jööbbbet.

hoho.
har nyligen vart på bio i skövde med mor min, erik och liz. sköj faktiskt. innan var vi hemma hos liz och hennes familj och käkade tacopaj, något amerikansktrecept. gott faktiskt. kikade lite på påståret och diana ville att vi alla ska boka biljetter och åka och kolla på melodifestivalen när den är. haha det låter faktiskt rätt sköj. Diana är sjukt skön med sin svengelska. Liz och Diana är ifrån USA, alaska. Diana kan en hel del svenska men Liz har precis flyttat hit. trevlig brud va, sköj o få fila lite på engelskan, den är väl itne på topp.

Nu sitter jag nere på taxi, i växeln och ska jobba lite. Tror inte jag behövs här egentligen men det känns skönt att få någonting gjort. dessutom är det redigt sköj här.


näe nu skla jag väl återgå till att svara i telefonen... om det bara kunde ringa lite mer. hahah!

pöz



Jag 2004! HAHAHAHHA

skräddaren säger nej

uhuuu jag har lite småtråkigt. sitter och kikar på youtube. jag tror jag har blivit lite småbesatt av criminal minds.. och twilight. lite läskigt. ja.

näe ikväll blir det bio och lite chill så.
jeeeez banana shut your freking gob ok?


tillägnas emmy!

Här får du sötan! hahah

MGG!

hallå i stugan.
dålig på att uppdatera, yes det är jag det.
Jag måste börja fila lite på vad jag ska skriva om i min jävla krönika
som jag ska skicka in på tisdag. Jag skriver nog den på söndag kväll,
imorgon ska jag på bio med morsan, hennes snubbe, och en brud som
bara snackar engelska. gud vad jag kommer skämma ut mig va.
lördag då är det dags för ferre hos emilia, jävlar vad pepp jag är.
det var sjukt kul sist, hoppas de blir det igen va.


Jag har svårt att bestämma mig, vem är snyggast? lotten fallar nog på lars, hahah!
jag kan inte sluta dreggla över någon av dessa snubbar. hela dagen består av Lars låtar
och när natten kommer så är det criminal minds som gället.


Nä herregud. Skärpning, kors i taket och allt sådant.
Var hos morsan idag och hängde lite, käka nån pasta mat,
sedan kom josefine, arne och milton en liten stund.
har inte träffat josefine sedan oktober så det var trevligt.
även om jag hade tyckt det varit roligare om vi hade fått chansen
att vara själva lite och prata.


nä nu ska jag pilla mig i näsan eller någonting liknande.
pöz

myspace meddelande

HALLÅÅÅÅ BIBBLAN HUR Ä LÄGET?
nä, idga ahr jag och vart på bup, hängt lite med simpa, vi kika criminal minds, youtube,
hängde läpp, garva, röka och käka godis och vitlöksbröd, japp samtidigt!
uhe måste bara länka videon som gjord emin dag, jag skrattade tills jag grät. haaa-h
afro ninja va.



uh jag orkar fan inte skriva någonting idag direkt, är sjukt uttråkad och opepp just nu. ska nog sätta mig och kedjeröka lite. swosh.
byw


en gammel bild på mig i simpa och en snögg bild på min ehm, pojkvän! haha

JUSTE JA VAFAN! JAG FICK ETT MEDDELANDE IFRÅN MATTHEW GRYA GUBLER PÅ MYSPACE IDAG:D WOOOHO!
alltså snubbe på bilden va.
pöz

röfv

Jag funderar på om jag ska skriva någonting bara föratt det känns som jag måste eller om jag ska skita i det helt och hållet för att jag itne känner någon motivation. men åandra sidan, vad i helvete känner jag motivation till här i livet?

jaja det för bli några ord. idag har jag pillat mig i stjärten i 10 timmar varvat lite med näsan emellanåt, byggt en bro till ett magiskland där jag bestämmer allt och där man aldrig är ledsen, hängt lite med en vampyr osm liknar edward ifrån twilight och ja sådär. Nä det var inte riktigt sant, ni anade det va? nä såklart inte. öh. Nä det enda som stämmer är väl att jag pillat mig lite i näsan  sådär. kanske jag vet inte?

Nä jag har vart i skövde, köpt ett par fjolliga kilklack skor, nån ful tröja, lite trosor, en äcklig parfym och en as äkclig kaffe. åhåhåhå så gåre när man inte vill. nä men de var la rätt sött. dock är jag mest pepp på mina vans och hörlurarna som bör anlända i brevlåda snart.

nu orkar jag tamigfan inte skriva ett ord till.


stress stess

åhåjaja, vilket ståhej det ska vara med denna bloggen då. skit jobbigt.  har suttit och försökt fixa skiten i flera timmar, ändå ser det ut som en klutt bajs typ. men men jag får ta det som en man. Jag har stressat upp hela mig för det här, intalar jag mig själv. Egentligen är jag rätt frustrerad vad det gäller allt.

öh idag har jag btw beställt ett par vans de blåa skate old school skora. wooho och ett par fräsiga hörlurar, det blir fint serru.

nu ska jag se criminal minds och chilla ner mig lite.


pöss

The gube is how i roll

oj vad bittert det kan bli ibland. nänä sanna sådan ska vi inte vara nu. skärpning. jag skyller på att jag inte har alla tomtar på loftet. Tur är väl det, tänker ni då kanske. Ja, håller jag med då.
Jag behöver en större dataskärm eller en fin bärbar dator, någon som vill bjuda mig på en kanske? inte? nähepp.

oj, helst plötsligt insåg jag en sak. vad självisk jag har varit, det är klart att det gör lika ont i dig. och det är mitt fel. oj. fan.

Måste allting vara så svårt hela tiden?

jag tror jag är lite knäpp.

iallafall, idag har jag varit på NLT, möte ska skriva krönika. Hur i allsin dar ska jag klara av det denna veckan? jag kommer antagligen bara skriva om något som får folk att vilja ta livet av sig.
Fikade med richardo en stund, käka en utomordentligt god hallongrotta med färska hallon i och drack en klassisk vaniljlatte. proooooho.

nu orkar jag inte ens försöka skriva med.
the gube is how i roll, yes.
hej då.

ni får en liten godbit ur criminal minds också, agent rossi får frågan vart de hittade reid, han svara "han lämnades i en korg utanför FBI" hahahah


jmsskdå

ett två tre fyr. sväng om, ojoj yr i huvudet. Svettiga nävar, göbbar soom flåsar av trötthet. Nej det öär ingen skräckfilm, det är min bugg-söndag. Och det är faktiskt sköj. Julias mor och far var med idag också.


Jag känner inte får att lägga ner någon energi på att skriva någonting egentligen. Jag vill ta tangentbortet och slå det i väggen, stampa på det och ta brödosten och lägga mig i badkaret i princip. för jag är så sjukt trött på människor.
SÅ SJUKT TRÖTT PÅ ALLA IDIOTER SOM SVIKER HELA TIDEN!! HELA TIDEN. HELVETE.
Jag ska ta mgi fan sluta umgås med människor för det blri samma jävla sak hela jävla skit tiden. Fan, fan fan.


LÄS INTE OM N I INTE TÅL ATT HÖRA SANNINGEN OK?!

Är det någonting med mig? Är jag så jävla dum i huvudet? elak? fruktansvärd? ful så ni skämms över mig eller VAD är grejen? kan någon förklara det för mig? VA? kan någon göra det. vad i hela jävla skit friden är det för fel med mig? För något fel är det? PETER LOVADE ATT ALDRIG LÄMNA MIG. Och ajg ahr suttit här nu i fan öve ett år och väntat påa tt han ska ringa, att han ska bry sig ige. FÖR HAN SÄGER DET. men ahn svarar för fan itne ens när jag ringer. och jag saknar honom så jag dör, jag dör snart seriöst. Jag orkar inte gråta en jävla tår till. Och det gör ont utan peter, det gör ont i hjärtart varjegång jag täbnker på honom. HELT STÖRT. Idga kände jag någon som hade samma parfym som han brukade ha då var jag nära på att lä'gga mig ner på gilveti fosterställning och gråta  typ. skitliv.
PRECIS samma sak upprepar sig nu också. samma jävla sak. jag hatar människor för vi är tamigfan riktiga jävla svin. En relation ska vara ömsesidig, det ska inte behöva vara jag som tar initiativ och ringer. Jag blir ändå ratad i slutändan också. Och det som svider mest är när någon säger "ja iår kommer vi ses" eller " kom hit och sov över" sen när man nästan är där så kommer en bortförklarning. Det känns som om någon sparkar undan benen på mig så jag ramlar. Jag förstår att man inte alltid mår bra. men jag mår inte heller alltid bra. speciellt inte när det blir såhär.

ibland vill jag inte finnas. Men jag måste. För de få som faktiskt bry sig, men de försvinner väl sedan också.
jag tror ta mig fan att jag blir galen snart, på riktigt.

nu orkar jag inte skriva mer skit. hej då.

ögonlocksinflammation woho!

aj, åhåhå, tusan. Jag har dratt på mig en fin fin ögonlocksinfektion. Man skulle kunna jämnföra mitt öga med en golfboll om man så vill. Och i rödheten en, ja en klassisk kräfa helt enkelt. Ingen vacker syn. Om ni är snälla kan hända att hon bjuder på en bild. Så får ni er ett gott skratt.

Igår vare lite ferre på G. Hon taggade inte så mycket, slutade med en lite folköl och lite snyltande ifrån julia och sarahs pappa, kom på nu att jag ska ge julia money imörrn. Tror dock inte att puppen behöver så mycket mer att dricka nästa helg med tanke på att vara kvällar slutade likadant. med en gossig spya, jag i en rabatt, rätt nöjd själv. Inte nog med det så vaknade jag upp med mitt vackra öga idag också, så det var akuten som gällde, penicillin slva jag ska kleta in i ögat och jag får inte använda smink på en vecka, hej och hå, skitliv.

Linda kikade in i lyan lite idag, vi kollade kärslaget men missade slutet för jag råkade byta kanal så fastnade vi vid vem vet mest istället. uh.
jag orkar inte skriva någonting mer, ska kika ind et nyaste avsnittet av criminal minds. sedan ska jag lägga mig i sängen och tycka synd om mig själv för mitt onda öga. uhuh

pöz

höhöhö ni fick ingen bild (6)

dålig stil

det har kommit till min känndedom att folk snor mina larsbilder. det är ok att använda dem på ett blogginlägg om man skriver att JAG har tagit dem och länkar till min blogg och det är ok om man lägga upp denp bdb eller något liknande och skriver att JAG har tagit den och länkar. Dålig stil tycker jag, trä ett örngott över huvudet och stanna där tycker jag.

jag ahr dessutom fått en kraftig ögonlocksinfektion också så jag ser inte riktigt klok ut och det gör sviiin ont plus att jag har tappat bort min nya digitalkamera där jag har jobbbilder i. skitliv!

nu ska jag käka o se vänner.

plös

Julia och linda får dagens plus och att jag får ha martin som kontaktperson igen.

tomhetskänsla.

pust, suck och lite så.

det kliar i örat. Jag kliar tillbaka men det ger inte direkt den behagliga känsla man hade kunnat önska sig.
Konstigt, jag sitter här, med fingret i näsan och funderar på... ja en massa grejer.
Jag såg en bio som inte riktigt tilltalade mig på ett sätt så jag blev tillfreds. Då började tankarna vandra likt ett gäng svettiga män påväg in i målgången under ett maratonlopp. Ja ni förstår grejen. Någon önskar att den får leva sitt liv igen, så den får rättatill sina misstag. En annan vill dö, en annan längtar mer än någonting annat efter att få börja leva. En kvinna i palestina sitter med en sjal som täcker hennes ansikte och en man brevid sig som täcker hennes personlighet och allt hon vill är att få visa vem hon är, få upptäcka vem hon är under slöjan, bakom mannen. En tjej i sverige ställde upp i en dokusåpa och hade sex framför kamerorna, allt hon vill är att få gömma sig bakom någonting. En tonåring vill supa sig full så ofta det går, en äldre kvinna kan inte sluta dricka lådvin och allt hon vill är att vara nykter. En kvinna sitter i tårar över vetskapen om att hon inte kan föda ett barn en annan går till en klinik och dödar det som skulle kunnat bli ett barn. En man begraver sin fru och står ensam kvar i världen. En annan man mördar sin fru på grund av svartsjuka.
ja det bara fortsätter så, vad som är någons mardröm är en annan dröm. Det är konstigt, hur någon kan sträva efter en grej som en annan bara vill försvinna ifrån eller visevärsa. Jag vet inte riktigt vad jag vill och vad jag inte vill. Jag vill ha någon att hålla om och någon som håller om mig.

Men just nu nöjer jag mig med vad jag har. För en stund iallafall.


the good fight

förlåt, men jag glömde det allra första inlägget någonsin jag skrev, eller sluitet av det första inlägget iallafall.

13 mars 07
"Så en dag, när jag inte mår såhär längre(om den dagen nu kommer) så hoppas jag någon kommer fram och citerar Carter ur cityakuten och säger till mig:
"You fought the good fight, Sanna"."

gamla blogg inlägg

det blir många inlägg idag, men jag måste läggas in lite utdrag ifrån min gamla blogg, oj vad det gör ont i mig att läsa det.

31 mars 07:
"Farmor har tagit bort rakhyvlarna, jag fick panik och kastade ett glas i golvet. Råkade skära lite för djupt så Peter fick köra in mig i akuten, dock behövdes det ej sys. Fick prata med någon läkare, bla bla är så trött på allt med sjukhus. Pratade mig ur situationen dock och slapp åka in till skövde. Jag skiter i allt snart. Nu har jag väl gjort mamma och Peter upprörda också, fan vad världelös jag är. Varför kan jag inte bara få försvinna? snälla, jag vill inte mer. Ingen vill egentligen ha nått med mig att göra. Eftersom mamma fick mig när hon var 17 så bör hon ha ångrat att hon fått mig. Det kan ju inte direkt varit planerat. Allt är så rörig, jag orkar inte ha lov.Nu har det har blödit egenom bandaget också. Fast inte så mycket. usch."

28 mars 07
"Jag orkar inte mer nu jag vill ge upp. jag vill inte må såhär, känna såhär, vara såhär, finnas till. Jag orkar inte leva livet om livet är såhär. Det är för påfrestande. Jag tycker inte synd om mig, utan om alla runt omkring mig som får stå ut med värdelösa mig. Kan inte någon slå mig eller någonting så jag slipper tänka på det som jag ont inuti.  Jag hatar mig själv så otroligt mycket, det spelar ingen roll vad alla säger men det är så och jag vet det, jag FÖRSTÖR. Jag förstör. Så enkelt är det, och hur ska vi fixa det problemet? Jo låt Sanna ge upp så hon slipper förstöra. Jag orkar inte gå med denna känslan inom mig mer nu, det tär på mig som fan och allt jag kan göra är att skära mig så jag får vad jag förtjänar. Jag gör inget gott, om någon kan säga något jag har gjort som förbättrat deras liv så blir jag förvånad."

"Nyss hem kommen ifrån skövde. Har varit hos BUP-läkaren och sedan på stan. Nu har de ökat dosen, ska äta två kapslar Fluoxetin alltså 40mg om dagen. Åh jag är så himla trött på att äta mediciner. Fast hoppas det hjälper bättre nu så jag kan komma upp ifrån allt det jobbiga. Jag ljög dock för läkaren, hon frågade om jag tänkte på att ta livet av mig och jag sa nej, haha jag tänkte på det senast igår. Men det känns obehagligt att prata om det med en människa jag träffar för andra gången i mitt liv, dessutom slutade hon ju aldrig att prata."

KAN NÅGON NU SÄGA ATT JAG INTE MÅR BÄTTRE, DET GÖR STÖÖÖÖÖÖÖRT ONT I MIT ATT LÄSA DET DÄR USCH"

plus minus, noll?

JUSTE JA! jag t'nkte örja med dagens plus och minus också!
så här kommer den, premiären:
Dagens plus går till min emmy stund, piggade upp dagen lite med en go fika, en trevlig brud att samtala med och dessutom den fina rosa tröjan emmy tog på sig. toppen må jag säga.

den där lilla ganagande pångestkänslan som kom smygande helt pltösligt.

tänkte bjussa er på lite gamle bilder

yatzykungen briljerar igen, eller?

Dagen gick som planerat. Jag steg upp, jag sågs, jag segrade. Okej, så gick det inte riktigt till. Jag gick upp, klia mig i ögonen och undrade vad i helvete jag var, sedan insåg ja, japp samma gamla vanliga ställe, mitt rum. groggy i huvudet och med tankarna borta i fjärran funderandes på nattens bravader, var jag verkligen med marro på ett badhus? Var det verkligen någon som försökte döda mig? Jag kom lite senare fram till, nej, nej så var det nog inte. Började dagen med mina bästa polare, ross, chandler, monica, phoebe, rachel och gamle goe joey och några goa frallor som snabbt mötte sin död. MIn mage log nöjt. Inte ens uns av samvetskval. Jag traskade upp till toaletten, kissade ut all festis jag druckit under nattens gång, sminkade mig lite dock inte samtidigt som jag kissade såpass kunnig är jag inte riktigt. Drog på mig lite fula klär' och gick sömndrucket fram till tört' och vidare till redaktionen på NLT där jag skulle möta min käre chef anders för litet utvärderingssamtal. Gick som smort', nä, men ok kan man tycka, sparken fick jag iallafall inte som emmy förutspådde. haha

