Bilder ifrån fredag!

Här har ni bilder ifrån i fredags, jag ahr vart så fruktansvöärt förbannad när jag har redigerat dem, skuggorna förstööööööörde så mnga bilder, jag är såa rg på mig själv... jag har både skrikit och gråtit och kallat datorn fula namn. Klicka på bildhelvetena så ser ni dem i störra versioner. Jag orkar itne heller skriva någonting om helgen nu för mtit JÄVLA internet stängs av lite då och då!





fula jävla blommor:



söta milton!

Kommentarer

Josefine

Jätte fina! och det gör absolut ingenting att det är skuggor i ansiktet. ABSOLUT INGENTING!.jag tycker bilderna ska se naturliga ut när man fotar ute och då faller skuggor övrallt och allt som oftast, just i ansiktet! Jag tror man kan ha en reflexskärm som dämpar de. Ska vi köpa en :) Pözz

2009-04-20 @ 13:36:40
Jessica



Jätte fina bilder.... jag känner mig nöjd över min insats och som Josefine skrev så spelar faktiskt inte skuggorna någon roll, det gör bilderna mer levande. Tänk vad mycket träd och buskar det var där...är nog väldigt svårt att inte få mycket skuggor på en annan plats än en öppen rymlig plats... Jätte fint allefall :)

Kram

2009-04-20 @ 14:38:07
sanna

tack sötungar!

2009-04-20 @ 23:40:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: