Orkar inte reda upp mitt liv

blö. Idag känner jag mig sådär äckligt tom. Jag vill bara vrida tillbaka klockan till min födelsedag. Sista dagen innan mitt hjärta blev tungt och jobbigt att bära på.bajs

VÄntar på att gå till jobbet, sitter på msn. Att en liten bild kan göra så ont att se. fuck.

nä jag ska lyssna på lite pixies nu.


Kommer kanske inte bli vi två
Plötsligt har jag insett att det är så
Kommer kanske inte bli vi två
Allting är förgäves om det är så

the good times are killing me

åhåjaja! vad mycket osm har hänt sedan sist. Mycket bra och fina saker men också lite små jobbiga saker.

Igår smsade Emmy mig, vi bestämdes för o ses i trollhättan, tog en köpp java på espresso house, bestämde oss för o dra o se Nils band HUmörsvängningar på henriksberg i göteborg. Sagt och gjort, med vars sitt 6-pack folle satt vi på tåget mot Göteborg. Enligt vår tidplan så skulle vi hinna med ett glas cin på viktoria för 25 spänn, och detta klarade vi galant. Dock kom vi till henriksberg lite sent och hann bara se de sista två låtarna men det var riktigt fina grejer! Efter det blev det några öl till och tjöt med fölk.

Runt ett tiden drog vi till Nils kollektiv och partade vidare. Träffade massa gött fölk ifrån kollektivet, drack mer öl, rökade så det var ett stort jävla rökmoln när vi gick hem klockan tolv idag kvar! Ja hade det allmänt tevligt.
Jag och emmy snodde en snubbes rum och sov i, blev sömn mellan 7 och 12 ungefär. Underbart rolig kväll! och fy faaan vad jag har saknat Emmy va, den tösa!

Idag kikade vi runt lite på stan, äka mat, drog en kopp java. Sen upptäcker jag att det fattas 700 spänn på mitt kort. Och jag VET vad jag köpte igår, både jag och emmy dubbelräknade allting flera gånger. De jävlarna på henriksberg har dratt för mycket på mitt kort. det värsta är att jag inte kollade kvittot och de har min namnteckning på kvittot, fuck. Sedan fick jag för lite lön på NLT. När jag sitter på tåget hem, ska byta i herrljuga visar det sig att tåget är fucking trasigt så jag får ta en extra buss, var frammer över en timma efter vad jag egentligen skulle ha varit.

När jag kommer hem ser jag en insändare i kära NLT där någon bitter människa har dikterat ihop lite grejer som gjorde mig arg och ledsen. Får dock inte skriva någonting om taxi här på bloggen egntligen så sak samma.

Sedan som pricken över iet så upptäcker jag att mina nycklar är BORTA! AAAAAAAH jag blir så arg. De ligger kvar på kollektivet. sweet.

nu ska jag gråta mig till sömns, jag är bitter.


en jävla rubrik

Jag är så trött så ögonen snart blöder tror jag, jag har sovit två timmar inatt och sedan vart i göteborg ifrån 08-20, mumma! Nu är jag svintrött och har precis redigerat klart bilderna på Mia.

här kommer dem

förövrigt s´å blev bilderna sådär ifrån mitt håll, dåliga ljusförhållande vilklet resulterade i högst iso och brusiga bilder. Var även svårt att hitta fokus i ansiktet så ja. Men dessa blev helt ok! Mia vart dock toppen fin på alla bilder!

no ones is gonna love you

egentligen var tanken att jag skulle ladda upp nya bilder idag men det sket dig. Jag har inte hunnit redigera klart bilderna, har ungefär hälften kvar. Jag fotade nämligen Mia, en modell, i måndags vid lunnelid i råda!

Jag skulle följt med Linda och badat med hennes kusiner idag egentligen men jag var å förbannat trött att jag inte kom upp, rätt typiskt mig men vafan. Så jag sov ett bra tag, sedn drog jag hem till linda. Medans JJ och linda målade hennes rum så satt jag i vardagsrummet med lindas mamma och spelade spel på datorn. mohah
Efter detta åkte vi hem till mig där vi kikade på film, som faktiskt var rätt läskig, paranormal activity hette den.

nu ska jag föröska söva, ska upp om 5 timmar.uh!
jag, JJ och linda tar tåget till göteborg klockan 8 imorgon och sedan kommer zimpa, thom, carl och jenny vid 11 tiden! grejt.

tjingeling

förresten, är det bara jag som hoppas att ica-jerry ska stå i kassan eller liknanade när jag går in på ica? och sedan blir besviken när jag upptäcker att "hepp inte han idag heller"

picture time

Sådär!
vad händer nu tänker ni då.
Jo, jag har redigerat klart bilderna på linnea!
så, här kommer dem.
Notera att jag aldrig har fotat i studio förut så det är väl inte några av mina bästa bilder direkt och jag måste säga att jag föredrar att fota i naturen, men Linnea är proffsig så vissa bilder blev bra trots min oerfaranhet av studio.

OBS, bilderna är klickbara. Valde detta alternativt p.g.a att det blev så många bilder. Vissa finns även i både svartvitt och färg.


Denna bilden blev nog en favorit

vad är grejen?

vad är grejen med dåliga repriser på helgnätterna?
Och vad är grejen med att jag kollar på dem?
klockan är halv fem, och det värsta är at tjag inte vet om klockan är halv fem ny eller gammal tid, jag är helt förvirrad HJÄLP MIG DÅ?!? im scared.

Och vad är grejen med att vrida fram och tillbaka klockan hela tiden egentligen? för att lura oss det är det, göra oss förvirrade. Eller tänk alla stackars fyllon som ringde idag och skulle beställa taxi och jag fick säga "menar du ny eller gammal tid" de blev ju helt förvirrade, hjärnan överhettad, slutde säkert med att de låg på golvet på stadt helt paralyserade av förtvivlan och förrvirrelse.

jaha nu börjar "how to look good naked" det måste jag ju kika på, tjingeling hörrni!

UPDATE, det visade sig att ovanstående program visas senare, så jag valde tv-shop istället.
så ni vet alltså

smakprov

Här kommer ett smakprov ifrån min fotografering med Linnea!
Har inte redigerat ens hälften av alla bilder än så det kommer garanterat bli mer bilder, men än så länge får ni nöjda er med denna!hittills är jag inte så speciellt nöjd med min egen insats, det här är första gången jag fotar i studio så är inte så jätte van, men linnea är så duktig så vi får se hur det blir!:)

stressig dag!

ooooojojoj, sanna ligger här i sängen och är helt slut. Jag har lärt mig att jag och stress går inte ihop, jag är som skalman, tar allt i lugn och ro och sover hela tiden i princip.

Jag har gjort en intervju med Marcus ifrån bandet Kultiration, jag har fotat Linnea, bilderna ska jag redigera imorgon tänkte jag mig tror det kan bli några riktigt fina bilder då linnea är väldigt duktig. Sedan har jag sprungit hem och gjort profilen, skickar in till NLT, upptäckt att en bild fattas och att jag inte får tag på henne jag gjorde pforilen med och måste göra om allting. Simone kommer, vi ska möta upp Carl, fotografen för ungdomsredaktionen, och sedan gå och kolla på Kultirations spelning. Jag var där en kort stund innan stressen hann ikapp mig och jag gick hem och stress skrevihop artikeln och skickade in den, sedan kom simone tillbaka till mig och jag fick göra profilen med henne istället. PUH jag blir anfådd av att bara skriva allt detta.
Sedan vart Linda och juliet här också en stund.

Senare ringer Jenny, vi tjötar, beslutar att jag ska komma över på ett glas vin och en cigg. Sedan slutade det med att vi satt ö tjöta till halv två, blev några glad vitt och lite ostkrokar och mycket tjöt. Hur trevligt som helst och behövligt.

Nu ska jag lägga mig och läsa lite och sedan försökta söva.
natti

btw IMORGON BLIR DET FOTOBOMB!

tips på en rolig lek

jag har tråkigt, så jag har helt omedvetet improviserat ihop en lite lek. Här kommer fakta om leken:

Lekens namn: peta ögat alternativt"om du leker den här leken är du helt retarderad och bör söka hjälp"
Vad leken går ut på: du ska sätta ett finger i ditt öga och hålla kvar det där så länge som möjligt tills det börjar svida alldeles för mycket och du blir arg och tänker VARFÖR LEKER JAG DEN HÄR LEKEN? VEM KOM PÅ DEN? "va? jag? jaha, förlåt"

Lekens mening:
ännu oklart

betyg: 0/5 kanintassar

profilen with sanna

tänkte svara på frågor som vi använder till profilen på NLT:

Skola och klass:
im to cool for school.
Ålder:
18 baby!
Vad gör du helst när du är ledig?
Jag hänger la med polare, lyssnar på riktigt bra musik, fotar och läser böcker i princip.

Vad gör dig glad?
– musik och katter

Hur tror du att dina kompisar skulle beskriva dig?
– en konstig brud med en förvriden verklighetsuppfattning som är alldeles för öppen om saker som ingen egentligen vill veta någonting om.

Vilken är den sämsta raggningsreplik du fått?
– fuck jag har nog aldrig fått höra någon direkt raggningsreplik, KAN NÅGON RAGGA PÅ MIG?

Om du var en seriefigur, vilken skulle du vara då?
– Peter griffin, finns det någon med bättre värderingar? eh nej

Om du fick välja en person du skulle träffa, vem skulle det vara då?
– John lennon, men det är nog lite omöjligt. annars skulle jg nog vilja träffa robert pattinson, mohaha.

Vad är du rädd för?
– kattbajs. Nej men mörker, för att bli övergiven. ja mycket saker.

Var är ditt paradis?
– under mitt täckte. Okej det lät kinky men vafan.

Vilken är din favoritfilm?
– speak tror jag nog.

Om du fick välja vilken dag som helst som skulle vara imorgon, vilken skulle du välja då?
– imorgon

Om du hade en övermänsklig kraft, vilken skulle det vara?
– kunna fisa onaturligt högt... och att kunna transformera mig till vem som helst det vore sjukt coolt!

Vad är bäst just nu?
– kaniner

Om jag fick bestämma skulle…
…det finns en jätte stor drake mitt på torget som gav alla lördagsgodis varje söndag.

I'm a filthy youth

jag har blivit kär, pånytt född, fått en uppenbarelse, kalla det vafan du vill men jag ÄLSKAR numera the filthy youth. jajjemän, för en minisekund så kändes allt trasiga inom mig helt när jag hörde dem, helt knäppt. Det är det jag älskar med musik, hur humöret kan svänga bara man hör en låt som man gillar. Desamma gäller hatar, jag hatar dne där jävla "IS IT TUREEEEEEEE IS IT OVER" varje gång jag hör den tänker jag bara "ja din jävla subba om du inte shut your freakin gob RIGHT NOW så ska jag se till att göra det år dig" ungefär.

åter till the filthy youth, tack för den gossip girl. Japp snubben är bara inte snygg som in i helvete och med i gossip girl han är även sångare i ett brittiskband (vilket är kanske ganska självklart eftersom han är britt men ändå) som låter osm en blandning mellan babyshambles och sex pistols, kan det bli bättre va? eh nä.

så här bjussar jag er på en låt och hoppas men tvekar på att den kommer ge er samma känsla som för mig.


tråkigt

tjingeling,
jag ligger i min säng och kikar på cold case på tv och har rätt tråkigt faktiskt. Försöker bli lite trött men misslyckas ganska brutalt.

Jag har precis skickat iväg et mejl till kultirations pressansvariga och hoppas på att få göra en intervju med dem på torsdag då de ska spela här, har webben den här gången och tror artikel blir roligare med en intervju med bandet än en recetion på spelningen.

efter mötet på tidningen så vart jag på larssons o käka med martin. Blev pasta med vitlöksmajjo och kycklig, julias special.

resten av kvällen har jag spenderat hos mamma och kikat på film med min syster.

jävlar vilket tråkigt inlägg detta blev känner jag menvafan man kan inte alltid va påtopp.
nu ska jag.. gör nått annat.
pöss

pladder och ny design

jag har ett problem...
varje gång jag ligger med min bärbara datorn i knät så håller jag tummarna under datorn av någon, för mig, okänd anledning. Det händer automatiskt. Dessta resulterar ju i att det ta mig fan brinner i fingrarna efter en stund, datorn är ju svin varm under. Vad ska jag göra? hjälp mig, hur ska jag få mian små tummar att förstå att de inte hör hemma under datorn? Piska dem? tortera dem? sätta på dem hörlurr med en hypnotisk röst som säger "håll er borta ifrån datorns undersida annars jääävlaaar, mohahah" upprepande en hel natt? WHAT TO DO liksom?

förövrigt så är klockan snart el sexo in the morning. nä förlåt, blev ni förvirrade nu när jag blanda svenska, engelska OCH spanska? jaja, jag slutade jobbet vid 04 och jääävlar vilken stressig dag det har vart. Jag och angelica var nära påatt havrera ett tag. När jag tänker efter så et jag inte vad havrera betyder riktigt, det kände bara rätt.

Nej, nu ska tacka för mig idag och försöka mig på det där nästintill omöjliga, "vaddå?" tänker ni då. Johopp att sova!

tjingeling havrekaka (?)

JUSTE JA" det glömde jag nästan bort! Vad tycker ni om min nya design? den är inte riktigt klar än, ska finslipas lite, lite länkar ska upp under headern, menyn ska kapas av osv. Sedan är den done! jag älskar den iallafall, det är söta Sunny som driver Twilight.blogg.se som har gjort den, hennes privata blogg heter byesunny.blogg.se

p.s om ni inte ser nya designen tryck på f5

en turkland bild!
vill du bli fotad?

VILL DU BLI FOTAD?: Om någon skulle vara intresserad av att bli fotad, jag fotar vad och vem som helst, gratis, så är det bara att höra av sig via mejl, min mejl står längre ner. Dock fotar jag bara i västra götaland då jag inte har råd att betala någon resa, jag har fritidskort som jag använder mig av i v-götaland. Ibland dyker jag även upp i Stockholm. Mejla vad du vill att jag ska göra för fotografering, porträttfotografering, om du har ett band som du vill att jag ska fota, något djur eller vad som helst. Skriv om du vill att fotograferingen ska ske på en speciell plats eller om du vill att jag ska komma på någonting.

KONTAKTA MIG PÅ MEJL: sanna_sannis@hotmail.com


exempelbilder människor (klicka på bilderna för förstorning):

    

exempelbilder spelningar:


mer bilder finns att hitta under diverse kategorier

Håller din hand, drömmer det ibland, jag vaknar men känslan den finns kvar

Idag ahr jag fotat julia lite, jag har inte fotat på jääääääätte länge verkligen så bilderna blev sådär. Dessutom har jag tappat bort min reflexskärm, så det blev inte som jag tänkt mig riktigt med ljus och allt, så isot blev alldeles för högt och bilderna blev förstörda, men lägger upp dem ändå.den sista bilden är helt sjukt mörk ocg brusig, men JJ är söt på den så.

"Dunkgömme och alkohol är en dödlig blandning."

hallååå bibblan hur é läääget?
jag har kollat på alldeles förmycket varan-tv de senaste dagarna.

jag ligger i min säng, nedkurpen under mitt gossiga täckte och har precis kollat på nyaste gossip girl avsnittet, jag väntar också på att min medicin ska funka så jag förhoppningsvis får sova lite inatt, sova på riktigt menar jag då. fina fisken de vettu. Idag gick jag upp realtivt tidigt, hade mycket o stå i. Gjorde enkäten för NLT, våldcentralen, present letande då både min lillasyster o lillebror fyller år idag.

Simon fick en batman dräckt av mig, jag blev lite avis. Vill också vara batman med uppumpade muskler och en svart blöja som täcker rumpisen. Men jag måste iallafall låtas vara normal så får nog skippa det. Sedan drog jag hem till mamma där vi åt lite tacos. Efter tacosen spenderade jag och sofie (min bonus lillasyster) kvällen med att spela lite finns i sjön, skitgubbe och okänt spel med förmig fortfarande okänd mening.

nje nu ska jag nog kika på cold case. tjingeling

juste, ja har vart medlem på den här sidan ett tag, faktiskt ganska bra. Jag gillar inte sånna här sidor egentligen, men det är alltid kul att få respons och kommenterar ifrån folk, så testa vettja, tryck på länken här så får ni 300 poäng vilket är 100 garanterade besökare till er blogg/hemsida, fan fan vad bra va.

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=lubsan

viktig information

orkar inte skirva någontign iag, så bjussar på några riktigt roliga varan.tv klipp!


i just.. miss you.

have you come here to play jesus?

jao, jag sitter i min säng och funderar. Funderar på vem jag är, vad jag ska göra. varför jag är så konstig. Varför jag känner så mycket, jag hatar att jag är en känslor människa, även fast det är underbart ibland, för det innebär också att jag kan bli så otroligt glad för sådana småsaker. Men det är fruktansvärt jobbigt med alla de där ledsama känslorna. skit jobbigt faktiskt, jag går nog söder lite. Idag har jag haft riktiga humörsvängningar, ena stunden har allt känt lite lättare, det har gått bra att andas. Andra stunden så har det känts jobbigare än någonsin. Sedan kommer likgiltigheten, den är värst på något sätt, tomheten.

ibland känner jag mig bara så ensam, det är min återkommande mardröm jag har nu för tiden, jag sitter ensam i min säng, glömmer mig under täcket för någonting som aldrig kommer och tillslut sitter jag där och HOPPAS på att det jag gömmer mig för ska komma, för jag känner mig så ensam, som att jag inte end duger till vem eller vad det än är jag gömmer mig för.

jag babblar, i know.
förövrigt så har jag inte gjort så mycket idag, vart hos mamma en stund, ätit thaimat med henne och erik. Vart ute och gått, tagit ett dumt beslut. Ja det är väl i princip det.

Nu ska jag kika påcold case tror jag.
godnatt


husaren

hallå där pinglor (tänk er att jag säger dett på breed göteborska) hur är leeeeeeget?

själv sitter ja här och har rätt tråkigt, JJ skulle komma hit när hon ätit,det s hon för två timmar sedan. ho är inte snabb bruden! förövrigt är jag fortfarande lite bakis, inte mysigt.
Jag, vic och linda förfestade med lite vin och idol hemma hos mig igår, sedan tog ci bussen till skövde där det var husaren som gällade. helt okej! kul sällskap, rätt tårkigt på husaren dock. vi var hemma vid halv fyra tiden och då sov linda hos mig. inatt hr jag druckit 9 festisar, helt sjukt va.

ikväll kommer julia, vic och linda hit, det blir tacos och troligtvis lite film.Mysigt!
Nej nu orkar jag sannerligen inte skriva någonting mer, ska nog sminka mig lite så att julia inte svimmar av skräck när hon kommer hit.
tjingeling

en massa onödigt babbel på ingång

fan, klockan är halv fyra mitt i natten. Jag sitter här och jag kan inte sluta tänka. På jobbiga saker, på hur trasig jag är. På om det ens går att laga. Nu menar jag inte temporärt, inte bara tejpa ihop de där bitarna som av olika anledningar glidit ifrån varandra, en del så långt att det kommer att ta år för dem att hitta tillbaka till varndra, om de ens kommer att göra det. Nej jag menar, att man syr ihop delarna, tvingar dem att sitta ihop, man lagar det på riktigt så att det tillslut bara blir ett litet ärr som påminner om den jobbiga tiden men också påminnet om att det är bättre nu.

Jag vet ju innerst inne att det blir bättre, jag minns också hur mycket jag brukade hata de där orden. Hur svårt att var att lita på människor som sa de orden, hur det kändes som ingen tog en på allvar. NU vet jag ockås hur det är att stå på den andra sidan, då man inte vet vad man ska säga annars. Men ärligt talat, det blir ju bättre. Jag har överlevt värre saker än det här. Visst gör det ont, visst KÄNNS det inte som att det kommer bli bättre, men det blir det... det blir ju det. Det är det som är det skönaste med att kämpa vidare, med att inte ge upp när man verkligen vill det, man vet att det blir bättre när man stöter på jobbiga grejer i framtiden, för nej de sakerna går inte undvika, tyvärr.

Jag tjatar, jag vet. Det har gått 5år nu, fem år sedan jag kände mig riktigt förvirrad, ensam och hjälplös för första gången. Jag har kommit en bra bit påväg med att hitta felet och just nu håller jag på att lagar det, jag har kommit en bra bit där också, jag har haft många som hjälp mig tejpat och sytt ihop det som varit trasigt inom mig, mina vänner, mamma och farmor, peter, sussane, birgitta men framför allt Martin. Jag hatar dock att jag har så svårt att tacka dem, jag vet inte hur. Jag vet inte om man faktiskt kan tacka någon nog för det. Jag vet inte, jag önskar jag kunde ger er allt i världen.

Jag kommer bli bra, jag kommer bli hel, jag hoppas på det iallafall.
Förlåt för ett otroligt deprimerade inlägg. Jag var tvungen tt rensa lite.

nu ska jag väl försöka sova. Läsa lite möjligtvis.
natti

"det smakar beskt, är det bensin?"

hallå i stugorna, jag sitter och lyssnar på lite dylan, härligt! fin kille den där dylan.
Har precis vart ute o gått min numera dagliga runda, förbättrar tiden varje dag. Nu ska jag börja äta nyttigare också. hamen! Imorogn ska jag JJ och linda ta med min lillebror till badhuset,, då ska jag passa på att simma lite. Jag och julia ska nämligen skaffa SIMKORT! ta mig fan, vi ska få therese alshammar kropp och simma oss igenom livet. Om tvåår siktar vi på Vm guld! VM GUUULD!

jag ska strax slänga mig i badet med en bok, jag har för övrigt införskaffat mig två nya böcker idag. Jag älskr o läsa, att fantisera sig iväg i någon annan värld. Samma sak när jag är ute och går, det är min semester, med musik i öronen så drömmer jag mig bort till något så mycket finare. Jag älskart.


Äre någon som har tips på bra böcker förresten? vad som helst utan deckare, jag hatar deckare.

näe nu ska jag slänga mig i badet.
tjingeling, pöss

är det en get?

where is my miiiind, fan vad fint jag sjunger.

jahapp, vad händer hos er?
jag har nyss vart ute på en promenad, eller fan nu när jag kikar på klockan så ser jag att det faktiskt är 3 timmr sedan. tog faktiskt en långpromenad, FAKTISKT (Julia, sluta skratta). Var jävligt skönt att få rensa hjärnan lite med go musik i hörlurarna, som förövrigt börjar ge upp, de orkar helt enkelt inte med mitt tempo i musiklyssnandet och har bett om att få pensionera sig, jag har gett med mig och skall köpa ett par nya, yngre, bättre och mer pigga hörlurar. Vi kommer nog att komma fint överens, jag och mina framtida nya hörlurar.

Förövrigt har dagen vart rätt hektisk, eller ja, fullbokad iallafal. När jag vaknade så tassade jag iväg till frisören, klampade in på axelssons, smått darrandes med fas i ögonen inför vad som skulle komma så satte jag mig i väntrummet och pillade med mobilen i väntan på min tur. När carro ropade upp mig tog jag mod till mig och satte mig i stolen och sa vänligt men bestämt vilken färg jag ville ha, nu blev ju inte resultatet riktigt som jag hade föreställt mig, men det funka ändå. AZZÅ ALLA VII STORBLOGGARE SOM ÄR SNYGGAST OCH PLATINABLONDA GÅR JU TILL AXELSSONS LIKZOOM. skämt åsido, efter färgningen av hört så gick jag till NLT på möte, spännande, spännande.

efter mötet kikade jag över på en köpp java och lite tjöt hos martin. Träffade hans söta men ack så fega katter. Jag vill ha en katt, dock en modig katt, lika modig som mig eller spiderman eller nått. Eller anne frank, hon var rätt modig om jag inte minns fel. en kisseunge ska det vara också, den ska heta bartolomeus.

Efter detta så gick jag hem till mig och väntade besök ifrån simone, JJ och Lindis. Vi spelade lite rappakalja och kikade på sista avsnittet av svenska hollywood fruar. spännande va?

nähepp, nu ka jag springa på toa och pissa, just so you know dudes!
vi höres
jag bjussar på en bild så ni får se min hårfärg.
and i don't want to feel the pain

im just sitting here watching the wheels go round and round....
fan vad pissigt det är att sakna någon, känslan av att ha blivit övergiven igen är väldigt svår att håll undan, det är förjävligt. Det gör ont, jag har svårt att andas, jag kan inte sova, jag får panik. Det är sjukt. Någon sa att jag kanske överdriver lite, men det gör jag inte. Vad jag känner, känner jag, ingen kan säga att jag känner förmycket eller för lite. Det känns helst sjukt. Jag VILL ju för allt i världen inte känna såhär. jag vill kunna ge fingret o gå vidare. Men det går inte.
Jag är påväg att, ja jag vet inte. bli helt galen typ.
"don't break my heart, i've never done anything to deserve this"

jaja.
jaaaja.

söta linnea

tänkte bjussa på lite gamla bilder jag tagit på¨söta linnea som jag redigerat om på nytt:
jag och min vän caps

jag saknar min spellista.
Jag sitter på jobbet, ingen ringer, tristessen är hög och på radion spelas moving on med nån brud för 25:e gången sedan jag började jobba för 6 timmar sedan. Behöver jag uttala mig högt om att jag funderar på att slänga radion i väggen, ställa mig och skrika på den och tortera den tills den erkänner varför den inte kan spela bra låtar? Inte? nä tänkte väl det.

Det känns konstigt att skriva med småbokstäver, här på taxi kör vi med den bastanta och högljudda stilen mer  känd som capslock. Jag och capslock börjar bli goda vänner medans mina andra vänner blir irriterad och arg när vi umgås på msn. Så capslock får snällt sätta sig i en vrå och vänta på att någon fuller människa vill åka en tripp i någon av våra fina taxibilar. Nej nu måste jag sluta att prata om en datafunktion som min vän, jag blir lite rädd. MOHAHAHAH förlåt, caps ville också vara med lite.

förövrigt måste jag börja motionera, jag ska bli hurtig. Gå ut och gå varje kväll. Jag är lite orolig för min lungkapacitet, den är som en 3 årings. Eller en kolsjuk 80-åring, beror på hur man ser det. Nej hurtig skall jag sannerligen bli. Skrattar ni blir det aga.

näää, nu får jag nog återgå till att umgås med caps, svara i telefonen de fåtal gånger det ringer och fantisera litegranna, nej inget snuskigt, det är en hobby jag bara och hör det BARA har på min fritid.
tjingeling fisring. FISRING, förlåt caps som hälsa hejdå bara!
konversation mellan mig och "hemlig":
J:det gör ont inuti mig.
H: Hur menar du med ont? hur känns det?
J: det gör ont i hjärtat, det känns som om någon skär inuti mig, utan någon sympati. jag vill bara skrika rakt ut, kasta något i väggen, förstöra någonting. Göra något för att få ut all frustration bara.

jag avslöjar:

hemligheten: vad vi egentligen gjorde i turkiet

mohaha

Try JibJab Sendables® eCards today!

fuck forever

ja hej tjolahoppsan.
tralla, vad livet är grejt. nä jag ska sluta vara ironisk, jag ska också rycka upp mig.
kan nån hjälpa lite kanske? liiiiite bara?

jag måste börja fota igen, min kamera lgger och dammar, det är synd om den. Den är alldeles ensam och övergiven. Jag har inte haft tid/ord eller vilja till att göra det den senaste tiden bara, har inte mått bra osv. tjaa... så kan det gå, ska ta tag i livet dock, i promise dudes.

det är ta mig fan inte lätt dock när man får smällr hela tiden, när man längtr efter någon så mycket att man har svårt att andas utan honom, även fast människan har sårat en.
jag är väl patetisk.

dagn började iallafall med en lunch med jenny på rhodos. Blev pizza vettu. Sedan kikade vi runt på stan' lite. Införskaffade mig lite smink och ett par jeansleggins. Vi mötte upp Julia och sedan fortsatte jag o JJ till larssons där det blev en kaffe för min del. åh nu blev jag kaffe sugen. jaja, efter en stund gick jag o JJ hem tillmig. Blev kortspel, tjöt och lite tvkikande. Sedan drack vi lite vin och bestämde oss sedan för att gå o kika på bio, sommaren med göran, sen sommar med göran, eller vafan det hette. jaja. skoj kväll! saknat min JJ.

nu ska jag kika one tree hill, tjingeling pling.

f.ö imorgon blire music quiz på stadt med några jobbarkompisar och fika med linnea! =)
kram

fö, i fucking miss this. Fattar inte hur folk kunde välja håkan hellström framför raised fist vars nya skiva är UNDERBAR!