living is easy with eyes closed.Jag börjar bli sådär desperat, desperat efter att hitta tillbaka till det ljusa. Hitta den där jävla lampknappen så det kan bli ljust inom mig igen. Det är mörk nu, jätte mörk. Jag bara famlar runt i mörkret och letar efter den där jävla knappen. Ibland vet jag inte ens om jag letar, om jag bara går runt och hoppas att någon annan ska tända den, men det vet både du och jag att det inte kommer att hända sanna, så fortsätt leta. bara.. fortsätt leta.

det är tur att det finns musik säger jag bara!

a brumbrum. Jag ska nog kika lite varatv, tjingtjong

Kommentarer

Adams mamma

Ja för jobbigt. Önskar det gick att ta ut den biten ur hjärtat där den känslan finns så att man slapp det..Annars är det okej, själv?

2009-11-19 @ 10:46:19
URL: http://mammatilladam.blogg.se/
pelle

Musiken botar det mesta, så sant som det är sagt. Men surt att du mår dåligt i alla fall. Men... det vänder för de flesta. Håll ut bara.

2009-11-19 @ 14:14:15
URL: http://pellespersonliga.se
Bögen från Dalarna

Tur att musik finns, indeed. That's life!Det är drygt när man har redigerat eller fixat med bloggen, etc. så blir det skitsnyggt men ser helt cp ut på någon annans dator. Men ja, man får dubbelkolla, haha.Dags att ge John Blund sin skönhetssömn nu tror jag.. ^^

2009-11-20 @ 01:52:46
URL: http://gaymasen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: