upp martin utanför larssons och vi tog en köpp, eller ja, jag tog en cola och han en köpp te så där har ni köppen. Den enda bra erfaranheten jag har av socialen är att jag har fått en kontaktperson. Det är skönt att veta att det finns en vuxen där som.. vill lyssna. När jag mår bra själv så vill jag gärna bli kontaktperson åt någon unge jag med. Om något år sådär. Det kan ni tänka på nästa gång ni köper mjölk. Ja!

Jaja jag kom nyss upp ifrån ett två timmars bad, jag totalt älskar att bada. Jag kan ligga i badet i timmar med en bok och bara glömma bort tiden och bli jätte skrynklig. Idag var det tredje twilight boken jag läste, ecplise eller ljudet av ditt hjärta som är den svenska titeln. Gud vad jag längtar till fjärde boken släpps på svenska! Jag har ju iofs redan läst den på engelska, men JAG får inte samma känsla då, jag förstår ju allt men det blir inte samma grej riktigt.

jaja nu ska jag inte tjöta mer! Nu ska jag vara busig och dra hem lite OTH!
pözz

We were dead before this ship even sank

Ännu en dag där mina planer går i stöpet, alltid lika kul att sitta hemma och inte göra någonting. visst visst.
Kan någon skänka en fin lite macbook air till mig eller någon annan duglig bärbar dator så ja kan utveckla mitt beroende ytterligare? Det vore väldigt vänligt.
Det blir ett litet kort inölägg nu, jag ska nog slå en pling till far min och be honom spela yatzy med mig. Är lite sugen på att spela alfapet också men har tyvärr inget sådant här. skit också.
åh juste, idag fick jag mina grejer ifrån junkyard, en volcom tröja, en macbeth tröja och ett bar solbrillor. tänker dock inte lägga upp några bildelr på dem som alla andra gör, inte min grej va.

nä du, nu ska jag luta mig bakåt, lyssna på modest mouse och ta det jävligt lugnt.

cheers

elakt!



Jag tycker den där "reklamen" är så jävla elak... jag trodde först det var på riktigt, så börjar jag skriva då kommer det upp att hon har loggat ut! så jävla elakt, sedan står det blabla barn behöver hjälp. SÅ sjukt jävla elakt. Det gör mig ledsen att inte kunna svara henne även om jag vet att det är påhittat och jag har inte heller pengar att skänka, det enda jag har är mina ord och de kan jag inte nå fram med. skit.

goooonatt'!


någon tråkig rubrik.

skepp åhoj.
jag är rätt kass på att uppdatera, märker ni det? äh mina 5 läsare bryr sig nog inte.
Idag har jag varit tragisk. Jag har suttit och kikat in två typ 13? åriga brudars bloggar. De ligger på bloggtoppen så råkade klicka in där, desirée och paulina heter dem. Två super blonderade 13 åringar osm lägger upp bilder på sig själva halvnakna, skriver om hur de badar tillsammans, de har alldeles för mycket smink, ibalnd bråkar de över sina bloggar och kallar varandra för horor osv och en dag senare är de bästa vänner igen. Detta fick mig att undra hur jag var som tretton åring. Jag var inte sådan iallafall. Jag tror inte ens jag använde smink i den åldern. Visst var jag uppkäftig och sur mesta dels, jag kommer ihåg hur jag och sofia ville köpa varsin BH men det fick vi inte för hennes mamma. haha! Vi behövde det ju inte direkt heller så. det är rätt intressant, man kommer verkligen in i någon sort speciell fas som bara trettonåringar kan gå igenom. Jävligt jobbigt, manf attar ingenting. Jag är dock glad överatt jag inte blonderade mitt hår, söp som attans, knullade runt osv. Det väntade jag med till jag bnlev femton! skämt åsido, alla vet ju att jag aldrig har blonderat håret. HA-H! Fy attans vad rolig jag är ibland, nä, inte så. Nej Det är inte lätt att vara 13-14 år. När jag var 14 år började jag dock hata mig själv, 13,5 var jag nog till och med. Sedan dess har det bara gått nedför, lite upp nu de senaste åren. Dock har det där självhatet och alla grejer jag har gått igenom gjort mig till den människan jag är idag. Lite mognare, lite klokare, lite mer livserfaranhet. Dessutom har det gjorde att jag kan känna medkänsla, lusten att hjälpa människor osv.

Jaja, orelevanta grejer. Känner mig dock jävlig liten just nu som har suttit och gottat mig i dessa små tjejers tragiska liv. Jag kan inte direkt relatera till hur de är heller så det gör det bara ännu svårare för mig att förstå hur de tänker? hm. Jaja, skit sak samma tänker ni, ja det gör jag med.

Idag ahr jag chillat lite med zimpa bara, vi drog en köpp java, en liten pizza och sedan ägnade vi oss åt att analysera en låttext och skriva en liten bokrecension. Dock inte för nöjets skull, utan för simones läxa. Hoppas tösen får MVG i svenska B det är hon värd. Trevlig dag må jag säga.

Någon som såg oscarsgalan igår btw?
Jag kikade på Lords of dogtown inatt där heath ledger spelar Skip, snubben som äger surfshopen och drar igen z-boys. Iallafall, edter filmen var slut slog jag på oscarsgalan för att försökte se en skymt av Robert pattinson, då kom jag rakt in i "bästa manliga biroll" och då van heath ledger, som jag tror alla vet är avliden, hans familj höll ett tal, alla satt och lipa så jag började av någon obegriplig anledning stortjuta. haha. Kanske var det för jag precis sett en film med honom hans familjs tjusiga tal. Jag vet inte. Grät gjorde jag sannerligen.

Nej detta blev lågnt, nu ska jag inte besvära er mer utan jag ska hoppa till sängs kika lite one tree hill, lite criminal minds och ite vänner. natti natt!



Jay boy adams! woho, av någon anledning fastnade jag för honom i filmen, som btw är verklighets baserad, tror det var för att han var den enda som inte var "in it for the money". Dessa bilder rär ifrån 70-talet. Jay, staci och tony alva är snubbarna som är de "original skaters" typ. Sjukt duktiga, har kikat in lite på youtube. fan jag längtar itll sommarn nu så jag kan dra fram brädan och åka lite.

nä hejdå!

raised fist

RAISED FIST KOMMER TILL PEACE AND LOVE! WOOOOOHOOOOOOO
jag peppar som fan.
nu blire en rök på det!

lords of dogtown

åhoj mina änner.
jag ska alldeles strax lägga mig och kika på Lords of dogtown, sjukt bra film.
idag har jga inte gjort alls mycket, vart på buggen och svängt om lite. gick fint, dock blev jag jävligt snurrig i huvudet må jag säga, men det får man väl tåla. Usch svettiga gubbar. Vissa människor är jag så jävla trötta att se varje sömdag så jag har lust o trycka in pannbenet på dem. åhjaja. Men jag låter nog bli, för säkerhets skull. Visste ni förresten att LODT har några paralleler till twilight filmen? Jojo, cathrine hardwick har regesserat båda två, nikki reed är med i båda filmerna (plust tretton som cathrine också har gjort), snubben som spelar huvudrollen i dogtown filmen (han i mitten på bilden) var den som föreslog Kristen stewart som bella. Och alla vet ju att hon fick rollen.  gött

näe, nu blir det film, litee OTH och lite CM tillslut, mmmm! :D


Eclipse aka Ljudet av ditt hjärta

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! SCOOOOORE!
Eclipse, alltså den 3:e boken i twilight serien kommer tu på film den 10 juni 2010 JA! det blir alltså film och breaking dawn kommer eventuellt ut 2010! woho "vågen", yes. Hoppas bara att Rob och kristen blir kvar i alla filmarna, annars kommer jag nog total vägra se dem.


who is your perfect cullen boy?

ojoj, jag sitter här och är super trött, men håller på och kollar igenom alla 66 blogginlägg jag har missat sedan igår, hoho vad folk uppdaterar, men det är bara skoj. Jag har dragit hem 5 modest mouse album nyligen så sitter ocvh njuter av dem, mmmmm bra musik.

Jag orkar nog inte skiva så mycket, jag kan säga att jag vart i uddevalla och hängt lite med emmy och emilia och anbnat fölk. Var lite fest igår, var la sådär pepp på det, fick i mig nåfra folle, blev konstig nog rätt full, blev nyjkter snabbt igen, kände mig jävligt muissanpassad, kände ju för fan bara emmet och emilus så jag drog hem till emmys löägenhet lite tidigare. La migoch kolla ppå lords of god town, sjukt bra film må jag säga, och rökade lite i sängen, mys. Sedan kom emmy tillbaka, vi kokade nudlar, snackade lite och sedan stensöv vi, 10 idag gick jag upp för o ta bussen hem till ett kalas, var hemma vid 2, la mig på sängen för o kika lite vänner o varva ner, stensömnade och missade kalaset, drog hem till linda, vi gav julia sin present, småpratade om twilight, julia är lika besatt som jag nu, dröjer nog inte längre förresn hon också börjar följa massa twilight bloggar, haah!
sedan drog vi till erikoch kikade melodifestivalen, jag ble dock så trött så jag drog hem efter melo och ett parti fyra-i-rad som jag förlorade. uh. nus itter jag här och har haft rätt tråkigt så gjorde lite twilight test, blev rätt nöjd med reultaten så lägger upp dem plus länk till sidan här, mohaha.
natti







What member of the Cullen family are you?

Vampire, werewolf or human?

Who is your perfect Cullen boy?

emilia

uhääää, sitter hemma hos emilia och peppar fest. woho.
hittils har jag inte gjort ettpiss idga, sutitt på bussen till uddevalla, vart hemma hos emmy o chillat dratt till willys köpt dansken och nu är jkag hör, hoho! nä nu ska jag va social. pöz

I am a vampire

det här inlägget är mest för mig själc, bara föratt jag vill dreggla lite då och då.
mmmmmmmmmmmmmmm vampyrer hoho
I am a vampire
I am a vampire
I am a vampire
I have lost my fangs
- antsy pants




högst upp till vstr: Robert pattinson och kristen stewart högsu till höger: rob
båda nere: Jackson Rathbone

potatis i hövvet

Jag måste bara tilllägga en sak, jag fick ett sms ifrån Ylva precis nu det stog följande:
"jag kastade en potatis i huvudet på pappa förut idag"

jag kissa rpå mig lite av skratt nu. höhö

natti

mariestadstur!

ojoj, det blir ett sent inlägg detta ett kort också är för trött för att orka någontign annat.

Jag var varit i Mariestad idag och fikat med jessica. Vi satt hemma hos henne och pratade om allt mellan himel och jord, det var både mycket trevlig och väldigt skönt att få prata om allt som man tänker på. Det är kul att ha någon som är lika förälskad i böcker som mig! haha jag är sådär så jag saknar karaktärarna i böcker som jag läst ut och sådan är jessica också! Skönt att man intwe är knäpp, eller så är vi båda knäppa? hahah! Inget mig emot egentligen. Jag gillar o vara knäpp. Jaja, det blev en hel del prat om förlorad tid, jag har ju inte träffat jessica på ett halvår eller liknande, usch så tråkigt när det blir så. Men idag blev fikan av iallafall, jessica var även söt nog att klippa mitt hår lite smått, som de flesta redan vet så är detr ju så sjukt tovigt. Nu har jag även haft i inpackning i håret i 3 timmar också! hahah så hoppas det hjälper nu! annars får jag nog rakat av mig allt hår. eller någonting liknande. haha. Tog tåget hem vid nio, läskigt jag var den enda på hela tåget.

När jag kom hem tog jag mig ett bad och sedan satte jag mig för att läsa slutet av sins of the father som är sjuuuukt bra, aaa sam är duktig hon. Imorgon drar jag igång på en ny novell om CM gänget, JA jag är en nörd. och jag gillart.

nä nu måste jag lägga mgi och kika på... ja vänner får det bli. har sett cm så mycket det senaste att det inte är spännande längre får ta ett uppehåll på... några dagar. Imorgon kommer det ju dock ut ett alldeles färskt avsnitt så det måste dock kikas på.

JUSTE! imorgon drar jag till uddevalla och emmy och emilius så det blir nog inget uppdaterande på nån dag sådär, emmys dator har nämligen pajat. mohaha

pöz

fotatur vid rödasten

ojoj jag är nyligen hemkommen ifrån göteborg. Okej jag kom hem för två timmar sedan men ändå!
Jag och bell har varit ute och fotat lite och jag fryser ta mgi fan fortfarande. helvete vad kallt det var! mina fingrar fröst ta mig tusan till Is. jaja men nu ska vi ta dagen ifrån början.

Jag gick upp väldigt tidigat för att vara mig, 11 sådär. Kvbart övet 1 åkte jag med tåget till göteborg, 3 var jag framme, fixade en liten hemlis såfort jag kommit fram och sedan mötte jag upp daniel på centralstationen, må säga att det där var en riktigt trevlig kille. Vi gick runt och runt i götet för o hitta en fik med ledig platser tillslut landade vi på wayens coffie. Tog mgi en köpp men magen orkade inte riktigt det så det blev bsara en halv. åh ljuva magsår är kanske påväg tillbaka. Enliogt ylva så är det inte bra att dricka kaffe på tom mage, kanske stämmer, kanske jag som är dum? jaja vidare till dagen. Vi satt och små pratade och hade det myckt trevligt. Efter en timma ungefär så skulle jag möta bell, jg och daniel stog och väntade vi gubben på hästen en stund, bell kom aldrig, jag frös ihjälp, gentleman som han är fikc jag låna daniels ena vante. Sedan kom bell och daniel begav sig hemmåt medans jag och bell gick till java, nått café med rökrum, oj vilka prioriteringar man har här i livet. Efter en stunds pratande om förlorad tid så bestämde ci oss för att ge oss ut till rödasten och fota vid klottret.

När vi väl var framme hade det hunnit bli mörk och hela jävla idén sket sig, förbannad som aldrig förr var jag. Jag fick fota med blixt oxch 1600 i iso vilket gjorde att bilderna blev fula och brusiga... slänger upp npågra här ändå... bara för bell är söt.

nä nu ska jag läsa klart sins of the father, en liten novell. mohahah den handlar om CM! :D haha

sen ska jag lägga mig och läsa twilight, ja jag har börjat om från början, räknade ut att jag bör hinna läsa de tre förta böckerna IGEN innan jag får den fjärde på svenska i sluet av mars.

note to self, don't klia in ögat när du har salt on your fingrar. usch. aj.

röv, ja bildrna är klickbara och ser ut som snopp.


mannen han är jätte nöjd

varför uppdaterar jag alltid så sent? Jag r nog ganska förutsägbar.
Jag har inte gjort mycket idag.
Ringt runt till en massa otrevliga idioter.
skriver en kort artikel för NLT.
vart hos martin och druckit en köpp java.
Badat i en timma, jag blev lite skrynklig, men det är ok.
Pratat med daniel
lyssnat på lite dylan.
pillat mig i näsan.
ja sådär.
ungefär.

finderat har jag också gjort.  Det är jobbigt ibland, min hjärna vandrar gärna iväg, en bra bit iväg. Ibland är det sjukt skönt, ibland bara jätte jobbigt. Jobbigt är det när tankarna är realistiska, bäst är det när de är så långt bort ifrån verkligheten som möjligt. Kanske man borde nöja sig med det liv man har. Men jag lever ändå för mina drömmar, jag är inte den som nöjer mig direkt. Hur ni ser på det bryr jag mig inte om, det är så jag vill ha det. Jag vill ha någonting att sträva efter. Fast om jag når det där stället jag vill, då blir jag faktiskt nöjd. så nöjd, mannen han är jätte nöjd nöjd... jaja.
påtal om nöjd så får ni nöja er mer detta lilla inlägg, för jag orkar inte skriva mer. jag ska DTG nu mohaha. det vet inte ni vad det är.


"you are my life now"

"And so the lion fell in love with the lamb"

"What a stupid lamb"
"What a sick, masochistic lion"

ro ro ro din båt, lalalala. 

Jag måste bli bättre på att inte skjuta upp saker. men å jag ahr ju vart sjuk, skyller jag på, denna gången. Nej imorgon bitti (1 tiden sådära) blir det till att ringa sommarland för en telefon intervju angående sommarjobb, någonting jag finner helt ointressant må jag säga därför jag antar jag har skjutit upp det, om det r något roligt jag ska skriva om, eller någon roliga människa man ska intervjua, då blir det så mycket lättare. Men jaja, har knåat ihop några frågor sedan får jag hoppas på att fler dyker upp under tiden jag pratar.Om inte annars får får jag väl dra ihop någonting annat som utfyllnade, sommarjobbstips kanske, kanske hinner dra ner till arbetsförmedlingen och intervjua dem också. får se. Vill helslt slippa. Vill inte vistas i sådana lokaler där det är hög risk att folk är sjuka och snörvliga. usch, äckligt. (åh paranoooid). ojoj

Rob pattisons två låtar på twilight soundtracket har verkligen gått på repeat här ikväll, seriöst! jhan har sjukt fin röst, påminner lite om josuha james musik, lite aukustisk gitarr, sjukt skön röst och chill sådär. Ska nog tvinga emmy lyssna, tror hon kommer gillat. På tal om emmy blir det uddevalla på torsdags, sweeeeeeeeeeet saknar de där töserna sjukt mycket. Onsdagen blir det fota julia ute vid piren, mohaha jag har lovat att ta med en termos. haha! (vad hon inte vet är att den kommer vara tom mohahahahaha) nä. Sedan ska jag vidare till mariestad och fika med jessica och sedan fota henne lite, blir nog en trevlig dag. Saknar ju hela familjen gustafsson. Tisdag blir det götebörg träffa bell som jag inte träffat sedan kullenfestivalen, hon ska fota mig och jag fota henne. Så ska jag klämma in daniel där också så vi ska ta en liten fika. blir nog en mysig vecka detta, jävla rom jag blir sjuk säer jag bara.

märkte ni hur jhagh skrev veckan bakvänd där? där lurade jag er lite va.

nu ska jag se filmen tretton med nikki reed som spelar rosalie i twilight. sedan blir det.. kan ni gissa det? japp criminal minds.

natt


bugglalalal

mat skall strax förtäras, ska bli fint. mmm mat.
jag kom nyss hem ifrån buggen, fick nån paranoidattack och fick för mig att jag skulle bli smittad av maginfluensan igen så ja  stack coh tvättade händerna och vågade aldrig ge mig ut på dansgolvet igen. dåligt av mig men vafan, jag klarar inte av en kräkning till.

ni får ett längre inlägg sen, jag ska äta nu och kika på tv.

alla jävla skit hjärtansdag och så.

nu harf  ni allt suttit här och väntat på ett nytt inlägg ifrån mig va! inte? nä tänkte la det.

nä fy fan.
alla jävla skit idiots hjärtans dag idag då, toppen. alltid lika kul med en dag där man inser att man är helt jävla ensam och bitter. hm. Jaja, fick pengar av farmor iallafall så jag köpte mig en tröja och en bok, av pappa fick jag en nalle, den döpte jag till spencer. haha! lars heter den i andra namn också, blir mysigt så. tycker jag.
jaja, vid sextiden begav jag mig iväg till simpa, thom vart där också. Vi körde igång stenhårt med en omgång alfapet, jag kom på en fin andraplats med 162 poäng eller något liknande. woho, öh. Jag försökte tagga igång på lite fisk i sjön, eller ja finns i sjön då, men ingen peppade på det så hepp. Runt åtta snåret satte vi oss och kikade på malodifestivalen, jojo bra tv verkligen. Jag tänker inte ens uttala mig om vad jag tycker om e som gick vidare. eller jo den ena låten "hårdrocks typerna" de hade för fan aen kopia av en låt jag inte kan nämnet på men jag kan nynna melodin, den går typ såhär naaaaaa nanananananana nanananaannanana men ingen kopplade. skit också.

nu orkar jag inte skriva något mer för ingenting intressant här ädå hänt i mitt skitliv. bajs.


tråkig fredag

jag hatar att jag är så äckligt beroende av människors närhet. det är vidrigt.
Och nu sitter jag här, helt själv en fredag. Eller ja, helt själv är jag ju inte, mina jävla idiotiska tankar är ju här också och förstör de lilla jag byggt upp den senaste tiden. Det är så enkelt. Men vad ska jag göra? jag orkar inte förlita mig på andra människor hela tiden, andra människor bara sviker, lämnar, skiter i en! Jag är trött på att ställa upp för alla andra hela tiden när ingen, okej jag ska inte säga ingen för det finns människor som bryr sig fast de inte ens behöver, gör desamma.

Det är jobbigt nu, jag börjar tvivla gällande mig själv. Jag vet inte om jag duger som vän, människor som lämnar hej och hå. hej då. Efter en lång tids vänskap och det är bara jag som kämpar för att bygga upp den igen. Människor undrar varför jag försöker om jag inte får något gensvar. Jag vet inte, de människorna har väl betytt någonting speciellt för mig, jag vill inte ge upp, jag kan inte ge upp. Fast jag kanske borde, det vore kanske mindre smärtsamt för mig själv. Men det är nog bara hoppet jag lever för egentligen.  Jag älskar när alla tankar bara flyter iväg, långt bort, till någonting bättre, bort ifrån verkligheten. Jag älskar att dagdrömma, få drömma precis hur jag önskar allt kunde vara. Det är så skönt, men det försvinner ju det också tillslut. Jag börjar dessutom så svårare att nå den platsen. ja så är det.

Vad ska jag göra nu då, jag har inte ens en bok att läsa, eller jo men ingen bra, ingen som lyckas fånga min uppmärksamhet i mtit sinnestillstånd så som breaking dawn och wilight böckerna gjorde. Nä. Jag ska nog ladda ner lite Criminal minds avsnitt, säsong 4 biter jag nog in på, har dratt igenom alla avsnitt som existerar av CM men de första avsnitten ifrån fyran var nån månad sedan så ja. Kanske ser nån film också. jepp det får bli nån tråkig tonårsfilm, hittat en med jackson rathbone i! :)

skiit liv och disney.

hallå där.
frisk trodde jaga tt jag var, inga kräkningar igår osv.
så idag begav jag mgi ut i världen igen, drog till bea i majåker vid fyra tiden för en disneykväll, hoho jag som avskyr disney filmerna. ojoj. Drog i mig några chips, men de smakade skit, började må små illa. Vi börjnade med att se på herkules, eh sådär kul va. Sedan blev det ringaren i notredam, ja. Den var faktiskt rätt mysig, vi besällde dock pizza mitt i filmen, jag tänkte dela med erik, slutade med att jag bara åt två så kanter och sedan fick jag ringa taxzi för då kom illamåendet tillbaka påriktigt. åkte hem och spydde så fort ja satte foten innanför dörrn, tror inte min kropp riktigt pallade det där va.
Jag börjar bli lite orolig, paronoid, ska greja en sak imorgon tror jag för o lugna ner mig fast jag vet att det är omöjligt. typ. usch. bajs. snopp vad jag är sur på allt nu.

Nä nu börjar CM på femman om 20 minuter ska bädda ner mig i sängen, äta rostade mackor och proviva som min syster tvingar på mig.

tjolahoppsan!

krumelur

det finns vissa saker som verkligen förundrar mig, speciellt saker som handla rom mig själv. Vissa saker jag tänker. Eller hur jag reagerar. Som nyss, blev jag jätte arg på 1 sekund för någonting jag läste som jag inte alls brode bli upprörd över egentligen. Sådant förundrar mig. Varför reagerar jag som jag gör tänkte jag då. Ja det vet väl ni lika lite som jag kasnke. Fast jag vet nog egentligen, fast kanske inte. Jag vill nog inte veta.

det var länge sedan jag njöt av en cigg, väldigt länge sedan. Har små rökat lite idag, men kan bara ta nått bloss sådär sedan smakar det röv och jag lägger nert. Kanske borde sluta, har ju läget nu. Men jag tror jag har för dålig självdiciplin. jag vet att jag har det.



alla dessa snygga killar va! man blir ju lite pirrig i magen och så. hihi
soran ismail är inte direkt snyggast i stan, han var bara lite utfyllnade. mohaha, tråkigt man kan ha ibland.


nä nu ska jag ägga mig och se på CM!

dance with somebody

jag måste säga att jag har aldrig tyckt att mando diao har vart något att hörra över men denna låten är ta mig fan jävligt svänging. hah!


magsjunkan, IGEN!

herregud vetti.
otur? jag? mjo. Maginfluensa IGEN. Denna gången av det värre laget. Jag har spytt konstant. Jag har spytt så blodkärlena i ansiktet har gått sönder, jag ahr spytt så jag inte kan skratta eller hosta nu flr det gör så ont i magen då.
jäklar anamma säger jag bara. mat har jag ännu inte fått i mig någon. Julia sov över här i måndags. Vi hade nmyskväll, såg på film osv.  Sen sömnade JJ och ja nån timma senare. Halv ått apå morgonen kände jag mig konstig, gick upp för o pessa.Efter det satte jag mig med ett päron i näven och tog en bit. Då jävlar kräktes jag en hel flod över köksgolvet. toppen tänkte jag. Gick och la mig igen, petade på julia och sa "ja nu har jag nog fått maginfluensa igen" varav JJ svarar med att jaha då har nog jag redan blivit smittad, och sömnar om. Klockan tio spyr jag igen, julia klappar mig på axeln och säger såja. haha halv ett åker julia hem varav jag spyr igen, sedan har det frtdatt så fram tills 2 inatt, så nu det det gått 14 timmar snart. Nu gäller det bara att få i sig lite mat. Jag är dock inte riktigt hungrig än. Fruktar ännu en spya då.

Nä jag måste lägga mig i badet känner jag, mitt hår är sjukt tovigt och jag tror jag luktar svett. Jag vet inte, är nog rätt van nu.

usch trött är jag fortfarande iallafall.

Skulle ju åka till värmland och syssling imorgon men får ett samtal diag att hon har flyttat til flen, hm. Så det blir inget med det. Imorgn är jag ngo redo att ge mig ut i världen igen iallafall, idag kommer jag mysa med crimianl minds hela dagen. haha

pözzen

biblioteksbesök

jävlar i havet, tänkte jag när jag vaknade. För farmor stog och sa att klöockan var halv tre. helvete. Det visade sig att hon ljög, klockan var bara kvart över två. Stooooor skillnad må jag säga.
Traskade upp, gick en meter till mit fina blåa bord mitt i rummet, hämtade ipoden och la mig i sängen igen och kikade på youtube, johan glans och soran ismail. japp. Sedan var det dags att gå till NLT för möte. Gick fint, ska skriva en artikel om sommarjobb och så ska ajg göra en profil på någon. jaja får väl se vem det blir, julia kanske? linda?

Efter NLT gick jag hem igen för att 30 minuter senare traska fram till larssons för en fika med martin. blev sittandes där till sju tiden då julia drar iväg ett sms och frågar om jag vill leka lite. Det ville jag visst. Först traskar jag dock till biblioteket, funderade starkt på att springa in ch ropa "HALLÅÅÅ BIBBLAN HUR ÄÄ LÄGET?" jag gjorde det dock inte. Åh varan tv är bra grejer.

Jag gick nöjdt hem med fyra böcker, fick hela bibblan att engagera sig i mitt bokletande, gick hem emd en bob dylan biografi, en ungdomsbok jag läst tre gånger redan bnär jag var typ tolv, har redan läst halva boken typ, en bok om punkrockens historia och en bok av fredrik lindström. fina grejer det.

Nä nu kom julia, två timmar för sent typ. Ska väl vara social emot henne, försöka tvinga henne till lite yatzy spelande.
mohahhaaha

röv

blink 182 is BACK!

det är sant, Blink 182 har återförenats, här är bandets meddelande på deras hemsida


SÅ JÄVLA FINT! GÖTT, nu jävar kom till sverige säger jag bara.
nöjd? jag? jajjamänsan!



foton ifrån spelningar

slänger upp lite foton ifrån olika spelningar jag vart på och fotat.

       

de är självklart klickbara.

idioter

åh jag blri så sjukt jävla förbannad och ledsen.. fan vad jag hatar människor, speciellt brudar, nä snubbar är fan lika jävla illa dem. jag blir så jävla less på allt verkligen.

uäe.
Idag har jag sövit länge. Kikat lite vänner och sedan vart hemma hos simone i stenhammar, som btw är läskigt.
Vi bakade cola, jag spelade lite piano, väldigt vackra toner kom ut må jag säga. ojoj simone var så glad på mig.
Sedan bakade vi kola och käkade upp, julia kom över och vi röade oss på löjligastmöjliga sätt, sjutk kul.

Sedan kikade vi Mia och klara som jag är sjukt trött på, usch. Dåligt det har blivit må jag söäga.

Nu ska jag nog sätta mig i ps lite och greja. Lägger kanske upp några bilder senare.
hejdå.

utmaning

jag blev utmanad av Antonella som btw har snyggaste headern!


1. Min första sanning blir väl precis som antonellas, jag har sjukt beroende av musik, tar med mig ipoden även om jag bara ska gå till ica.
2. jag är småbesatt av matthew gray gubler, jag är tom medlem på ett forum där jag sitter hela dagarna.
3. jag är sjukt rädd för att bli lämnad.
4. Jag har aldrig varit i ett riktigt förhållande.
5. Jag utsätter ofta mgi själv för dumma saker, medvetet.
6. Det är sjukt svårt att få mig att säga vad jag är arg över och uibland ens att jag är arg.
7. Jag rökte försa gången när jag var 7 bst, jag och e polare gick och oplockade upp fimpar sedan såg prsäten på våran skola oss och bjöd oss på saft och bullar och ringde våra föräldrar.
8. Jag går ca 80% av dagarna och dagdrömmer, det är det bästa jag vet.

jag utmanar Julia, Simone, Josefine och jessica

fotoboooooomb

nu jävlar blire bilder här. Jag gör dem klickbara så det inte tar så lång tid för sidan att ladda, snälla kika gärna på bilderna och lämna en kommentar!:)

      




Så lägger jag upp en i riktig storlek!:)


fotorunda och fika

HAAAAAAAAAAAALLÅÅÅÅÅÅÅÅÅ BIBBLAN HUR Ä LÄÄÄÄGET?

nu jävlar vetti, jag gick upp klockan halv tolv idag, herrejesus i himlen säger jag då. begav mig till tört, fikade med linda på larssons, sen gick vi hem till mig, spelade lite yatzy med farsan, jag vannoch linda fick jumbo platsen. vem fan sparar på kåk i ettor och fyror? hahahah

sedan tog vi våra kameror och gick ner till cmpingen och botgrejset och fotade som tusan, drar upp lite bilder ikväll tänkte jag mig..


nu kom zimpa tror jag sannerligen.
pözz

booooooolt

jag blir arg, så arg och besviken. Åhåhåh jag är trött på människor som stjäl tid.. bestämmer någonting och sedan bara struntar i det.

nä nog med bitterhet. Kvällen har spenderats hemma hos Linda med julia, ZZZZZZimpa, vic och jacob, ja linda då också hoppas jag ni fattade. vi såg på BOLT, superhunden öh. rätt bra film må jag säga, rolig, dock satt simone och citerade allting precis efter de sagt sakerna så jdet sabbade lite, att hon anvnde "rolle" rösten gjorde att jag kröp upp i ett hörn och darrade näsan. eh

Efter bolt så blev göbben jacob trötter och gick och nanade, jag och julia visade upp våra buggskills, linda och simone kollade snällt på, eller ja simone satt och smsade mestadels. Sedan satt jag och julia och drog lite internskämt och citerade bjrön gustafsson, jag måste skäpa mig.
nä det är så kul;
"det kommer så många nya sexställningar hela tiden, har ni provat piraten? inte? den går till såhär att killen han står upp och tjejen står på knä och blir... ja matad.., sedan precis när man kommer så lägger man halva satsen i munnen på henne och andra halvan i ögat, så sparkar man till henne på benet, då går hon iväg och mumlar aaaoowaww (björn haltar och håller ena handen för ögat)" HAHAH så sjukt bra.
 och "indianen då? man ta henne bakifrån och sedan helt utan förvarnign byter man hål så slår man handen för hennes mun då låter det "aaooaoooaoaoa"" HAHAHAH

ja humor på topp, eh.

öh hallå alla kika in ett gött band här va We do Guidance. Julia kika in jag vet att du kommer gilla det, om du inte blivit emo helt plötslig eller något liknande.

näe nu ska jag lägga mig och mysa med lite CM och gubler! hihihi

natt


i taket lyser stjärnorna

jag hostar upp nikotin. Jag måste sluta röka, det är äckligt. men å så gott ibland. En kopp kaffe en cigg och ett trevlig sällskap är ju aldrig fel. Jag gissar på att en stor del av sommaren kommer spenderas på rådhuscafét i uddevalla med kaffe, kedjerökning och emilus och emmy! :D och fäck hoppas jag på.

Jag och JJ (julia) var på bio idag. Gud vad jag grät, sjukt bra film må jag säga. "I taket lyser stjärnorna". I början av filmen garvade jag som helvete och i slutet blev det lite ledsamt. sjutk underbar film, se den. När vi traskade in på bion så upptäckte vi att, ja där sitter sarah och kepskillen, ja hennes kille då med en fet godispåse och myser. Det blev en massa snacka, trevligt, inte träffat tösabeten på länge. Efter bion gick jag och JJ hem till mig en stund, fixade lite te, satte och i sngen och pratade om allt mellan himel och jord, mysigt. Förutom när jag skulle se criminal minds på tv och julia lägger sig över mig så jag siotter fast missar de första 7 minutrarna, dock hade jag ju redan sett det avsnittet. haha

juste, för fan jag hittade ett stört roligt bjhörn gustafsson framträdande på youtube idga, jag pinkade lite i brallan så mycket skrattade jag. hoho vill ni se det? ja det vill ni nog.



söv gött nu gött fölk. och du där, sluta pilla dig i näsan, jag ser dig. helvete, der är ju min grej.

robert pattison och kristen stewart

Inte nog med att snubben är sjukt snygg, nä då är kristen typ sötaste bruden i hela världen opckså.


struggle

Det börjar bli sådär svårt nu igen.
Svårt att andas, svårt att finnas.
Inte fysiskt, men.
Jag blir så frustrerad, det finns så mycket inom mig
Mål jag vill nå i livet, saker jag vill klara av
visa att jag kan. Åstakomma någonting
jag vill inte stå med ena foten i graven när jag är gammal
och undra vart fan tiden tog vägen.
gymnasiet är inte för mig,
tydligen. Jag klarar inte av det bara.
Jag ska nog kika runt lite efter folkhögskolor,
men jag är nog lite rädd för att lämna boet.
Prova att flyga själv.
Jag vill vara nära mina vänner,
julia. Alla. Jag saknar julia.
Jag behöver julia minst två gånger i veckan, annars blir det tomt.
haha!
illa, jag ska försöka tvinga med henne på bio imorgon.


nej nu ska jag nog snyta mig i pappas kudde eller någonting annat elakt.
natt

Björn gustafsson och johan glas

Jag vet att alla redan troligtvis har sett denna, men seriöst jag kissar i brallan varje gång jag ser den. sjukt rolig.'


betnér

maginfluensan ska döööö.
mohhaah
nä nu är jag frisker och kryer. Lite snorig bara men det är jag typ alltid. Nästan är lite röd, rudolf kan ni kanske kalla mig.
Jag har hittat mitt nya mekka, ett underbart roligt forum jag sitter på hela dagarna i princip, hahah jag måste skaffa mig ett liv.

nä idag har jag inte gjort någonting i princip, jag låg och spydde galla hela natten, försökte äta lite, spydde som eng ris direkt igen. Så sofistikerad är jag. Undra hur blondin bella spy, det bör väl vara på något mordernt sätt, så som att, ja stoppa en tandborste i halsen? Nä nu ska vi inte snacka skit om henne... hon är ju faktiskt inte så smal. hahahah ska jag säga.
nä men jag avskyr smyg facister som blondinbella, jag skäms över att vara människa när jag ser fölk som henne. usch.

fan vad snorig jag skla vara då, det rinner nästan ner på bordet för sjutton göbbar.
Jag ska nog göra en videoblogg så kan ni fpå se i vilka enorma mängder snoret rinner i. Nä jag skämtade lite med er där faktiskt. Jag har rätt annorlunda humor, men ja. sån är jag.
NU ska jag youtube beteners uppträdande igår, såg ni honom på Raw? SJUUUKT roligt må jag säga.

pöz

maginfluensan??

nu har jag tamig fan spytt tre gånger idag, först trodde jag det berodde på kaffet och att jag inte druckit någonting idag. men nu vet jga inte, jag käkade förut. sedan började jag må illa runt halv tio tiden igen, så spydde jag. sedan blev det bä'ttre en stund, så jag åt lite chocklad och drack en massa vatten, och såfort jag reste på mig börjde jag må illa och spydde igen. skitliv, om jag har fått maginfluensa så tänker jag ta mig fan hänga mig eller något, jag orkar inte.

Jag ska ju träffa josefine imorgon och jag har en massa grejer jag måste fixa, hinner inte bli sjuk nu, orkar inte bli sjuk nu.

Fast nu mår jag faktiskt bra igen. Jag har ju haft problem med magen tidigare, magkatarr och magsår, kanske är det igen, jag vet inte. bajsliv.

näe får se hur jag mår imorgon.. annars äre la bara till att ligga hemma och spy magen ur mig, ååhåhå toppen det ser jag fram emot.

fuck youl.

What's your name? Jared. Get outta here Jared!

helluuu i stugan.

Som ni ser har jag fått en ny fin design, allt tack vare den sjukt duktiga http://www.designbyristo.blogg.se, kika in hennes fina designer. sjukt tack till henne!

Dagen har hittills bestått av två koppar kaffe, tre farllor och två tuggor äckligt överkokta nudlar. Detta har resluterat i att min kropp (som inte ännu är helt van vid kaffe var dag) har börjat darra utav helvete. Jag är helt yr i kroppen och mådde illa som satan när jag kom hem, det blev till att spy för att slippa äckel känslan. Jag kan meddela att kaffe är inte mumma att spy upp, så ja nu vet ni det. haha nu ska jag ta mig någonting att äta så är jag nog fit for fight igen!

Jag skrev ett inlägg lite tidigare idag men det tycks inte ha kommit in på sidan, skit. Jag skriver igen. jag hörde ett visst ryckte om att en snygg vampyr kommer gästa min favorit Tv serie, Criminal minds. Jacksson kommer att spela en snubbe som en seriemördare är ute efter. Jacksson spelar Jasper Hale i twilight, en av edwards bröder för er som är lite efter i samhället. Sjukt duktig skådespelare och har hört talas om att han är riktigt duktig på att spela gitarr också. Det vet jag dock inget om eftersom jag aldrig hört något av hans musik. Däremot ska jag dra hem lite ifrån Rob pattison snart tänkte jag mig.

Åh dagens musikaliska upptäckt är heeeelt klart http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=388501149, åh jag är lite kär. har även fått hem lite skön modest mouse, black heart processon och lite nya pixies låtar.
mycket fin musik må jag säga.

