he took my heart, I think he took my soul

Jag ligger ner gosad i sängen och lyssnar på ron sexsmith. slå den ni! tänk o ha efternamnet sexsmith. "vad heter du då? "sanna sexmith" "uuuuuuuh" säger de och alla kollar imponerat på tösen vid namn sanna sexsmith. mmhm, goa tider.

va har jag gjort idag då, en travlig söndag, undrar ni. Jo det ska jag berätta, jag vaknade senare än vanlig, kikade på mobilen och såg att jenny ville att jag skulle komma till jobbet och hålla henne sällskap, vissligen var detta fyra timmar tidigare så jag ringde upp henne för att kolla om erbjudandet fortfarande var akutellt vilket det var. Sagt och gjort, jag tassade även iväg och köpte lite mat till oss.

När jenny slutat vid nio gick vi och hyrde film, the last house on the left. (VARNING! hyr inte denna film om ni inte är psykisktmongo). Efter filmen bjöds det på ett glas rosé och så satt vi och tjötade lite om livet. Jenny satte även upp sin julgran. Runt tolvtiden var det dags för mig att traska hemåt och sedan dess har jag legat här i min ensamhet och längtat efter någon att prata med, inte ens det kan ni unna mig. Era jääääävlar. mohaha

nä nu ska jag dra i mig lite nikotin, härligt.
tjingtjong

skräddaren säger nej

hej jag heter sanna och jag är lite överflödig på denna jorden känns det som ibland. men jag stannar kvar, för oftast gillar jag att vara lite överflödig. det löser sig säkert, allt löser sig med lite vaselin och våld.

jag är sugen på att gå på någon go spelning med någon go människa. helst någon man kan sitta och kedjeröka, dricka öl och bara prata om livet med. Någon som är genuin. Jag gillar genuina människor.

guuuud, jag är helt speedad. Jävla redbull. Jag kom ganska nyligen hem ifrån jobbet. Blev bara 7 timmar arbete idag men det är 7 timmar iallafall. Har ringt en hel del mongon ikväll och några sällsynta trevliga typer. Jag gillar dem, synd att de är så sällsynta bara. Tror de är utrotningshotade, precis som galapagos sköldpaddan "Lonesome George" som jag skrev om för ett tag sedan. Jag vet inte varför jag har hängt upp mig på honom, han verkar vara en schysst kille bara. Lonesome george. mmm.

jag ligger i sängen nu med sällskap av shiloh, tack joachim för tipset! det har förgyllt min annars ganska tråkiga vecka.

nä kött fifan alltså. Jag ska väl försöka söva.
over and out, peace.


jag saknar festivaaaaaaaaaaaal. fråga inte varöfr jag ser orange ut på bilden.


a hole inside

I helgen var jag ju som sagt iväg i urskogarna och fotade ett band vid namn a hole inside. Jag har suttit och slitit med dessa bilder i några dagar nu och tänkte att ni skulle få se resultatet som jag inte är helt nöjd med men.

eftersom det är en himla massa bilder gör jag alla bilderna klickbara utan mina favoriter.. 


brain vs heart


Jag har hamnat vid en välskäl och jag vet inte vilken väg jag ska ta. Jag har stått här ett tag nu, funderat på vilken väg jag ska ta, vart vägarna leder och vilken väg som är mest givande. Jag vill gå den vägen där det finns mest hjärta. Där det känns mest. Även om det innebär att vägen innehåller mycket taggtråd så spelar det ingen roll, bara vägen ger mig många känslor och slutar vid någonting fint. Ett vindstilla ställe. Det är ok om det blåser lite ibland också så jag kan uppskatta när det är vindstilla sen igen. Jag vet bara inte vilken av vägarna det är som leder dit. Jag vet inte ens om jag orkar gå vidare, jag är redan trött, gud så trött, efter den långa vägen som lett mig hit. Jag har ju gått i motvind nästan hela tiden. Det är skönt att få vila lite nu, men jag vet att jag måste fortsätta snart. Jag måste ta mig någonstans för den här platsen är ganska grå och tråkig.

jävla john

Fin ok, något som däremot inte är fint är vodder. Detta helvetes jäva voddler. Jag skaffade bredbandsbolaget nästan endast för att få fucking voddler, så är det skit. ej inte skit, skit är ett för fint ord, bedrövlig. ett helvete. Det finns ju för fan knappt några filmer? jävla idioti.
ä må voddler brinna i helvetets eldar.

förövrigt har jag dragit på mig ännu mer sjukdomar och ståhej. En lite härlig ev urinvägsinfektion gör att jag förväntansfullt väntar på att få kissa. eh, nej. Känns som att kissa ut en jäva rakhyvel.
fan nu blev jag kissnödig. Livet går mot mig.

nej.
nej helt enkelt. Jag orkar inte skriva någonting mer.

please please me

Nu vet jag inte om jag har gått o blivit senil på senare dar, men jag hade ju faktiskt tänkt återberätta min helg här. So that i'll do.
i fredags kikade jag på new fucking moon. ok new moon. Fin film, jag vart nära på o börja lipa men klarade mig.
efter filmen kom lindis och zimpa hem till mig, vi dukade upp till fest med julmust och chips. Hade också ett snicksnack med polisen ang ett rån, ok någon snodde en cykel här utanför. Efter detta dramat så kikade vi på en a lindas alla niggah filmer. fina grejer, men inget slår white chicks.

i Lördags gick jag upp i ottan, packade ner mina fotogrejer och börja min resa mot kinna/skene whatever, jag har fortfarande inte kommit underfund med vart exakt jag var egentligen. Vad skulle jag göra där undrar ni då. Jo fota ett band vid namn A hole inside. Sagt och gjort, ni kan dreggla över grabbarna här på bloggen runt onsdag ungefär, 800 bilder i raw format tar sin tid att kolla igenom o redigera så sluta kolla sådär menade på mig.

på kvällen skulle killarna spela på the rock, eeehehe. ja. Jag blev överraskad, det lät bättre än jag förväntat mig, jag gillar ju inte sådan musik längre, jag har blivit lite mjukar o gossigare på senare dar,. Så kika in på deras myspace vettja. Efter spelningen drog jag, marcus och jocke till deras replokal och chilla, drack öl o tjöta. Mycket trevligt.

Idag vaknade jag upp, och kände min genuint glad. Det var länge sedan jag gjorde det sist. Det är härligt med nya människor, nya tankar och reflektioner. Det är inget fel på de gammla heller, absolut inte. De är alldeles toppen, men lite frisk luft är gött ibland. Nej otroligt trevliga personer som jag sannerligen hoppas på att stöta på i framtiden igen.

nu ska jag söööva. som fan också.
Jag bjussar på en förhandsvisningsbild.

tjingtjong


hårda grabbar.

mannen med orden

Jonas Gardell är på tv nu, just so you know liksom. Jag gillar Gardell, jag gillar överlag människor som har kämpat och överlevt en pissig period i livet. Det finns någon hos dem, hos oss, vi som har kämpat, vi som har svettats. Jag gillar oss, er, dem, ni. ja ni hajar. Sedan gillar jag människor som ka uttrycka sig i ord. Gud vad jag älskar gardells böker, så jag bjuder på ett citat, mitt favorit citat ur Jonas Gardells bok "jenny":
"Hur många sorger ska du orka bära, hur mycket smärta ska du mäkta med?
Svälter du dig själv?
Skär du dig?
Skär sönder dina armar, skär sönder ditt ansikte?
Förlåt att jag frågar, men jag undrar ju bara.
[...]
När ska du förstå att du inte måste bära allting själv?
När ska du tillåta dig att stanna upp och ställa av och se dig om och upptäcka att du är inte så ensam som du tror?
"

attans sikken klok pöjk den där gardell.

the twilight saga: New moon

wohooo, jag kom nys hem ifrån bion och attans vad bra filmen var. Jag erkänner att jag vart nära på att börja gråta många gånger men höll inne det p.g.a att johan reatat mig innan filmen. fan nu längtar jag till eclipse kommer ut bara för det, och den kommer inte ut förrens juli 2010. bajs. men jaja=) jag skall sannerligen se new moon många gånger till.

och sedan vill jag bara säga fuck you till alla nollor som inte kunde hållakäften under filmen va. skit ner er och hoppas ni får fula barn.


hypokondri och andra åkommor

Jag har skrivkramp, vet inte alls vad jag ska skriva om.
Jag kanske ska berätta någon trevlig anekdot om hur jag för något år sedan trodde afrika var ett land eller så kan jag berätta om när jag petade i näsan förut idag och sedan torkade av det på pappa. Jag kan också berätta att jag är en hejare på att rapa och att jag tycker kroppsvätskor i alla former är ganska så vidriga, men den som inte gör det är nog väldigt sällsynt. Något annat som är sällsynt är galapagos sköldpaddan "Lonesome George" han är den enda galapagos sköldpaddan i liv, hur vet jag det undrar ni då? Jo jag googlade det nu i brist på annat att göra. Förövrigt borde den sköldpaddan vara ganska så sexuellt frustrerad.

Jag är ganska underlig tänker ni nu, och det tänker jag inte dementera, jag tror det stämmer ganska så bra.

förövrigt så tror jag att jag är hypokondriker såhär löd en konversation mellan mig och farmor nyss:
Jag: Farmor! kan man få blodpropp när man är i min ålder?
farmor: Ja
Jag: VA? men jag tror jag kommer få det inatt då för det gör lite ont i mitt ben jag känner på mig det
farmor: jaha
jag: MEN TÄNK OM JAG DÖR?
farmor: äh det är bara o åka in till sjukhuset
jag: jaha, kolla till mig lite inatt då ifall jag får en blodpropp då.
farmor: gå och lägg dig


Förövrigt igen så ska jag se New moon imorgon/idag, mohahha WOHO! kött fifan.living is easy with eyes closed.Jag börjar bli sådär desperat, desperat efter att hitta tillbaka till det ljusa. Hitta den där jävla lampknappen så det kan bli ljust inom mig igen. Det är mörk nu, jätte mörk. Jag bara famlar runt i mörkret och letar efter den där jävla knappen. Ibland vet jag inte ens om jag letar, om jag bara går runt och hoppas att någon annan ska tända den, men det vet både du och jag att det inte kommer att hända sanna, så fortsätt leta. bara.. fortsätt leta.

det är tur att det finns musik säger jag bara!

a brumbrum. Jag ska nog kika lite varatv, tjingtjong

alone

det är jobbigt att sakna någon så det gör ont.
jag hatar det.jag bara... hatar det.

damdidam

SLUTA!
jag vet att ni kollar sådär dömande på mig, "jaha, nu har hon inte uppdaterat sin blogg på 3 dagar, där ser man" ja det är så ni tänker, det vet jag! Men jag har vart upptaget och helt enkelt inte orkat.

i fredag kom emmy hit, vi kikade idol och drack vin sedan drog vi vidare till Söne och halloween fest, lite creepy, det var ju trots allt fredagen den 13e. Det blev vin, tjöt, lite dans och vin i fejjan. Ja jag gjorde bort mig lite men det är lugnt, jag är cool än då. Jag och emsan vart lite gravida, några trodde det var på riktigt. Ja det var en riktigt kul kväll.

i lördags söv jag och emmy nästn hela dagen, sen drog emmy hem och jag tassade iväg till jobbet.

och idag, jaaa, vad har jag gjort idag. Jag har vart lite med linda, vi kikade film och såg på tv.

men vettni vaaad, nu ska jag spela roller coaster tycoon! woho
tjingeling!


jullsan

lite impulsulsivt sådär så tivingade ner julia i källaren för att fota lite granna, bilderna blev väldigt mörka och sådär men drar upp dem ändå! julia är väldigt söt iallafall!

