the future freaks me out

Now all this is perfectly clear and it feel s like I'm going insane.
Lying here still fully awaiting the darkness to take me away from this pain.

raised fist är fina grejer. Och den här texten tilltalar mig rätt mycket just nu. Jag håller nog på att bli galen. Jag har riktiga jävla humörsvängningar, helt sjukt. Jag blir gaaaalen. jävla julen som gör mig förvirrad.

jaja, jag är fortfarande i hufvudstaden och sitter just nu o chillidillar i ylvas säng. Vi kom ganska nyligen hem efter en biokväll, såg filmen 2012 som faktiskt vart rätt bra. Vart nära på o pissa ner mig några gånger tom. Vilket är en fin bedrift av filmskaparen, inte ofta jag blir så nervös och stressad. haha
när vi skulle ta pendeltåget hem så stannar vi vid farsta strand och jag hör över högsta volymen på min ipod hur nån brud skriker helt panikartat och ser att alla ställer sig upp och gå mot skriket. Det visade sig att hennes pojkvän blev nerslagen på tåget och låg blodig och medvetslös. Galet som fan, vi stog nog stilla i en halvtimma i väntan på ambulansen som aldrig kom. Tillslut fick vi byta till ett annat tåg. Galet som sagt.


igår vart jag, ylva och billie ute och gjorde stan! På något sätt lyckades jag göra slut på 1000 spänn! heeeelt sinnessjukt. Rolig kväll som nästan slutade med bråk på både tunnebanan och donken.

nä köttfifan, nu ska jag kika in min mejl och spela bloons.
puss!

p.s inom en snar framtid ska jag bjussa på en fin bild på mig och billie när jag ramlat ner från ett betonglejon mitt på drottninggatan. tills dess får ni nöja er med denna turkland bild.


Kommentarer

Emma

sv: tack!

2009-12-20 @ 10:11:10
URL: http://awidescreendream.blogg.se/
Adams mamma

Usch då, varför tycker du inte om Julen?

Jag var också så men nu tycker jag att det ska bli lite kul att se vad Adam tycker :)

2009-12-20 @ 10:20:05
URL: http://mammatilladam.blogg.se/
Iruba

alex har lagt upp bilder frn i fredags p http://rosaninjor.blogg.se/

2009-12-20 @ 23:33:51
URL: http://iruba.blogg.se/
Adams mamma

hehe joo du har ju faktiskt rätt :) Fast sen Adam kom harf det blivit lite roligare tycker jag, innan slutade det alltid på samma sätt för mig också haha..

2009-12-21 @ 11:43:17
URL: http://mammatilladam.blogg.se/
Jny

SV; förlåt för ett sent svar, men har inte varit inne något.Jag gör inte så mkt, nyss kommit in. Dudå?Ha en trevlig måndag!

2009-12-21 @ 16:13:09
URL: http://jnympe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: