hit reset

Det tar ett tag, ett tag innan man inser att man faktiskt inte bara har otur att man ser någonting av dig i allting. Det är inte otur, man letar. Utan att tänka på det så letar jag efter någonting som påminner mig om dig, någonting som vi gjorde tillsammans, någonting som du sa till mig. Jag vill inte längre komma ihåg, vill inte påminnas men jag vill inte heller glömma bort dig helt. Forbidden to remember, terrified to forget.

jaja, jag gjorde också misstagen och vågade släppa in någon ny i mitt liv. Och jag, jag är så dålig. Så himla dålig, jag ser det fina i någon och sen är jag fast. Och sen står man där och saknar någon som inte bryr sig ett piss. Och det gör ont, för jag kan inte ändra på mig. Och om jag ändrar på mig, hur mycket fina människor kommer jag missa då för att jag är så himla rädd.

Jag vill bara inte ha det såhär längre, jag vill inte vakna upp och känna "helvete också".

Kommentarer

Snart pappa.

Hej. Hoppas du har fått en bra start av veckan. Jag har en liten fundering. Nu har jag gjort ett inlägg angående om cravings. Nu menar jag inte att du nödvändigtvis måste vara gravid, utan man kan ha cravings ändå. och frågan är nu om du kanske har haft/har några cravings?

2010-04-05 @ 19:33:09
URL: http://pappatobbe.blogg.se/
Kate

Ja lycka till med det, du hittar nog någon folkhögskola! Jag gör ingenting annat än gymnasiet. Har inte ens letat sommarjobb, är så jäkla lat. Usch! Men ja, det är det jag gör - pluggar på gymnasiet! :)

2010-04-12 @ 05:42:30
URL: http://blondafanskapet.blogg.se/
Felizia

Svar:

Tusen tusen tack fina du! Du anar inte vad glad du gör mig :) Jag inspireras av musik & tar bara hjälp av magkänslan. Mycket mer än så är det inte...Stor kram på dig!

2010-04-14 @ 20:35:04
URL: http://felizia.se/
Fotograf | Caroline Landin

KramTack för din fina kommentar tjejen!

Ja, jag tycker att småbloggare ska lyftas fram mer, just för att man delar med sig :)Kram

2010-04-21 @ 17:30:20
URL: http://spindeltjejen.wordpress.com
Peter

Hej,

Fin blogg du har!Dottern är med i en omslagstävling. Jag tycker hon är jättesöt men det tycker man kanske alltid som förälder :-) Vad tycker du?

http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=29587

2010-04-26 @ 16:50:07
URL: http://peternordin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: