the good times are killing me

åhåjaja! vad mycket osm har hänt sedan sist. Mycket bra och fina saker men också lite små jobbiga saker.

Igår smsade Emmy mig, vi bestämdes för o ses i trollhättan, tog en köpp java på espresso house, bestämde oss för o dra o se Nils band HUmörsvängningar på henriksberg i göteborg. Sagt och gjort, med vars sitt 6-pack folle satt vi på tåget mot Göteborg. Enligt vår tidplan så skulle vi hinna med ett glas cin på viktoria för 25 spänn, och detta klarade vi galant. Dock kom vi till henriksberg lite sent och hann bara se de sista två låtarna men det var riktigt fina grejer! Efter det blev det några öl till och tjöt med fölk.

Runt ett tiden drog vi till Nils kollektiv och partade vidare. Träffade massa gött fölk ifrån kollektivet, drack mer öl, rökade så det var ett stort jävla rökmoln när vi gick hem klockan tolv idag kvar! Ja hade det allmänt tevligt.
Jag och emmy snodde en snubbes rum och sov i, blev sömn mellan 7 och 12 ungefär. Underbart rolig kväll! och fy faaan vad jag har saknat Emmy va, den tösa!

Idag kikade vi runt lite på stan, äka mat, drog en kopp java. Sen upptäcker jag att det fattas 700 spänn på mitt kort. Och jag VET vad jag köpte igår, både jag och emmy dubbelräknade allting flera gånger. De jävlarna på henriksberg har dratt för mycket på mitt kort. det värsta är att jag inte kollade kvittot och de har min namnteckning på kvittot, fuck. Sedan fick jag för lite lön på NLT. När jag sitter på tåget hem, ska byta i herrljuga visar det sig att tåget är fucking trasigt så jag får ta en extra buss, var frammer över en timma efter vad jag egentligen skulle ha varit.

När jag kommer hem ser jag en insändare i kära NLT där någon bitter människa har dikterat ihop lite grejer som gjorde mig arg och ledsen. Får dock inte skriva någonting om taxi här på bloggen egntligen så sak samma.

Sedan som pricken över iet så upptäcker jag att mina nycklar är BORTA! AAAAAAAH jag blir så arg. De ligger kvar på kollektivet. sweet.

nu ska jag gråta mig till sömns, jag är bitter.


Kommentarer

SANNASANNASANNA

SV: Okej kul :) jag ska snart in till skövde och shoppa ;) Vad ska du hitta på under dagen/kvällen då? :)KRAM

2009-10-31 @ 09:36:52
URL: http://sannaakarin.blogg.se/
[SOFIA - FOTO & DESIGN]

Sv: Hemskt mycket tack :)

Jag fotar i både raw och jpeg. Visst, det tar jättemycket plats men det är det värt ;)

2009-10-31 @ 11:05:37
URL: http://sofiawahlby.blogg.se/
[SOFIA - FOTO & DESIGN]

Sv: Hemskt mycket tack :)

Jag fotar i både raw och jpeg. Visst, det tar jättemycket plats men det är det värt ;)

2009-10-31 @ 11:09:50
URL: http://sofiawahlby.blogg.se/
Matilda

Okej, ja precis. Så småning om kommer någon dyka upp. Ingen ide att leta för den delen helelr. Blir oftast fel då. Låt de ta sin tid så dyger de upp någon :D Ojda, är inte avsensjuk på dig i dag. Låter som en sån där typisk drygt bakfylle dag. :D Inte skoj! ;)

2009-10-31 @ 12:30:20
URL: http://matildasenkla.blogg.se/
MISSEXTRA

sv: Super kul att få din åsikt:) Självklart påverkas man olika av musiken, vissa inte alls men jag gjorde verkligen det och jag tror att det finns fler än mig som har gjort det. Men du har rätt med att låttexter ska vara genuina fast jag kan inte hindra mig själv att tycka att de texterna är ohälsosamma fastän att man självklart ska få skriva det man vill och känner:P

2009-10-31 @ 12:46:39
URL: http://missextra.se
ung mamma

=) dom börjar prata med enstaka ord när dom är runt 1-1 1/2 år sen när dom är runt 2 år pratar dom i tre ords meningar o när dom är tre kan dom inte hålla tyst =) haha

2009-10-31 @ 15:17:47
URL: http://elinadamhatem.blogg.se/
j

hejsan,

Gå in på min blogg juliiiakempff.blogg.se

och kika in på mina nya höstfoton jag har.

Släng gärna in en kommentar om vad ni tyckte.

ha en skönt halloween:)

kramar Julia

2009-10-31 @ 15:40:19
URL: http://juliiiakempff.blogg.se/
DialaAmeliaSaleh

SV: Awe inget och tacka för!:) tycker du ? XDhaha tkr inte jag usch!:D aa du gör så klart de du trivs med bäst!:D

hahaInget jag fb'underar på om jag orkar göra något ikväll lite sliten från igår XD haha själv?:))

2009-10-31 @ 17:15:41
URL: http://dialaams.blogg.se/
FLOOSAN livet som MORSA

HAHA SKÖN BILD

2009-11-01 @ 11:03:26
URL: http://floosan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: