jävla john

Fin ok, något som däremot inte är fint är vodder. Detta helvetes jäva voddler. Jag skaffade bredbandsbolaget nästan endast för att få fucking voddler, så är det skit. ej inte skit, skit är ett för fint ord, bedrövlig. ett helvete. Det finns ju för fan knappt några filmer? jävla idioti.
ä må voddler brinna i helvetets eldar.

förövrigt har jag dragit på mig ännu mer sjukdomar och ståhej. En lite härlig ev urinvägsinfektion gör att jag förväntansfullt väntar på att få kissa. eh, nej. Känns som att kissa ut en jäva rakhyvel.
fan nu blev jag kissnödig. Livet går mot mig.

nej.
nej helt enkelt. Jag orkar inte skriva någonting mer.

Kommentarer

pelle

men tror du inte det kommer utökas. ge det där voddler lite tid, ska du se. men vad är det annars för något som ligger där rent allmänt?

2009-11-25 @ 18:34:52
URL: http://pellespersonliga.se
Adams mamma

jag stör mig på ettan också, innan jag läste boken älskade jag den men sen ser man allt de missat och jag såg sjukt mycket den här gången också haha.. Men jag stör mig på minsta lilla.. :D

2009-11-25 @ 20:50:25
URL: http://mammatilladam.blogg.se/
Nora

Det är ett måste att se den nu när du också säger att den är bra :) Nej det har jag inte. Hatar att läsa tyvärr. själv ? :)

2009-11-25 @ 22:06:58
URL: http://norajohnsson.blogg.se/
Iruba

som spotify lär det ju utökad något enormt, voddler är ju ganska nytt fortfarande ;)fy fan för urinvägsinfektion, gå och kolla upp det på direkten så du inte får njurbäckeninflammation!

2009-11-26 @ 22:38:27
URL: http://iruba.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: