jag låtsas att du älskar mig, att du älskar mig.

time will let you go all alone i break.

raised fist är bra grejer, riktigt bra grejer. Greker skrv jag först, men det stämmer inte - de är ju för fan ifrån norrbotten.
Jag gillade deras "när jag kastar ut den här falskan vill jag att alla ropar "vem vare som kasta!?!" vilka alla dessutom gjorde, sjukt kul. NI som inte fattar kika in den här



Förövrogt så har dagen spenderats med Linda och Angelica, vi har spelar kort vid sjön och sedan drog jag o linda hem till henne och chillade med film. Jag är fortfarande helt slut efter peace and love, så skall alldeles strax lägga mig och kika gossip girl och sedan söva. Just nu myser jag med beatles.

Nej fy fan nu blire sängen! En cigg skulle sitta fint först.
nighty dudes and dudettes!

Peace and love 2009 höjdpunkter!

Efter 15 timmar sömn, ett gött bad, lite gossip girl och hemlagad mat är jag nu pigg igen!

Jag tänkte skriva lite om 6 underbara dagar som tillbringats i borlänge under peace and love festivalen.
I måndags satte vi oss 09.45 på bussen i skara som skulle ta oss till p&l, ett gäng på 15 pers var vi. Vår busschaufför fick sig ett tålamodstest med en jacob som skulle dra skämt, tjöta och ha sig, men roligt tror jag allt hon hade.
Väl framme i borlänge var det köer, köer och åter köer som gällde. När vi tillslut fått upp tälten satte vi oss och chillade med lite öl i handen jag fick dessutom min efterlängtade kebab i bröd,  festivalens bästa mat!
Efter flera timmars tjöt, öldrickande och chill så gick de flesta o la sig. Men jag och Linda vi gav oss inte, vi drog vidare, ströga runt på campingen tröffade trevliga människor, hängde lite med några som jag döpte till plockepinne och linus/andrers. Blev ännu mer öl och tjöt. runt fyra tiden tänkte jag o linda lägga oss o söva, men då stötte vi på några snubbar emd artistband, de påstod sig spela i håkan hellströms band, jag var skeptisk och brydde mig inte så mycket eftersom jag tycker håkan är sjukt överskattat, som väntat visade det sig vara en trick för att gå pussar, de spelade egentligen i ett punk/rock band, något osm uppskattades av mig desto mer. Runt 5 tiden var et sängen, eller ja marken för mig eftersom min luftmadrass pajat, som gällde.

Tisdagen blev likadan som måndagen, öl, solande, kupoleen osv.

På onsdagen såg vi vårt första band, jag, richard och jacob drog ifrån campingen till festivalområdet, jag åkte kundvagn hela vägen dit, chill! Hoffmaestro och chraa spelade. efter några låtar fick jag panik, svårt att andas, panik, panik! Richard sprang iväg o hämtade en funktionär, tillslut stog det 4 fuktionärer runt mig, två sjukvårdare osv. Jag svimmade tydligen, har inte så mycket minne av det hela men har fått det återberättat av richard. Mindre roligt men vafan, jag deppade inte ihop för det.

På torsdagen började festivalen på riktigt och flöt på med goa band resten av veckan.

Här kommer mina topp 5 spelningar under festivalveckan:

5. Babyshambles (Utopia)- missade början av spelninge men när jag, linda ohc julia väl kom dit, gud vad underbart! Även om Pete såg ganska surmulen ut största delen av tiden så var det sjukt underhållande att se när han väl log och engagerade sig. Spelningen var toppen enligt mig!

4. razorlight (shangri la)- missade de första låtarna där också eftersom JJ skulle få i sig några groggar innan, slutade emd att vi blev rätt gött fulla men hann till spelningen. När vi väl kom dit trängade vi oss nästan längt fram, sjukt go spelningen. Till min förvåning kunde jag i princip alla texter, jag som inte lyssnat på razlorlight på flera år. America var nog bästa låten, sjukt många sjöng med och stämningen av alltmänt mysig.

3. Division of laura lee (dz-stage) - eftersom alla skulle se mes Lars Winnerbäck gick jag själv på DOLL vilket jag är sjukt glad att jag gjorde för attans vad goa de var live. Jag har sett vänersborg snubbarna en gång tidiagare på fairfest om jag inte minns helt fel, kan ha vart på m15 också men denna spelningen var sjukt mycket bättre. Något som var grymt att se var att de hade två trummisar som var sjukt synkade. Toppen spelning!

2. Raised Fist (Shangri la) - Raised fist var sista bandet jag såg, RF spelade precis innan Håkan hellström men det var ändå rätt många som drog sig till RF spelningen. Jag tvingade med mig Richard som uppskattade spelningen riktigt mycket trots att han knappt hört HC musik förut. Jag och richardo stog längst fram de första 7 låtarna och vilket jävla drag det var. Efter and then they run var jag heeeelt slut! Bäst låten var nog killing it!
Någon som bör sägas är att jag dessutom blev sjukt hes efter denna spelning, på söndagmorgonen hade jag ingen röst kvar överhuvudtaget och blev väldidigt mobbad, men det var sjukt värt!

1. The sounds (eldorado) - bäåsta jävla spelningen jag vart på! Fy fan vad sjukt bra de är! Vi stog längst fram och det var ett sådant sjutk drag. Dr drog igång med Tony the beat och jag sjöng med för full hals, underbar känsla. Tråkigt dock att jag endast hann stå där framme under ca 5 låtar sedan svimmade jag och blev överburen. Vi se resten av spelningen ifrån kanten själv, men jävlar vad bra de var! Bästa låten var Beatbox, även om jag stog själv i ett hörn och såg låten så gick det inte låta bli att inte sjunga med. UNDERBART!


Där har ni min festival, nu ska jag iväg och jobba en liten stund.
hare gött!

slänger in lite bilder, mer bilder finns på bdb där jag heter luby eller facebook





















peace and love

Jag måste bara poängtera hur skrattretande avundsjuk jag blir ibland.
Ganska ofta faktiskt.
Det är något fel på mig.

Det blir ett litet kort inlägg idag, jag åker till peace and love imorgon så ni kommer få sakna mig i en hel vecka nu.
sådeså, det ska bli så fruktansvärt skönt att bara släppa alla hämningar och spy ut all ångest, jag ska dränka allt jobbigt i öl! fy fan vad gott med öl. Och jag ska koppla bort allt som stör mig, allt som tär på mig, allt som jag bara vill pissa på och njuta av att jag är fri ifrån all skit en hel jvla vecka och att jag dessutom har mina goa vänner med mig!

Jag är precis klar med packningen, nu ska jag bara packa ner all öl, cider och vodka jag ska ha med mig i min skit coola vans ryggsäck! muhuh kameran laddas, ipoden laddas, ny musik ska tankas in och jag har precis upptäckt en sjukt go nykomling, nordpolen, härlig musik!

Nu ska snart JJ och Linda komma hit,, övernattning!
imörrn drar vi!
fy fan vad sweet.
ses där!
eller hörs om en vecka, härrå!


LISTOR FÖR HELA SLANTEN

Jag känner att det är dags för en lista, två listor

BRA JÄVLA SAKER JUST NU:
öl - fy fan vad jag ska dricka öl i veckan.
peace and love
modest mouse
öl - jag vill gärna ha öl nu
att jag snart är ledig i 10 jävla dagar
kaffe

DÅLIGA SKIT SAKER JUST NU:
att det är sjukt segt på jobbet just nu och att jag inte slutar förrens 04.00
olycklig skit kärlek.
alla som är äckligt kära och lyckliga
avundsjuka, well i princip samma sak som ovanstående
dålig skitmusik på skit radion
att jag inte kan dricka mer än 2 koppar kaffe innan magen blir förbannad på mig och börjar svida och bråka.
huvudvärk


Sammanfattning av veckan och en pretty picture

tjosan.
Sitter på jobbet och det händer - ingenting! Skit skoj.
Jag väntar på att marcus ska slå en signal men det väntar jag la på i onödan, odågan lär ju inte ringa.
Jag sitter här och suger på en karamellis, en go en må jag säga. Salt och uppfriskande.
Lockar mig till att ta en till. Jag gjordet'. Kaffe sugen som aldrig förr är jag också, synd att jag inte kan göra kaffe.
Martin försökte få in i min otroligt lilla hjärna en gång hur man faktiskt gör, synd bara att mitt minne är som doris i hitta nemo. Något med några skopor, lite vatten och ja. Men mer specifikt minns jag ej, fan.

Jag kan ju berätta lite om min vecka, eftersom jag har varit så slarvig och på sådan underbart humör så har jag ju missat att hålla er uppdaterade.
Dock hoppar jag över Måndagen och Tisdagen, det enda som hände var att jag var på sjukhuet och att morfar dog, mer orkar jag inte gå in på.
Fan jag kom precis på att jag har tappat bort minnet ifrån vilka dagar jag har gjrort vad på.
Någon dag var vi hos bea och grillade iallafall, sedan, på johans initiativ var det brännbollsspelade på g, jag avstod och räknade poängen istället. Lag justus vann, så mycket minns jag. En annan dag var det chill hemma hos victoria.

I torsdags var det ff hemma hos jacob, jag och vic började med att käka pizza, sen trmpade vi vidare till majåker. lekte lite på en lekplats, försökte snurra oss på någon sorts gungliknande sak för 4 pers. Det kan ha vart ett tortyr redskap också, men det är inget jag vet någonting om. Eftrer flera misslyckanden så trampade vi sista biten till jacob justus törnqvist. Där satt johan, pierre, marcus, bea, lina, ida, erik och ja, fan jag har nog glömt någon men äh. Det var pyjamasparty som stod på schemat. Jag hade dock missat denna informationen så johan fick köra hem mig, pöjken har ju tagit körkort. Efter jag hämtat mina grejer så drog vi till miami där johan skulle hämta siun klassiska kebabpizza, grillat dög inte till pöjken en dag som denna.
kvällen bestod av tjöt, sagan om ringen och lite kortspel med tvång ifrån min sida. Vid 2 tiden drog marcus och ida W hem som hade kommit lite senare. Runt tre tiden jag vi och la oss, det var ett väldans kackel på fölket. Men tillslut somnade vi framåt 4 tiden.

Vaknade vid 9 p.g.a bea som skulle upp till mcdonken och jobba. Frukust med en markus som konstant upprepade "men sanna lella" och en Bea som härmade allt jag sa och gjorde.
Runt 1 tiden drog jag hem och sov ett x antal timmar till för det var jobb som gällde.
Jobbade till 04 inatt och nu sitter jag här på jobbet igen, slutar 04 idag också! woho, med tanke på hur mycket det var igår så gissar jag på att det kommer bli väldigt dött idag. Har suttit här sedan 17.45 och har tagit emot 2 bokningar hittills. muhah!

På måndag är det peace and fucking love som gäller! sweet!

Nu ska jag ut och förpesta lugnorna och drömma mig bort till en bättre plats dvs peace and love, jag med en öl i näven, härligt jobbiga men ack så underbara vänner runt mig och go musik flödandes genom luften.

Hare!

bjussar på en pretty picture


veckans blogg

http://hannaforevarn.blogg.se/2009/june/de-8-finalisterna.html

rösta på mig som veckans blogg annars jävlar! =)



.

Spending all my time wating for that second chance for a break that would make it ok,
 there's always some reason i don't feel good enough .

dööö

jag orkar inte
jag orkar verkligen inte
människor är skit
allt är skit
fan idag kommer alla jävla känslor bara rusandes mot mig
jag vill göra något drastiskt
något riktigt jävla dum för idag är hatat emot mig själv enormt
enormt!
Jag vet att idag är den dagen jag kommer falla tillbaka till gamla rutiner.
För jag orkar inte.
Dert är någopt allvarligt fel på mig.
Jag vill inte ens åka till peace and love längre.
jävla skit fittafittta, idag vill jag bara inte mer, kan jag inte få försvinna.

Hoppbilder eller bilder som ger hopp.

Jag orkar inte riktigt uttycka mig i ord, här kommer iallafall några bilder ifrån idag.
Bilderna är förövrigt skitkassa.
De är på min kusik Elton
Nu ska jag söva!
natti







we've all cried, sometimes it's the only thing we can do.

Jag är så äckligt fylld med en massa vidiga känslor att jag snart bryter ihop.
Allt samtidigt.
jag är bara trött på allt, trött på folk som ljuger, undan håller sanningen om ni så föredrar. På flera håll.
Trött på att allt kommer samtidigt.
trött på att jag är så svag.
Trött på att gråta, även fast jag inte har gråtit på hela dagen förrens nyss. Inte ens när mamma ringde och sa att morfar inte finns mer. Fast jag var ju förberedd efter en hel dag på sjukhuset igår.
vad fan ska man göra när allt bli för mycket?
jag vet fan inte iallafall, för ett år sedan hade jag gjort nått annat. Idag hanterar jag väl det betydligt bättre, tycker jag iallafall.

nu ska jag försöka sova.
godnatt

helvete

tomt, tomt, tomt, tomt, tomt, tomt.


tomt.

fan helvete.
Tur att man har underbara människor runt sig i jobba lägen.
nu sk ajag söva, har inte sovit på ett dygn.

Fotografering med JJ

Idag har jag fotat JJ lite, Julia var en riktigt duktig modell, jag tvingade på hennes lite kläder, smink och hon fick ruffsa till håret, så drog vi ut mot fyren till. Hittade lite olika platser att fota på här är resultatet

Första fotostället:





Säg till om bilderna in syns helt, kan göra det på datorer med bredare skärmar.
Fotoställe 2:








 

puzzeltown

Eftersom jobbet har vart sjuuuukt stressigt idag så har jag fna itne hunnit blogga.
Det har ringt konstant sedan halv 11 typ, jag har inte ens hunnit andas i princip, kom precis hem nu.

Jag är speedad så gjorde ett fint puzzel som ni kan underhålla er med, om ni anstränger er lite dyker jag och josefine, min vän som jag tycker om så otroligt mycket men som inte vet om hur underbar och hur mycket hon betyder för mig, upp!
Nä jag måste söva!
Natt


ref="http://www.flash-gear.com/index.php?puz">
provided by flash-gear.com

bilder ifrån inflyttningsfest

Lägger upp lite bilder ifrån ellies inflyttningsfest =)
















bröööööl

´hejsan.
det har blivit för få uppdateringar det senaste illa, men jag har haft fulltr upp.
I onsdag var jag o kika på studenten i stan, trevligt.
Sedan drog jag, marro och mikka hem till marro, spelade kort, tjöta, käka pizza o hade det trevligt. Senare drog jag till skara för ylvet kom med tåget ifrån stockholm. Vi satt o kika på tv och tjöta.
På torsdagen, igår alltså, så vaknade jag och ylvet upp, drog till lidköping, drog på oss rena kläder, sminkade oss och gjorde oss iordning inför kvällens festiligheter som skulle hållas hemma hoss Ellie som precis flyttat in i en ny lägenhet.
Simpa och Lindis kom och mötte upp oss, sedan begav vi oss till matmaggan, köpte körv och bröd, drog till eliie, där thom och eliie precis startat igång grillen. Ellie grillade en hel jävla gris. Vi käkade, drog i oss några öl, hade det trevlig.
Sedan fick vi igång musik, tog fram vinet. Trevligt som attans hade vi. Gick dock hem rätt tidigt, vid 11 tiden, skulle jobba så som idag så. När vi kom hem kikade vi på S.darko, uppföljaren till donnie darko, en film med två snyggingar i. Jackson rathbone och ed westwick, mumma.

Nu sitter jag på jobbet med jenny, ska sitta här till 04.00, sköj! jobbar imorrn med, härligt.
nä nu måste jag svara.
cheers

 
dock slår ju ingen robert pattinson =)


You don't promise things, you just do.

Det är dåligt, dåligt med uppdateringar, dåligt med mig. Jag är dålig.
Dålig.
Huvudvärk har jag också, imorgon är det studenten. Stundenter ger mig ångest, just föratt jag vet att jag aldrig kommer ta studenten, vilket är äckligt tråkigt. Men jag har bestämt mig. Om inte folkhögskola fungerar så hoppar jag i sjön, jag orkar inte, ångestmoment. jävla skitliv. skitliv, skitliv. Det är ett helvete att känna sig misslyckad konstant, att vakna upp och veta att jag är så  jävla misslyckad, här ligger jag och sover till två på dagen medans mina vänner får intulektuellstimulans och GÖR någonting med sina liv. Jag sover så jävla länge jag kan så jag slipper tänka på det faktum att mina vänner sitter i skolan medans jag gör ingenting. Slänger bort mitt liv, jag tappar hjärnceller varje dag, utvecklas inte ett piss. Samtidigt så orkar jag inte, det jag är mest rädd för är att jag ska ge folkhögskola en chans och sedan misslyckas igen, för om jag misslyckas då så får jag det verkligen bevisat hurpass värdelös och dum i huvudet jag är.

Negativ jag är, jag vet.
Men det gör ont, jag är trött på allt, just nu.

Nä nu ska jag lyssna på lite Lars, pigga upp mig och sedan kika på How to be med Robert Pattinson, snyggaste snubben!




Buttcrack

Jag orkar inte blogga idag, men jag ska lägga upp ett videoklipp. Det roligaste jag har sett/hört på länge. Robs buttcrack är tom snyggt! HAHAH


Watching The Wheels

Själen är för liten för skiten,
för sliten.

Jag är trött, trött på så mycket. Jag har haft en underbar vecka i stockholm, men stessen igår tog livet av mig.
Jag kom hem till Lidköping vid 19.30, pappa och lalle kom och hämtade mig i skövde när tåget anlände (en halvtimme försent) vid 19.45 var jag på jobbet, det enda jag hann göra var att springa upp, dra på mig mysisbyxor och springa och köpa tre redbull (jag var skit trött och levde på redbull och kaffe hela natten). Sovit hade jag inte gjort mycket heller, jag och Katta sov på ett hotell som låg precis vid en nattklubb så allt jag hörde hela natten var "dunk dunk dunk dunk", jävla jobbig bas må jag säga.

Lyckat nog så var det den mest stressiga dagen jag någonsin har haft på jobbet, det ringde konstant. Vi hade väntetid på 1,5 timme som längst. Helt sjukt och dessutom är jag förbannad trött på att behöva ta emot så himla mycket skit hela tiden. Jag är trött på att bli kallad diverse fula saker som jag inte ens tänker nämna här. När jag tog en minut och gick ut för att (stress)röka så kom tårarna, fy fan.
Jaja, det körde slut på mig totalt iallafall.

Men nu ska jag pigga upp mig och bjuda på bilder ifrån fredagen.
Om ni vill ha bilderna så kan ni väl åteminstonde fråga mig och sedan länka hit om ni använder dem.
om ni vill ha dem i större storlek så mejla mig på [email protected]
bilderna sitter lite konstigt, ag är för trött för att orka fixa det bättre.




  

    



Lars-spelning

hejsan alla barn!
Har ni saknat mig?
Jag har nämligen haft fyullt upp.
Igår var jag, katta och Linda o kika på lars spelning på musikvalvet baggen i gamla stan i Stockholm. Vi var nog runt en 25 pers, det var en ytterstliten källarlokal i gamla stan, jätte mysigt!Jag passade på att fota, spelningen var underbart bra. Av de tre spelningarna jag har varit på o kikat på Lars var denna lätt bästt! Lars hade med sig sitt band, eller ja, ern fattades ifrån uppstänningen men annars var hela bandet där. Toppen bra lät det. spelningen var 80 minuter lång och det var en paus, under pausen gick jag ut för att röka, då stog lars där ute och rökade också. Jag gick åt sidan lite för kände mig ganska obekväm, men han kom fram och sa hej och vi pratade på en liten stund. Mycket trevlgit måste jag säga. Han sa att han gillade med artikel jag skrivit om honom, frågade om jag kommit till stockholm bara för o se han, hur jag mådde osv. Trevligt vetti! Kul att han kände igen mig också! =)
Imorgon ska jag redigera bilderna ifrån spelningen så ni får se dem, det kommer även två skitsnygga bilder åpå mig och Lars där jag ser helt utvecklingsstörd ut, Katta hade lite problem med systemkameran! haha!
Efter spelningen gick vi vidare till en krog och satte oss, jag hade tur och fick beställa öl. Drog i mig två öl medans katta drack en. Vid 00.00 var vi tillbaka på hotellet vi skulle söva på. Ett super fint hotell som var inrett o 1800-tals stil typ, mysigt. Tv hade vi också, många kanaler, vi kikade på MTV galan lite och sedan på filip o fredriks söndagsparty, repris.
Sedan har vi båda legat o pratat i sömnen inatt! haha

Idag vaknade vui vid 10 tiden, käka frukost, packade, drog fram mot stan. Upptäckte att vafan det är en massa danskar överalt. Visade sig att sverige-danmark ska spela match idag vm-kval i stockholm. 500 as fulla danskar satyt o sjöng o sina lagröjor, jävla liv vart det.

var hemma i lidköping cvid kvar ti åtta. Åtta började jag jobba så nu sitte rjag här på taxi.-

Nu ska hjag svara i tele.
hare gött! hej!

Lyckad utekväll

Hejsan!
Nu minsann skall jag berätta om roligaste dagen på länge.
Det började med att jag och ylvis gick på 3d bion my bloody valentine, en skräckfilm om nått psyko som mörda fölk och grejer med en hacka, jaja! Den var skit rolig iallafall, sämsta skräckfilmen jag har sett. Efter bions slut vid halv 12 så vandrade vi mot gamla stan med mål att försöka ta oss en öl någonstans. Ylva, som faktiskt fyller hela 19 bast iår berättade om en gaykrog i gamla stan där hon vart, vi tänkte gå dit och fråga hur länge de hade öppet, när vi kommer dit står vaken o pratar i telefonen, han ler mot oss och vinkar in oss. Sådär, vi hängde av oss, jag gjrode en översiktskoll över stället, konstaterde att, ja det ser väldigt trevlig ut. Vi tog oss varsin drink för 119 spänn, rena rama rånet. Satte oss i baren och pratade, sedan blev det en öl, en öl till, en cider, shots osv sedan var Sanna full! Vi dansade, pratade med en massa trevligt folk, jag träffade faktiskt en kille som var straight, det var väl han, jag och ylva, ha-h. Bögar är otroligt roliga att dansa med och prata också! Jag dansade som jag aldrig dansat förr, sjöng med i musiken, vicka på höfterna och hoppade runt. Sjuuuuuuuuuuuuuuuuukt kul må jag säga! Har inte träffat så trevlig folk på länge!
På toan träffade jag dörrhållar-thomas, en bög på 23 år, jätte trevlig! Han och ylva vaktade dörrn när jag pissa (dörren hade låtsnat) jag fick även låna hans smink eftersom mitt hade åkt bort i princip. Stötte även på en bög som jag diskuterade bhar med! haha Träffade även en hel del trevliga tjejer, nina, om jag minns hennes namn rätt, vars vän var dne söta straightkillen jag dansade med, jätte trevlig tjej och en massa andra. Ja sjukt rolig kväll!

När krogen stände vid 03 så hamnade vi vid slottet helt plötsligt, vi träffade på en vakt som stod och vaktade slottet, vi satte oss vid hans lilla linje man inte får passera och pratade ett tag, trevlig kille!
Efter en stund gick vi vidare in mot plattan för att försöka hinna med en nattbuss, påvägen träffade vi en norsk knarkpolis som var full, eller ja han sa att han var knarkpolis!
Efter vi blivit av med honom så hoppade vi på bussen, fel buss, denna gick bara till jordbro, en station ifrån västerhaninge, men väl i jordbro hittade vi en buss som togoss till v-h. När vi äntligen var i v-h tog vi en taxi hem till ylva.
Vi var nog hemma sisådär 05.00, 05.30 tror jag. Underbart trevlig kväll!
När vi kom hem la vi oss i sängen och kikade på det sista avsnittet av kenny starfighter.
jJag var nog fortfarande full.

jaja, det var min gårdag!
jag lärde mig:
  • det är sjukt mycket dyrare på rkogen i stockholm än i gamla skaraborg
  • Bögar eller homosexuella överhuvudtget är sjukt trevliga!
  • lila shots är sjukt gott men man blit jäkligt fuller.
  • dansa är hur kul som helst!
  • Gaykrogar är roligare än stadt för de släpper loss mer!
  • om du går i klackskor en hel kväll så kommer du hem med blödande fötter.
Det var allt ifrån mig! Nu ska ylva iväg o rida sedan ska vi nog dra in mot stan, ikväll blir det väl bio eller något chill!
cheers!

NEEEEEEEJ!
jag glömde,
på vägen till bion på pendeltåget kommer det fram en snubbe på typ 30 bast
Han. Hej är ni sånna dära.... singeltjejer?
Vi: eh......eh... mjea?
Han. Har ni lust o följa med mig och mina kompisar och grilla någon gång i framtiden?
Jag: Eh nä jag bor inte här vettu!
han. du då? (kikar på ylva)
Ylva. eh eh jag bor inte heller här!

HAHAH! Sjukt konstig snubbe va!

this town

dadadadada jag har ont i mina fötter, införskaffade mig ett par nya skor idag, har vändrat runt i dem i sex tommar i stockholmstad, vilket innebär blåsor, ömma fötter och mycket klagande från min sida.
De i Stockholm tog tydligen studenten idag också så de har åkt runt studenter på falk och skrikit och spelat musik hela dage, vilket gjorde mig deprimerad som attans eftersom jag aldrig kommer att ta studenten. Bäst var det ändå när jag och lva satt på en uteservering och drack kaffe, då kommer det ett flak med ungdomar som sprutar öl hej vilt. mohaha

efter 6 timmar på stan' kom jag hem med 7 nya böcker!
Ett ufo gör entré av jonas gardell
nick and norahs oändliga spellista av någon jag inte minns namnet på
the boy in the striped pyjamas av john boyle tror jag han hette
huset vid vägens slut av magnus nordin
Vi måste prata om kevin av någon jag ej minns
19 minuter av någon
och ja jag minns inte namnet på de andra just nu.


Snart ska vi dra in till stan igen för o kika bio på sergels biolalala eller nått sånt, bloody valentine, en skräckfilm i 3d, jag kommer troligtvis baja ner mig, men det bjussar jag på! mohaha

nä nu ska jag bege mig.
härrå!


in el stockholmo

Hej hallå!
NU befinner jag mig i stockholm och sitter vid ylvas dator och lyssnar på Lars och Elins duett som kom ut på singel idag! Woho.
Anlände i el stockholmo strax innan fem, vilket innebär att affärerna hade öppet en stund, vi kikade in på bengas, en rätt känd musikaffär. Jag införskaffade mig "the little box of beatles"med biografier om respektive beatle. Sweet vetti! 79 spänn! nöjd som attans. Ylvis köpte nåfra filmer. Sedan begav vi oss till T-centralen för att åka till v-h där ylva bor. Resten av kvällen har vi spenderat med att kika på kenny starfighter ifrån -97! sjuuukt bra, vi ska kika klart på dem såfort jag skrivit klart detta inlägg!
Imörrn ska vi kika på stan, åka till ett nedlagt mentalsjukhus o fota och sedan ev festa till det lite.
På torsdag är det görna lund som gäller för hela slanten! Jag peppar.

Men nu ska jag vara social mot min älskade ylva som jag tyvärr träffar alldeles för sällan eftersom hon bor här. blöö. Men nu är jag här iallafall!
Slänger in en gamal bild från ylvas dator!
cheers


Snygg jag vart för ett år sen va? HAHAHAHHA-H!

karnevalen

Imorgon åker jag. Bort ifrån Lidköping och förhoppningsvis bort ifrån mina egna tankar ett tag. Jag är trött och ledsen på allt och jag orkar inte vara det. Jag vet ens vad jag ska skriva, om jag skriver någonting blir det troligtvis någonting om hur livet suger och hur jag ska bli nunnan osv. Men det vill jag inte skriva, även fast jag precis gjorde det.

Det är ok, allt fixar sig, jaja.
Bit ihop, håll färgen.
Jag vet hur man ser lycklig ut på utsidan! jag fixar la det vetti!

Om man tänker efter som är livet ganska fint. Men det känns som jag.. äh jag vet inte.
Jag ska inte babbla.
Jag ska ladda upp några bilder ifrån karnevalen idag. Sedan ska jag lägga mig o kika på Criminal minds tror jag och försöka sova. Imorgon åker jag til Stockholm, ska försöka få låna ylvas dator en gång om dagen så jag ka uppdatera ialalfall. hare gött!










Michaela fick en fin töntlapp på sin bild! =)

För er som undrar så är karnevalen en grej där alla gymnasieelever går runt stan, utklädda i olika teman klassvis o sen super sig redlösa i princip!

natti!

lost in love

whoa!
om jag ser två personer gå och hålla handen på stan idag så bryter jag ihop.
jag hatar kärlek.

new moon trailern har iallafall kommit ut, det är väl kul iallafall.


Jeez, Banana, shut your freakin' gob, ok?!

jag orkar inte blogga. Jag är för trött.
men jag tycker om er ändå.
Fast bara lite.
fan det kliar i näsan,
jobbigt.
ses imörrn
pillevick