gick hem i godan ro, stötte på michaela och marro, de var så söta att jag ville ta en smakbit på dem men jag avstod. När jag kom hem satt pappa och hetsade igång ett parti yatzy, jag är ju i princip obesegrad så göbben' vill väl besvisa någonting omöjligt antar jag. Jag går in i trans och fokuserar endast på träningarna, en yatzy, två yatzy, herregud, publiken stirrar chokat på sanna men hon sitter coollugn och ler. Hon vinner omgång ett, lätt match. Omgång två vill hon helst inte prata om för den förlorade hon, tredje förlusten någonsin mot far sin, vinser är nog 35 eller någonting liknande. Nog om det.

Jag pustar ut, går mot resecentrum och sätter mig på bussen som ska ta mig till något varmt ställe, nej nu dagdrömde jag, det var ju trollhättan. Möter upp emmy, emmet, em, empa, kärt barn har många namn, traskar mot Musikcafet, helvete stängt! Vänder om, planerar om, går emot expresso house. Vaniljlatte som smakade för mycket vanlig blev det. Satt och samtala djupt om samhällsproblem så som måsar, hur det är att bli gammal och liknande djupa saker. Kikade in på gina tricot och emmy fann någonting väldigt vackert att ta på sig, jag var där för att dokumentera alltihop. Jqag bjuder på en bild.

Vackert, jag finner inga andra ord.

Nu sitter jag här hemma i Lidköping igen, julia har varit en vänlig själ och fixat till bloggen lite granna. Jag ska kika youtube och sedan lägga mig ner och mysa med criminal minds säsong 2 som landade så fint i brevlådan dagen till ära.

tjillevippen.

simpa

simpa fixar bloggen ikväll!
pöz på henne

konstigt

om ni undrar varför bloggen ser lite konstig ut nu så är det för att det har skett ett litet missöde, men ska försöka få någon att hjälpa mig med det såfort som möjligt. så nu vet nu detta.

nu är det nog dags för sängen.

mad mans blues

I might find myself in a Catholic church on my knees
I wonder why Bob Dylan is looking for Alicia Keys
I wonder how long it would take before I got sick on the road
I wonder if the sun ever gets the feeling of being cold
I wonder if the universe is an atom in a chair
I wonder what on earth I should do with my hair

konstiga funderingar

jag vill vara naiv igen. Jag vill inte veta vad jag vet. Jag vet inte vad jag vet att jag vet men jag vet att jag vet saker som är för tunga. Jag orkar inte riktigt öppna de dörrarna. Fast ibland är det någon som gläntar på dörren och då kan jag itne bara springa dit och stänga den igen, nej då öppnar jag den på vidgavel och då komemr allt forsande som en vind emot mig. Jag känner allting samtidigt. Det gör så ont att det ibland lämnar ärr på min kropp eller inom mig. Den där starka vinden med känslor, syner och kunskap bryter ner mig ganska lätt, jag försöker slåss, när jag orkar, men det är inte ofta, jag vinner ju aldrig ändå. Jag vill hitta kaften till att vinna, men jag vet inte vart jag ska hitta den, men jag vet att jag inom en snar framtid måste hitta den, kraften syftar jag på då, så att jag kan hjälpa andra att hitta sin kraft.


nog om det, över till dagen.

Jag vaknade till, kikade runt vart jag befann mig, ja samma ställe som i princip alltid. käka några frallor, gick upp, tog på mig kläder. laddade ipoden lite och vandrade till BUP. Samma tysnad i det där vänterummet, glimtar av människor, ungdomar, med själar troligtvis lika krossade som min. En kille med ångestladdat ansiktuttyck och någonting mer, skam kanske? Huvudet mellan benen och fötter som dunkar emot golvet. En tjej, något yngre än mig, sminkad som tusan, vad vill hon dölja? Jag har sett henne förr, med samma stressade mamma. Hon sätter sig där ingen annan kan se henne, men när jag gick förbi henne ner till samtalsrummen såg jag in i hennes ögon, hon vill bara att någon ska förstå henne. Men vem vill inte det? Hennes mor som hela tiden kollar på klockan, går i sin högklackade skor och bara vill därifrån. Hon ser inte riktigt sin dotter som håller på att tyna bort. Tråkigt. Det är en sådan dörr man vill behålla stängd ett tag. Sen är det jag, undra hur någon skulle beskriva mig i ett sådant här inlägg. Jag vet inte riktigt. Jag brukar bara sitta där, lyssna på musik och läsa min bok. Ibland sitter jag bara med benen korsade, väntar på birgitta och drycker juicen som de så vändlig ställer fram. Jag vet att alla kollar nyfiket omkring på de andra i väntrummet och sitter säkert och funderar över vad denne har för problem för att bli tvingad till att sitta här en gång i veckan, precis som de själva, men jag går alltid ett steg längre och ska analysera hela situationen, jag kollar hur föräldrarna betér sig mot sina barn, huir barnen betér sig emot sina föräldrar. Tänker efter, kommer upp svar jag tror kna stämma, men som helt rimligt kan vara orimliga också. Undrar om jag r konstig eller om fler gör så?

Nej nu ska inte detta inlägg behöva bli längre. Jag ska youtuba matthew gray gubler lite!
kram

haha

lets go

Come and travel with me
Where we'll go, we'll see
I don't wanna stay around
In the same place anymore
I want things to happen
I don't wanna live a bore

Let's go south on a train
Let's lean out the window pane
Feel the winds blow in the hair
Afternoon with its glowing air
I just wanna feel the blood flow

I just wanna go, go, go
Where the reason is strong
And the logic is weak
I just wanna be me, me
Oh, can't you see
What else could I be?

We can sit on a shelf – yes
We can never feel too blessed
We can feel the desert winds blow
And if you want, have another go
Another month, another year
Another drink, another tear
It's clear

I just wanna go, go, go
Where the reason is strong
And the logic is weak
I just wanna be me, me
Oh, can't you see
What else could I be?

If you're sad
We will cry, we will try
Pain is always a passing-by
And I’ll watch you while you sleep
Two runaway sheep
If you're mad
We will fight all the night
It is our birthright
And ain't it clear it's here?
The mystery's so near
Yet we are so full of fear

dirgde

öh hej!
chill helg må jag säga. Har inte hunnit skriva så mycket, har haft emmy o emilia här hela helgen. I fredags när uddevalla borna kom så drog vi till linda och spela rappakalja och alias, käka chips, dip, morötter o sådär och kikade let's dance lol! Sen drog jag emilia och emmy hem till mig, kikade lite criminal minds och de stensömnade jag en stund därefter.

På lördagen drog vi till karlskoga som planerat, liiiite för tidigt kanske med tanke på att det inte fanns ett piss o göra i den staden fakiskt, och fatta hur besviken jag blev över att ingen pratade värmländska, jag som hade sett fram emot det. hah!
Efter ett tag så drog cvi till teatern iallafall och klockan sju drog lars igång, han berättade att han haft influensan hela veckan men jag tyckte det var underbart mysigt ändå. Sjukt kul att han varavade gitarrspelandet med piano också!
Sjukt mysigt var det iallafall, dock var första spelningen i stockholm bättre må jag säga men denna var sjukt bra den också. puppe hade ju influensan. jag blev så ledsen över att jag inte hade min kamera för jag fattar ju fna inte hur man sller in inställningarna å nikon. nä canon ska det sannerligen vara. Blev inga direkta bilder o skryta över om man säger så. men men. Sen var det lite tråkigt att jag inte fick prata någonting med lars efteråt men aja, jag har väl redan fått mitt tillfälle! hah:I)

igår var jag och julia och - håll i hatten nu gott folk- BUGGADE! HA-H! det var faktiskt riktigt roligt. vi ska å de resterande åtta gångerna också! sen jävlar ska vi briljera. hahaha

iag har jag och julia tatt det lugnt, kikar urnt på stan och sedan suttit hemma hos mig och vart allmänt trötta.

nu ska jag sitta lite i ps tänkte jag mig.
pöz




lars

uuuuuuuh! snart bär det av till karlskoga med emmy o emilius va! kikar lite lars och så. woo.

ikgår hade iv spelkväll hos linda, spela lite rappakalja och alias, sköj!

nä' nu orkar jag inte skriva mer, gört imörrn eller nöe.

pöz

åhåååjaja

åhåååjaja!
idag ahr jag hänmgt lite med marro på stan'. Vi fikade lite på söderströms och kollade urnt på stan'. Skoj! länge sedan vi hittade på någonting.
egentligen skulle jag ah åkt till josefine men för det första så försov jag mig totalt, för det andra så hade josefine tagit fel på tid så om jag hade tagi nästa tåg hade jag inte varit där förrens halv fem, inte så stor ide' då direkt. Men det får bli någon annan dag. Helvete också nu fungerar inte mitt itunes, och jag överlever inte utan musik. öh. Måste starta om datorhelvetet också.

öh pappa är här och retar skiten ur mig jag blir vansinning.
jag orkarinte skriva någonting mer idag, jag ska se på criminal minds nu och ta't lungt. imörrn kommer emmy o emilia hit. yäy.
'

pös
'

gray gubler

öh hallå.
jag känner mig lite apatisk
eller nej egentligen inte, det känns som jag spricker av alla känslor snart.
aow. konstigt. bitter,? jag? nej? haaaaa-h!
nä fy fan, idag ahr jag inte gjort ett piss kan jag rätt meddela, vaknade, läste några kapitel i breakign dawn, badaa, kika criminal minds, som btw är ceepppeee i min dvd, jävla skitliv eller! sen drog jag hem till morsan en stund, kikade på dr phil och top model med henne, härlig blanding va. haha!

NU sitter jag och lyssnar på lars, som vanligt. har en liten småjobbig diskution på msn men som jag tror kan leda till någonting bra. jag vet inte. kanske! pilalr mig i nosen lite, sådär diskret bara så ingen märker det.
vi är alla våldtagna.

jaja! jag ska inte tjöta mer idag. dampdampdampdmpdpdmpdmsp life is a bitch and then you die, lalalal!


SNYGG ELLER VAAAD?

I wonder if the sun ever gets the feeling of being cold.

UHHH HALLÅ!!! Jag och emmy, ska för fan till värmlands djupaste skogar i helgen. det blir lite Lars konsert va! det är aaaaaldrig fel, helvetet vad jg peppar det va! Ska bli jävligt sköj med emmy också, efter som hon faktiskt uppskattar lars musik också!:) haha

nä fy fan, det ska bli sköj. höhö

ni får en bild på mig och larrsa.



chill dag

hallå i stugan!
Nu jäklar ska ni får höra om min dag. Jag vaknade väl till runt ett tiden, drog till BUP, hade det klassiska samtalet "hur mår du?" "hur kändes det?" osv, gick väl rätt ok! Fan jag fyller ju 18 år om några månader då är det över. Och då SKA det vara över också. Då är det min tur att hjälpa och inte att hjälpas.
Efter detta så begav jag mig till hemköp där dum och dummar satt och väntade på mig, nä de är faktiskt rätt smarta, öhm! haha Nä de är söta de små! Vi drog till larssson och drog i oss en rejäl fika, blev varsin fransk bruchetta. Alltid lika gott! Kim var där som vanligt, men jag är väl inte den som ska säga något! ha-h sen slurpade jag i mig en kaffe, linda likaså men julia är på någon ickesocker grej så ja. äh! socker skulle jag aldig klara mig utan, det ä för gott för det:) man lever ju bara en gång. eller? jaja. Efter fikastuden drog vi hem till mig och chilla med lite yourtube, camande med emmy som hade lagat mat, hahahahah. Emmys spis måste ha fått en liten chock. <"en liten chock" så hette en bok jag läste ut inatt. rätt kass men ändå! och hallååååååå, idag har jag äääntligen fått breaking dawn, den fjärde boken i twilight serien, oh jag var nära på att krevera där ett tag utan bella och edward. De är min kompensation för min uteblivna kärlek. ha-h! tragiskt. Den är på engelska dock men jag har klarat mgi igenom de första fyra kapitlen hittils iallafall. Ska köpa boken på svenska också såfort den kommer ut i mars! hoho. slänger in bild! Visst är de båda idiotiskt snygga?






höhö! resten av kvällen har spenderats med andra avenyn, musik och lite dator. Nu ska jag väl chilla lite med matthew gray gubler och resten av criminal minds gänget, fick ju faktiskt min DVD box idag som jag beställt! öh. pöss

have heart.

Jag är trött på allt folk inte ser mig, på att folk dömer efter vad man gör/har gjort. Allt ni ser är mina skärsår, ni blir rädda för dem, ni behöver inte vara rädda för det är så jag har varit som emst harmlös i hela mitt liv. Jag tyckte illa om mig själv, jag ville att ni skulle se att jag VISSTE att jag inte var lika mycket värd som ni. jag ville inte att ni skulle tro att jag attt jag tyckte om mig själv, för det gjorde jag inte. Jag vet inte om jag gör det än. Jag fick rådet till att göra det, men det är inte någonting man kan ändra på bara sådär. Jag försöker iallafall.

Jag undrar inte längre varför, varför just jag? Jag trpr jag insåg det igår, varför just jag. Jo just jag föratt jag kommer använda alla motgångar, alla ord, allt som någonsin sårat mig till att hjälpa andra! den viljan är starkare än någon annan för mig just nu! Jag måste kunna hjälpa till på något sätt, jag kan inte se människor må dåligt, känner dem eller ej, ingen ska behöva avsluta sitt liv när det inte ens har börjat! jag ska inte längre luta mig bakot och acceptera att livet är orättvist, jag måste göra min del i det! jag ska försöka göra någonting åt det. Och om jag drar upp någon ur sin skit så har det varit värd det, alla håra ord, alla som har svikti mig, alla sår som har skurits in i mig. Allting har varit värd det om jag får någon individ att må bättre! Så värt det.

Så om någon läser detta, någon som vill prata, ni kan prata med mig. Om ni inte vill prata om någonting osm är jobbigt så kan ni berätta roliga saker, bara babbala på. Jag finns alltid här!

nu ska jag lägga mig och kika på criminal minds lite.
cheers!

puppe

helvete lars olof vad förbannad jag blir!
famor springer runt i mtit rum och ska pilla på mian böcker hela tiden jag blir vansinning!
Jag fick nyss en bekräftelseorder att de har skickat ut min bok och criminal minds dvd så imörrn är de mina! äntligen s får jag läsa sista delen i twilight serien, om än på engelska. Men emmy har lovat att ha lite högläsning för mig och jag får välja vilken dialket jag vill (Y)! toppen. hahah

nu ska jag bege mgi till NLT alldeles strax, tänkte bara printa ner nån onödigt info här.

bowie- heroes går i itunes nu om ni ville veta, ska nog dra på nån lars låt eller kanske lite nada surf innan jag går också!

http://www.nlt.se/artikel.php?id=174353&avdelning_1=115&avdelning_2=22
Där är länken till Lars artikeln som jag skrev som publicerades på julafton. jag ska berätta lite mer utvecklat om mitt möte med min stora "idol" ikvälle lelr någonting, mest för min skulle för jag har nog inte riktigt förstått det än. ha-h!

Näe nu måste jag gå om jag ska hinna till NLT. hare fin fint!

pöss!

snjut av lite Lars sålänge! puss

hallå i stugan!

Det var ett tag sedan nu, visst var det? Men ni är så dåliga påa tt kommentera så jag blir förbannad. ha-h!

Nej jag ahr bara inte haft ork eller lust till att uppdatera helt enkelt, men nu ska jag ta upp det igen på heltid.
I helgen har jag chillat mest. Bio med julia och Linda i helgen, vi fick litie skäll men det var bara roligt! ha-h!  Wallander filmen såg vi, faktiskt bra. Sen drog vi hem och myste lite smått sådär.
Igår var jag, julia, simone, linda och jacob barnvakt åt min lillebror. Vi såg film och spelade spel, sköj! jacob o johan bokade sina biljetter igår också till peace and love! toppen! nu är det jag, sarah, julia, johan, jacob och adam som bokat och linda, marcus, erik och richard ska boka snart med hoppas jag! det blir sköj som tusan!

Jag har varit ganska bekymrad denna veckan, många saker som har hänt som berört migpå olika sätt. Jag pratade lite med lars om detta över mejl (ja lars ifrån idol som jag är lite småkär i, hahah!), vi har haft lite kontakt sedan min fika och intervju med honom. hahah några mejl ialalfalL! sköj som tusan. Men hans svar på mian frågor gav mig lite distans, jag vet ju att mian tankar är ganska orimliga egentligen. Tycker det är otroligt fint av honom att lägga ner tid på att skriva ett fint svar till mig. Speciellt slutet på mejlet tyckte jag om

"Näe du, "life is too serious to be taken serious", så skratta bekymren upp i ansiktet och peka finger åt sorgen och ångesten och paniken, men... fortsätt, det är alltid värt det, för annars tror jag vi fortsätter nån annanstans, förmodligen med samma problem ändå, så lika bra att ta itu med dem här. Det blir bättre, ja...

Jag har inga bättre ord än så att ge just nu.
Men tråkigt att höra.

Kram"

låter klokt tycker jag!
Snart kommer en ny design på bloggen också hopaps ajg på! joseifne ska fixa detta åt mig, snäll som hon är. Nej nu har jhag otroligt ont i huvudet.  Ska lägga mig och kika criminal minds och dreggla över dr reid!

cheers!