Ikväll blir det humor på tv, Raw comedy club, har hört talas om att björn gustafsson uppträder ikväll, ser jag fram emot. Jag drömde om Björn inatt, nån sjukt konstig dröm att jag och julia och erik sidbrant var på festival så tappade jag bort min mobil så gick jag och letade efter den och då träffar jag på björn, ger honom en kram och känner mig jätte ledsen överatt jag inte har någon kamera med mig, skit också tänkte jag. Och säger detta till björn, vad tråkigt säger han. Sedan går jag iväg, då ropar han "sanna du kan få det här" så pekar han finger åt mig, fingret var dessutom gipsat. Hm konstig dröm, vad kan det betyda tro? hahaha   nä nu ska jag käka något och sedan hoppa i ett gött bad. cheers

nessie

hej igen!
host host och snor snor. bajs jag har huvudvärk och är snorig som en gris. Jag saknar emsan..
bajs
det är tråkigt ibland utan uddevalla borna.

Jag har lite ångest över mitt gymnasie val, vart ska jag gå? vad ska jag gå? orkar jag gå? ska jag gå på folkhögskola istället? iår? nästa år? kommer jag palla det? jag måste ju gå i skolan! Men det är ju ingen idé om jag inte kan presera mitt bästa. skit

huvudhelvetet dunkar som satan. Jag visste att jag skulle ha skippat buggen idag, fast det var sköj som satan idag faktiskt så nä det ångrar jag inte. var mys och träffa juliet lite också.
Jaja, imörrn blire fika med anton på förmiddagen, runt sex tiden ska ajg hänga lite med martin och på kvällen blire nog sjukt mycket chill tror jag.
Nu har jag läst ut "breaking Dawn" också. usch vad ledsen jag blir, även om boken slutade precis osm jag ville och jag är glad över det kommer jag saknar karaktärerna. Men jag har ju lite att se fram emot iallafall, jag får snart boken på svenska, då för jag läsa den igen och kanske kan få lite mer känsla och slippa sitta och koncentrera mig hårt på vad alla ord betyder och att få ett naturligt sammanhang, jag tror den blir ännu bättre då faktiskt. Sen kommer ju andra filmen ut i år New moon oplus att twilight filmen snart trillar ner i brevlådan också med en massa härligt extramaterial. Jag är verkligen besatt. hahahah!

näe nu ska jag lägga mig och kolla på criminal minds - the fisher king pt 1 och 2. för typ tredje gången de senaste veckorna men ändå! haha

cheers


will you still love me tomorrow

dick lips, yes. Snart bär det av till buggen, jag tvekade på om jag orkade idag men nu är jag mycket piggare och måste få min dagliga dos av JJ också så!

Nu jävlar ska du svängas om, snurras, skicklight fotarbete ska jag allt utföra ska ni se.
hej


ER

Åh jag satt och kollade runt på youtube och hittade mitt favoritklipp ifrån cityakuten. Den serien har löjligt nog betytt mycket för mig, fram tills säsong 13 hade jag sett alla avsnitt ifrån s1-13, sedan hann jag inte med o ladda ner och tröttnade. vilket var lite småtråkigt nu för jag saknar den serien faktiskt. HA HA. nä men det är ju trots allt därifrån jag har fått Luby, Luka och Abby var mina favoriter i cityakuten, de var söta ihop så. hahah. OCh luka var snygg, tyckte jag då. så det blev luby på bdb och ja nu kallar typ alla min det. hm lite konstig men vafan.

här får ni det Luby klippet jag grät till i flera timmar, haha mest föratt jag var rätt deprimerad förövrigt under den tiden men vadtusan. I love it!



Halsont och uteblivet röj = rätt trök.

Jag har så ont i halsen att jag snart dör. Jävlar i havet och fiskar på land tänkte ni där.
Ja, jag ska ju bugga imorgon sannerligen, nu får jag ta och skärpa te mig lite va.

kvällen har spenderats hemma hos en viss marro med lite annat fölk. Sköj! förutom att marros lillebror var rätt tugg emot mig där ett tag, jag var tydligen ful. ha-h jävla skit.
Jag bestämde mig föratt traska hem rätt tidigt, är sugen på att läsa lite breaking dawn, gerejen är bara att jag har väldigt få sidor kvar i boken så jag kommer ju med största sannorlikhet inte kunna sluta läsa innan boken har tagit slut. Och då kommer jag att börja gråta. Jag ska ju dock läsa boken igen på svenska, har ju racklat mig igenom den på engelska nu, men det dröjer någon vecka till innan den kommer ut, vilket är rätt surt. Sen kommer snart filmen trilla ner i min brevlåda OCH twilight lexicon! (Ni kan nu tänker er att jag gör vågen, går ned i spagat och spelar bongotrummor samtidigt om ni vill).

Sen måster jag säga att jag är sjukt sugen på en go jävla röjspelning, det var sannerligen ett tag sedan. Har ju bara sett Lars de senaste gångerna, och det har varit sjukt mysigt och helt underbart. Och ska snart se honom igensnart
förhoppningsvis, men det vore inte helt kattbaj o kunna klämma in en liten röjspelning också. NOFX vore ju inte helt fel, de kan jag ju dock glömma. Kanske drar på nån av P&A spelningarna med cv och adept för skojs skull, adepts nya kommer ju ut snart och jag må säga att de flesta spåren är riktigt bra. Om jag får med mig någon stackars själ. haha
Division of Laura Lee vore inte kattbaj heller, mend et blir på peace and love i sommar! jävlar vad pepp jag är. Dock är Division of laura lee det enda bandet jag hitills peppar. GE MIG ETT BANDSLÄPP! the killers är ju tamigfan bokade till hultan så de får släppa lite band nu till P&L

näe nu ska jag nog ta och läsa lite, men MAX 50 sidor för har inte mycket kvar! haha sen blir det criminal minds!