between the minds

nej alltså, jag tänker inte skriva vad jag känner just nu. Mer än att ja hahhaha. alltså fy fan vad mitt liv är tragikomisk. patetiskt, ja fy fan. haha helt sjukt. Aldrig i hela jävla livet att jag blir kär igen va. Det där lägger jag på hyllan nu, tack och hej leverpastej. ALDRIG mer. Går inte o lita på folk.

jaja, dagen har spenderats med lindis. Vi fikade på henrys, cheescake och kaffe. gött! cheescaken smakade dock gamalt intorkat bajs typ,med risk för att låta osmaklig. Blev lite kik på stan också, införskaffade mitt ett linne och en kofta. fin fint, även gossip girl s 2! fy fan vad nice va!
Efter stan blev det idol och hollywood fruar, haha, underbart o kikapå det programmet tillsammans med linda, vi gillar nämligen att göra narr av folk. Nä fy fan.

förövrigt så älskar jag min fina spellista "100 songs to save your heart".

jaja, nu ska jag tjöta lite på msn och sedan kika one tree hill o vänner o söva.
tjingeling.
pusselipuss
kösseliköss
eller nått

see these bones

tjolahoppsan.

Jag har lyckats ta mig igenom ännu en dag!
Grattis sanna, hur känns det?
- ja jo det känns väl.... bra?
jaja, jag måstehålla mig sysselsatt hela tiden för att inte deppa ihop. Idag had ejag inte ett piss o göra förrens klockan 7, så jag satt och uppdaterade aftonbladets hemsida varje timma bara för o kolla om det kommit några nyheter som jag kunde läsa p.g.a tristessen, det hände ju dock inte så mycket. Nänä. Inte ens det kan ni unna mig va, ingen pernionär som rånat en tonåring, inte ens någon som kunde vandalisera en jävla stubbe eller någonting. Nä nu ska jag inte vara sån va.

Runt 7 tiden så begav jag mig till richardo för o möta upp honom o marie ogå o hyra film, landade på wallander, tjuven, den vart la ok, inte bästa wallander filmen jag sett direkt men funka. Efter filmen så gick jag ut på en promenad, funderade litegranna, lyssnade på musik, ja dettyp.

När ja kom hem fick jag för mig, lite inspirerad av one tree hill att jag skulle göra en spellista med mina 100 favoritlåttar, jag döpte den till "100 songs to save your heart". Blev en rejäl blandning av gammalt och nytt bla modest mouse, nordpolen, beatles, radin, playradioplay!, lars, tiger lou, lifehouse, ja en massa gobitar helt enkelt.
Så just nu sitter jag och njuter av denna underbart vackra spellista.

Nej imorogn är det dags för mig o rycka upp mig, ta tag i mitt liv, ringa chefen på NLT och fråga vad det var för artikel han undrade om jag var sugen på. Jag har legat helt apatisk i en vecka nu så det är dags o ta sig i kragen typ.

nu ska jag krypa ner under täcket med min dotnr o kika på one tree hill. Gud vad jag älskar min bärbara.

tjingeling.


this is the story of the hurricane

jag ska börja ta upp bloggandet igen, inte föratt fåläsare. Jag tänker inte cencurera mina inlägg bara för att folk kanske ska tycka jag är si eller så, jag bryr mig inte.

Min första vecka som 18 åring har väl vart sådär för att vara ärlig. I måndags morses såg jag den finaste killen jag vet för sista gången troligtvis. I måndags kväll avslutades någonting riktigt fint. Tråkigt? ja. Men så går det när det handlar om mig och kärleken. jag funderar på ja jag vet inte. Jag funderar väl för mycket, det gör liksom samtidigt för ont också, jag spricker snart av alla känslor. jag hatar alla jävla ångestframkallande känslor, även om jag tycker känslor är en så otroligt fin sak så önskar jag bara ibland att jag kunde stänga av. För helvete. Jag hatar dethär, jag hatar att jag ska sittahär och gråta, jag hatar att jag saknar dig så jag snart inte vet vart fan jag ska ta vägen. det som gör ondast är att jag verkligen hoppades och trodde på riktigt, så här i efterhand skäms jag, känns ävligt pinsamt. Jag har alltid sagt att man inte ska be om ursäkt för hur man känner, att man inte kan rå för vad man känner. men i det här läget känner jag att jag behöver be om ursäkt, både till mig själv och honom. Vi hade en deal ifrån början, jag sabbade det. Samtidigt som jag är ledsne för att jag lät mig själv få sådana jävla känslor. Känslor bara förstör. Det om något är väl att vara självdestruktiv.

jaja, veckan fortsatte med att jag var i stockholm, hittade ÄNTLIGEN en jävla vinterjacka som jag älskade!!! Glömde den på tåget, grejt. 1000 spänn borta.
Igår skulle jag även fått in min lön, jag vaknar, kollar mitt saldo på kontot via telefonbanken, 10spänn på konton, inga pengar inkomna där inte. Ringer mamma o kolla rom hon fått in sin lön, det hade hon. Ringer min chef.. han hade tydligen glömt bort mig. Som tur var så fick jag in pengarna vid 5 tiden.

ja, underbar vecka.

Igår var jag på stadt med folk. Blev förfest hos linda, singstar o vin. runt 10 drog vi vidare till erik, ännu mer fölk, tjöt och lite öl. Sedan blev det stadt, trevligt som fan, träffa massa gött folk jag inte sett på länge, blev dock lite överförfriskad om man säger så, men men.

ikväll har jag jobbat, har vart sådär va, sanna var icke på bra humör.

jaja, nu ska jag börja uppdatera mer regelbundet tänkte jag mig, om någon ens läser.

tjingeling

Alone I stay inside

And I await the rain

To wash away your face

So I don’t have to hide

The sight of you is painful

I can't stop

Seeing your face

I can't stop

Seeing your face

Everyplace