(bilderna är klickbara)


i just have to let it go

Jag älskar musik. Bra musik dock, inte sån musik min granne spelar.
men det är det osm är så härlig med musik, hur vissa låtar kan få en att bara gråta floder medans andra får en att le sitt största leende. Sen finns det även endel låtar som får en att vilja kasta en sten i huvudet på någon, helst en själv så man slipper höra skiten mer.

ja musik är härligt, fina grejer. Därför vill jag gå på en spelning, en bra sådan. Helst Shout out louds, de har en spelning i sverige iplanerar, debaser och det är 20 plus. Sedan skulle jag vilj se tiger lou också men de har tagit en paus på obestämd tid. Beatles vore inte kattbaj o se heller men det är ju rätt kört det med.

Jag lever i tristess, jag har ingenting att göra om dagarna, jag är trött på att sova bort hela dagarna, trött på att vana när det är mörk. Jag får la ta mig i kragen o stiga upp tidigare imorgon, jag vill ju ut o fota!

nä nu ska jag kika på cold case! tjingeling tingeling

på fredag ska jag och emsan vara gravida och dricka vin.


brev till granne på 14a

MIn granne spelar mr vain på högsta volym, han bor tvärs över mig och det hört in i mitt rum, jag blir vansinnig, därför funderar jag på att skriva ett brev till honom.

såhär lyder det:
Kära idiotiska, döva granne.
Jag börjar tröttna på att du alltid spelar dansband och dåliga technolåtar så högt att det hörs in i mitt rum.
Därför ombedes du att skaffa bättre jävla musiksmak, tips på det är pixies eller modest mouse, eller att stänga din jävla balkongdörr och SÄNKA volymen när du bestämmer dig för att fördärva dina öron med dålig musik.
Om ingen skillnad har skett inom en vecka så kan jag inte ta ansvar för om det t.ex kommer en tegelsten in genom din fönsteruta och träffar dig i pannan.
hjärtliga hälsningar sanna

p.s jag bifogar även en bild

http://lailaaziz.blogg.se/images/2009/fuck_you_36629482.gif


the times they are A-changing

jag tror jag har hål i tanden. sånt är riktigt irriterande. Jag kanske borde göra någotning åt det men vad gör man när man är lat.

idag är sanna på lite sådär humör. Visst är det jobbigt när man pratar med sig själv i tredje person? ungefär lika jobbigt som tanken på restskatt.

jag gick in på ica förut och blev jätte besviken när ica-jerry inte var där, någon mer som har upplevt det?


WOHO nu börjar ett cold case avnitt, avsnittet börjar med the times they are a-changing med dylan! WOHO jag måste övergå till det, sorry!

tjingeling

det är lätt att halka i naturen

nått jag hörde på tvn nu bara.


min dator är knepig. Men det är jag också så vi passar nog rätt bra ihop.
egentligen måste jag skriva en grej för nlt, egentligen måsta jag göra många saker men jag är rätt lat och jag gillart.

jag ska berätta om min helg tänkte jag mig.
i fredags så var det partajje som gällde för hela slanten. Jullsan hade ju fyllt 18 och skulle inviga el stadto. Så det bjöds på fest hemma hos henne. Det blev vin, lite spel och en jävla massa tjöt. Runt 11 tiden drog vi vidare till bowlingen men där vart vi inte välkomna för det var fullt, så vi drog direkt till stadt. blev en öl och lite dans sedan drog jag hem, rätt opepp och för mycket tankar så kikade film istället.

i lördags jobbade jag, blev lite hotad osv men det är lugnt! Jag är inte en människa när jag jobbar jag är en robbot utan känslor så det är helt okej att behandla mig som skit då, jajjamänsan.

idag har jag inte gjort ett mpiss, vart hos mamma en stund, spelat lite kort med pappa också. Det är väl det typ.

nu ska jag dra igång nlt grejen. tjingeling

min dator värmer min mage...

ja det gör den sannerligen! Och jag gillar det. För min mage är kall, mina fötter också. Men det blir jobbigt o ha datorn vid fötterna.


LUSSEBULLAR! det vore sannerligen gott och inte en dag för tidigt. Förra vintern hade de specialpris, två lussebullar o en kaffe för en billig summa. Jag kommer ihåg när emmy kom hem med varsin lussekatt till oss när hon kom hem ifrån skolan förra vintern, det var årets bästa dag! lussekatter är fint vettu, ska köpa mig två extra också och sätta på fötterna så ska de jävlarna få se hur kreativ jag kan vara om de väljer att frysa! SANNERLIGEN!

jag är lite galen.
igårkväll gjorde jag ett så kallat "evil laugh" helt plötsligt, från ingenstans kom det bara. När jag låg här i sängen själv, VEM GÖR NÅTT SÅNT? Den som kan sätta en diagnos på mig kan få en länkning. eller en lussebulle (men då är det lussebullen jag haftpå vänsterfoten)

jag lyssnar på gavin degraw eller vad snubben nu heter, otroligt dåligt. HAn har gjort en cover på lennons jealous guy. Jag gråter, snacka om att förstöra en låt.

Nä nu ska jag njuta av lite shout out louds och krypa ner under täcket så jag inte ska fyra mer.
imorgon skall jag dricka alkohol. Sådant gillas i mina kretsar

jag petade i näsan nu, tur att ingen såg det.

Jag saknar mina, julias och lindas fikastunder och nakenbad vid fyren


i pretend that im kissing, the lips i'm missing.

Är kärlek bara nått jävla tramsigt? Någon pissigt, något som gör ont. Något som gör så ont att man bara vill skrika rakt ut och rycka av sig allt hår för att man inte längre får eller kan, nej SKA, sakna den där personen som brukade få en att känna sig trygg. När man lyssnar på sin favoritlåt och ändå bara gråter. När man känner sig så alldeles jätte tom...

Jag vill tillbaka till euforin, lyckan, känslan av att sakna någon redan efter man satt foten utanför hans dörr. Känslan av att vara omtyckt.

Men  nu gör det bara ont, jätte ont. Som ett infekterat sår som någon står och petar i. Och jag vill inte, nej jag orkar inte känna så. trams, trams, trams.


trams.

Jag har iallafall sällskap av great lake swimmers och emmys spellista som har gjort min kväll lite bättre min, 100 songs to save your heart börjar bli lite tjötig.

förlåt för alla äckligt deprimerande inlägg, man jag läker. Jag kommer att läka.

I guess we need a song to take us through the day

om man tänker efter så är jag kanske lite dramatisk, kanske lite ör högljudd och känslig.
Kanske lite mesig också och visst så får mitt huvud min kropp att se väldigt stor ut?
Därför föredrar jag att inte tänka efter. Jag bara tänker.
tänker för mycket, tänker för mycket på det där jag inte får tänka på men som jag tänker på hela tiden ändå. Men varför får jag inte tänka på det? Jag måste nog tänka på det, det är nog då det kommer sluta göra sådär ont. Jag kanske slutar känna mig sådär ensam då.

fuck jag har magknip, riktig äcklig magknip. Sån magknip att nikotionet inte ens kan göra livet lite lättare. jobbigt aaaah!
Jag är trött, men ändå inte. Får ångest, vill gå ut och gå men orkar inte, det är kallt också. Snöigt o jävligt.
Igår var jag med emmy, hon mötte upp mig i el trollohättan. Vi tog en köppis java och sedan drog hem till tösa i uddevalla. äl där kikade vi på film, my sisters keeper och fes.

Nu ska jag lägga mig o kika på nått avsnitt av christine! yes"
tjingelingo

jag har klippt mig btw, lindis gjorde detta på mig


vem har sagt att kärlek unnas alla?

när jag får sådana här down dagar så faller jag hårt. Inte sådär så man får ett lite skråma, utan riktigt hårt.Så det blir svårt att andas och inte tänka på det man inte får tänka på men som man tänker på hela tiden ändå. Det som gör så ont när man tänker på. aj vad ont. Det går inte att undvika för man vill inte tänka på någonting annat även fast det gör sådär jätte ont att man inte kan andas. Jag är konstig, jag gillar att vara konstig men jag gillar inte när det gör såhär ont. Men som en vis man sa till mig i torsdags, det känns bra att man är okycklig kär för då vet man iallafall att man fortarande kan känna någonting.

Den dagen där jag inte känner någonting alls, det är väl då jag ska bli riktigt rädd.


som tur är har jag twilight, mitt substitus för min egen uteblivna kärlek